Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Έχεις δίκιο η φράση δεν ήταν ορθά διατυπωμένη.
    Έπρεπε να είχα γράψει:
    Ευτυχώς που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα απόψεις όπως οι δικές σου κι ευτυχώς που τουλάχιστο ΜΟΙΑΖΕΙ να έχουν όλοι διαφορετικές από τις δικές σου απόψεις, πράγμα που σημαίνει πως είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην ισχύουν όλα όσα λες.

    Ή
    Όσο για το «μοιάζει» μακράν απέχει της όποιας σιγουριάς, έτσι με το τζόκερ αδυνατώ να βοηθήσω και η Ferrari θα πρέπει να περιμένει.

    Όσο για τα :
    Αν δεν θυμάσαι καλά να στο θυμίσω πως απαντούσα στις ερωτήσεις σου, κάνοντας μάλιστα τον κόπο να ξεχωρίσω τη μία από την άλλη.
    Έκανα ακριβώς αυτό που εισηγήθηκες να κάνω. Εξέφρασα τις απόψεις μου «όποιες κι αν είναι αυτές»
    Έγραφα την ερώτηση σου κι από κάτω την άποψη μου. Ίσως έπρεπε να επεξηγώ αναλυτικότερα κάθε παροιμία ή το γεγονός πως μετά την περιγραφή ενός τύπου άντρα γράφω, πως έχω διαφορετικά γούστα, έχω ήδη απαντήσει ως προς το πώς θέλω τον άντρα. Το αντίθετο από όσα περιέγραψα.

    Αν δεν αντέχεις τις απόψεις μου, ως νηματοθέτης μπορείς να ζητήσεις να διαγραφούν. Αυτή θα ήταν κατά την άποψη μου η στάση ενός Άντρα όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ και όχι τα πιο κάτω:

    Τελικά πολύ σημασία δεν δίνεις στις απόψεις κάποιας που όπως επαναλαμβάνεις έκρινε κακοπροαίρετα και με ειρωνεία (αλήθεια ποια ήταν η ειρωνεία ακόμη δεν κατάλαβα) είναι εξυπνάκιας και μπαίνει στα νήματα και τα μετατρέπει σε οίκο ανοχής, είναι ανίκανη να εκφράσει άποψη επί του θέματος, ίσως επειδή κουβαλάει κόμπλεξ, ίσως να προσπαθεί να «φανεί» και έχει και τόσο χαμηλή αντίληψη που δεν μπορεί να κατανοήσει πως η φαιά ουσία που κουβαλά στο μυαλό της προσβάλλει τα νήματα τα δικά σου.

    Προσωπικά θεωρώ τα πιο πάνω (προσπάθειες)προσβολής επί προσωπικού προς το άτομο μου κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται βάση των κανονισμών του φόρουμ.

    Δεν θα ήταν πιο απλό να με φιμώσεις εντελώς αξιοποιώντας το δικαίωμα του νηματοθέτη να εξαιρεί όποιο μήνυμα επιθυμεί, αντί να καταπατήσεις τους κανονισμούς του φόρουμ με ανυπόστατες προσβολές?

    Αλλά θα μου πεις αν εξαιρούσες από το νήμα σου όλους όσους διαφωνούν, τι θα απέμενε?
    Κι αν δεν προσπαθούσες να με προσβάλεις, πως αλλιώς θα ξεπερνούσες το μεγάλο σου παράπονο που έκανα το μεγάλο έγκλημα να απορρίψω μια άποψη σου?

    Κατά τα άλλα…μιλάγαμε για άντρες.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Σωστά το τοποθετείς! Να προσθέσω πως όλα είναι θέμα το ποιά αγορά (ανδρών/γυναικών) απευθύνεται σε ποιους πελάτες (γυναικών/ανδρών) αντίστοιχα. Όντως τα αρσενικά έχουν γίνει πιο κότες από ποτέ (και δεν εννοώ αν είναι επιθετικοί, τσαμπουκάδες, νταήδες και λοιπά γραφικά), αλλά αν κατανούν τον ρόλο τους ως αρσενικά στο σύνολό του και φευ δεν τον κατανοούν ούτε με σφαίρες. Είναι δε στη πλειονότητά τους τόσο ευνουχισμένα (τα αρσενικά) από υπερπροστατευτικότητα οικογενειακή (συνυπεύθυνοι και οι δυο γονείς) που καταντούν ζυμαράκια από τα σε όμοιο περιβάλλον μεγαλωμενα θηλυκά για λόγους που δεν χρειάζονται περαιτέρω εξήγησης. Γεγονός που καταλήγει, μιας και εχουμε μια κοτοφιλολογία, στο αιώνιο ερώτημα... "η κότα εκανε τ' αυγό, ή το αυγό την κότα...
    Η υπογραφή μου μπορεί να καλύψει και αυτό το ερώτημα νομίζω!
    Με λίγα λόγια "γαμησέ τα Πολυχρόνη που γινήκαμε ευζώνοι"
    Αλλά ως υπηρετήσας στην Πολεμική Αεροπορία αντιτείνω:
    " Κολώνει η Αεροπορία στον γκρεμό και στην κατηφόρα";
    ....
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Αγαπητή λάρα, αν διαβάσεις καλύτερα τα ποστ στο νήμα αυτό, θα δεις ότι πολλοί έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές μου για την ερωτική ταυτότητα των σημερινών ανδρών, όπως και αρκετοί έχουν τις ίδιες με τις δικές σου. Όμως είμαι της άποψης ότι σε ένα φόρουμ που είναι αποδεκτές τόσες και τόσες ιδιαιτερότητες δεν είναι σωστό και πρέπον να λέμε στον άλλον " ευτυχώς που η χ άποψη δεν αντικατροπτρίζει την πραγματικότητα"

    Γιατί, λάρα μου, αν κρίνουμε εμείς οι υποτίθεται ανοιχτόμυαλοι... στα ερωτικά δρώμενα ποιές απόψεις αντικατροπτρίζουν το σωστό και ποιές το λάθος τοτέ λυπάμαι πολύ, αλλά έχουν δίκιο οι βανίλλες που εμάς του bdsm μας λένε ανώμαλους.

    Δηλαδή αν αύριο μια σκλάβα πει ότι είναι κοπρολάγνα θα γράψεις ότι ευτυχώς που οι περισσότερες σκλάβες δεν έχουν το δικό της γούστο και έτσι δεν αντικατροπτρίζουν τις περισσότερες σκλάβες;



    Κρίμα γμτ... 




    Λάρα, μάλλον έχεις ξεχάσει ότι εγώ για τις άλλες απαντήσεις σου δεν είπα τίποτα ασχέτως αν ταίριαζαν οι απόψεις σου με τις δικές μου, εγώ μίλησα μόνον για την μία απαντησή σου που και μόνη σου έγραψες ότι είχα δίκιο και της άλλαξες διατύπωση (εμένα φυσικά δεν με έπεισες ούτε με την δεύτερη διατυπωσή σου)







    Αγαπητή μου δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις για να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, έγραψα γενικά ότι πρέπει κάποτε επιτέλους να σταματήσουν 2-3 μέλη να χαλάνε τα νήματα.
    Μπορείς να με κατηγορήσεις ότι τα έγραψα λίγο χύμα θα το δεχτώ, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς μου αρέσει να λέω τα πράγματα στα ίσια και όχι δια της πλαγίας οδού.






    Για την πρώτη παράγραφο.
    Κάνοντας έναν γρήγορο υπολογισμό και αφαιρώντας τα δικά σου ποστ και 1-2 μελών ακόμα περίπου μένουν 120-130...   

    Για την δεύτερη.
    Παραπονιάρικο θηλυκό...δεν προσπαθώ να σε προσβάλω, απλά έγραψα ότι στην μία απαντησή σου (όχι όλες) κατά την δικιά μου πάντα άποψη με την λέξη "ευτυχώς" που έγραψες κάπου έθιγες μιά άποψη.
    Και ναι έχεις κάνει ένα μεγάλο έγκλημα..., το έγκλημά σου λοιπον είναι που ενώ είσαι τόσα χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις έρθει έστω μια φορά σε μία συγκεντρωσή μας να μας δεις και να σε δούμε απο κοντά, πιστεύω αν το είχες κάνει θα έβλεπες τα πράγματα εντελώς διαφορετικά , γιατί με άλλο μάτι βλέπεις κάποιον ιντερνετικά και αλλιώς τετ α τετ. 



    Και εδώ πάλι μου την λες (ή κάνω λάθος;...) αλλά θα σε αφήσω να διορθωθείς μόνη σου... 

    Την καλημέρα μου παραπονιάρα...
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2009
  4. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Να επισημάνω ότι εδώ από την λάρα δεν κρίνεται η ουσία των διαφόρων απόψεων αλλά η ΛΟΓΙΚΗ τους, δηλαδή η λάρα κρίνει τον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνονται τα ερεθίσματα από τον κάθε άνθρωπο, τον τρόπο που τα επεξεργάζεται, τον τρόπο που συνθέτει τις προτάσεις και το πως τις ξεφουρνίζει. Αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο της άλλο θέμα αλλά όπως απάντησες στην ουσία δεν απάντησες.

    Επί του τρόπου συναγωγής συμπερασμάτων σε παραπέμπω επίσης και στην πολύ σημαντική ανάλυση της tinkerbell περί γκάου με την Syrah και την Emma.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Δεν μας παραπέμπεις στην "πολύ σημαντική ανάλυση" με quote, μιας και εγώ δεν θυμάμαι να ζήτησα ανάλυση περί του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού (ή την tinkerbelle να την έδωσε σε μένα);


    Υ.Γ. (και άσχετο με το παραπάνω) Μία σκέψη σχετικά με την ερώτηση του νήματος: Όσο κάποιος "άντρας" φέρεται σαν κατίνα, bitch κτλ (you get the idea), στα δικά μου μάτια ο (πολυπόθητος) ανδρισμός του πέφτει υπό του μηδέν, παρόλες του τις προσπάθειες να το παίξει πολλά βαρύς και όχι σε άλλους τομείς.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .




    SensualTorturer, πολύ σωστή η γνώμη σου, το ίδιο λοιπον προσπαθώ να της πω και εγώ, διότι πραγματικά δεν με ενόχλεισε το ότι ήταν αντίθετη η άποψη της από την δική μου αλλά με ενόχλεισε ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάστηκε, συνέθεσε και στο τέλος ξεφούρνισε αυτό.



    Φυσικά μετά προσπάθησε να το σώσει αλλά τι να το κάνεις το είχε ξεφουρνίσει με μία τέτοιο τρόπο που δεν σωζόταν με τίποτα...

    Βέβαια έγραψε και άλλες απόψεις αντίθετες από άλλων μελών αλλά αυτές τις επεξεργάστηκε και τις συνέθεσε με τέτοιον τρόπο που αν και καυστικές δεν έθιγαν κανένα γι΄αυτό και δεν έγραψα τίποτα γι΄ αυτές.

    Φαντάζεσαι να έλεγε εδώ μέσα ο καθένας μας: "ευτυχώς που είναι ο μόνος/η σαδιστής/ρια, μαζοχιστής/ρια, φετιχιστής/ρια κ.λ.π." ή "ευτυχώς που το χ μέλος είναι το μοναδικό που έχει αυτή την άποψη όπως έγραψε και η λάρα" και αυτά να γράφονται σ΄ ένα bdsm φόρουμ...
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    στην εποχη του Κροομ γεννηθηκε η αναγκη για εναν υπερπροστατη , καποιοι επρεπε να γινουν οι μαχητες του καλου ενω ταυτοχρονα ξεκιναει και το στατους του απολυτου αρσενικου μαχομενο δαιμονες και μαγους ...


    και αγρια ζωα και κακους κυνηγους .... ομως εδω αρχιζει να αναβαθμιζεται ο ρολος της γυναικας .. προκαλει το ενδιαφερον του κυριαρχου θηλαστικου κατα τροπο πρωτογνωρο εφοσον και εκεινη αποκατει αποψη και εχει φιλοσοφικες ερωτησεις ..


    ωστοσο τα πραγματα παραμενουν ακομη μπλεγμενα αναμεσα στην ηθικη και την τιμη :


    και καπου εδω μια ολοκληρη εποχη στην εξελιξη του Αντρα φτανει στο τελος της για να δωσει την θεση της στην σχετικη πραγματικοτητα :
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

     


    ________________________________________________________________________________________________

    Η ευφυΐα δεν μπορεί να οριστεί από μόνη της, αυθύπαρκτη, παρά μόνο σε συνάρτηση με τον αντίθετο πόλο της, δηλαδή τη βλακεία.
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2009
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Κι ολα αυτα για την ερωτικη ταυτοτητα των ανδρων εν ετει 2009?
    Δεν τ'αφηνετε να προχωρησουμε στους του 2010 ?
     
  10. hermis

    hermis Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


     

    «Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος».

    Άλμπερτ Αϊνστάιν,

    Νομίζω τελικά πως σιγά σιγά αρχίζει να αποσαφηνίζεται μερικώς η ερωτική ταυτότητα εν έτη 2009…
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    thelma δεν θα ήταν ενδιαφέρον να γράψεις την άποψή σου μήπως έρθει στα ίσα του το thread;Θα χαρώ να την διαβάσω.Αλήθεια.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    κοιταζοντας ξανα και ξανα το προηγουμενο μου ποστ (ω!! τι μετριοπαθεια) διακρινω οτι η σεξουαλικη ταυτοτητα των αντρων δεχτηκε την επιδραση της γυναικιας επικελτικοτητας ...
    φαινεται οτι σιγα σιγα η γυναικα αρχισε να επιλεγει η ιδια το τι της αρεσει , οχι μονο να εχει στην ζωη της αλλα και αναμεσα στα ποδια της .
    το χολυγουντ παυει να προβαλει τον μοναχικο μυστηριωδει ικανο αντρα τυπου easy rider / Ρινγκο και υοθετει την φυσιογνωμια του καλου τρυφερου και ταυτοχρονα αρενωπου οικογενιαρχη στο προσωπο του Ρομπερτ Ρεντφορντ ... η συνταγη "αυτο που θελουν οι γυναικες" ωστοσο δεν ειναι νεα ....
    τα χιλιαδες γυναικια βρακακια που ειχαν πεταχτει στις ροκ εν ρολλ σκηνες των Μπητλς και του Ελβις επιβαιβεωσαν ενα πραγμα , οι γυναικες πλεον επιλεγουν , και επιλεγουν αυτον που ασχολειται μαζι τους και οχι τον τρομερο πιστολερο ή αυτον που κραδανει το σπαθι του σε ορδες βαρβαρων ....
    ομως ο αντρας παραμενει ακομη λιγο βαρβαρος , θελει ακομη τον πρωτο λογο , ειναι φαλοκρατης ..... η επιτυχια των baby face των Ντι Καπριο και Μπραντ Πητ επιβαιωνει το Χολιγουντ στο οτι οι γυναικες απαιτουν ακομη περισοτερα ...
    και εδω αρχιζει η μαχη των φυλλων , αναμεσα στον αντρα που νιωθει αντρας και στον αντρα που θελει να εχει προσβαση στα οσο γινεται περισσοτερα γυναικα κρεβατια ...
    ισως το τελος αυτο δεν περιγραφεται πουθενα καλυτερα απο το τελευταιο βιντεο κλιπ του προηγουμενου μου ποστ απο τον Φρανκ Σινατρα - My Way ...