Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ιεροτελεστία του καφέ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Alice in wonderland, στις 22 Ιανουαρίου 2022.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

6:40 το ξυπνητήρι χτυπά διακριτικά δίπλα μου. Το κλείνω αμέσως. Τα μάτια ανοίγουν. Κοιτάζω λίγο γύρω μου μέχρι να συντονίσω το μυαλό μου με την πραγματικότητα.
    Το βλέμμα μου πέφτει σε κείνον. Κοιμάται ήρεμα δίπλα μου. Χαμογελώ και γλιστράω έξω από τα σκεπάσματα.
    Μια ψύχρα αγκαλιάζει το κορμί μου.
    Τρέχω στο μπάνιο. Πετάω τις πιτζάμες μου και χωνομαι στην μπανιέρα. Το νερό καυτό γεμίζει με υδρατμούς το μπάνιο.
    Τι ωραία αίσθηση. Τυλίγομαι με την πετσέτα και κάθομαι μπροστά στο καθρέφτη. Χτένισμα μαλλιά. Βούρτσισμα δόντια. Μια ανάσα και σαν αστραπή τρέχω προς την ντουλάπα...
    Ψάχνω ρούχα τρέμοντας. Κοιτάζω το ρολόι. Ώρα για να φτιάξω καφέ.
    Διπλό ελληνικό σκέτο για εκείνον.
    Βάζω το νερό στο μπρίκι. Ανάβω την φωτιά χαμηλά και ρίχνω 2 γεμάτες κουταλιές καφέ. Δεν τον ανακατεύω. Περιμένω υπομονετικά να ζεσταθεί το νερό. Ανακατεύω αργά μέχρι να λιώσει ο καφές. Το αφήνω και πάλι στην ησυχία του. Σε ένα δίσκο βάζω το φλιτζάνι του καφέ. Νερό δροσερό και 2 κουλουράκια... Σπάνια θα τα αγγίξει αλλά πρέπει να είναι εκεί.
    Λίγο πριν φουσκώσει ο καφές ακούω το ξυπνητήρι του.
    Σβήνω τη φωτιά και χτυπάω τρείς φορές απαλά το μπρίκι στον πάγκο της κουζίνας. Μια γύρα απαλή και μέσα στο φλυτζάνι. Ήρεμα, χωρίς βιασύνη, αλλιώς θα κόψει το καϊμάκι.
    Την ώρα που πιάνω τον δίσκο να τον πάω στο τραπεζάκι τον ακούω να μπαίνει στην κουζίνα. Πλησιάζει από δίπλα μου, μου φιλάει απαλά τον λαιμό και πηγαίνει να κάτσει στην πολυθρόνα του.
    Σερβίρω τον καφέ και πέφτω στα γόνατα.
    Αρχίζω να χαιδευομαι στα πόδια του.
    Τα χείλη μου και τα χέρια μου λατρεύουν κάθε του σημείο.
    Ανεβαίνω ανάμεσα στα πόδια του.
    Τον παίρνω μέσα στο στόμα μου κι εκείνος βγάζει ένα απαλό βογκητο.
    Όση ώρα απολαμβάνει τον καφέ του, εγώ απολαμβάνω τον ίδιο.
    Δεν σταματάω μέχρι να πιεί και την τελευταία γουλια καφέ.
    Αφήνει στην άκρη το φλιτζάνι και με τα δύο του χέρια πιάνει το πρόσωπο μου. Μπαίνει πιο βαθιά και με γεμίζει με τα καυτά υγρά του.
    Με χαϊδεύει και με φιλά τρυφερά στο μέτωπο.
    -Μπραβο ψιψινα. Ήσουν υπέροχη ακόμα μια φορά.

2. kinvara

kinvara Δική Του

Πολύ όμορφη αποτύπωση εικόνων  

3. Alice in wonderland

Ευχαριστώ 

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Υπέροχη διήγηση.

Αν μου επιτρέπεις...

Igor Stravinsky - Η ιεροτελεστία της Άνοιξης

5. Alice in wonderland

6. Bruno38

Bruno38 New Member

Πολυ καλο γραψιμο !

7. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

ντάξει είπαμε φαντασίωση, αλλά και να πετυχαίνει και ο καφές;

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το σωστό ξύπνημα είναι μασάζ, πιπα και καφές!!

Τips: Δοκίμασε τον ελληνικό να τον βάλεις στο μπρίκι πριν το νερό. Ελαφρύ καβουρδισμα σε χαμηλή φωτιά να βγάλει τα έλαια (όχι πάνω από 10-15 δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα καψει) και μετα ρίχνεις το νερό.
    Απογειώνει το άρωμα και κάνει την γεύση πιο γεματη

9. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Άμα ο άνθρωπος είναι Μάστερ,είναι Μαστερ παντού τελικά!

10. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

Μερακλής

11. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

12. Koproskylo

Koproskylo Regular Member