Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η "ιστορία" του Gor

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 9 Δεκεμβρίου 2008.

  1. female

    female Contributor



    Ξέρω πως το βδσμ έχει μακρινή σχέση με το Gor, και πως κάποιοι το λατρεύουν ενώ άλλοι όχι. Δεν θα ήθελα αυτό το νήμα να γίνει ως σύγκριση με το βδσμ ή απαξίωση του Gor, αλλά πιο πολύ για περιγραφή κατ' αρχάς της ιστορίας αλλά και του simulation. Τι είναι; Τι συναρπάζει αυτούς που το αγαπούν; Πως οργανώνεται; Ποιες δυνατότητες έχει; Υπάρχουν κάποιες συγγένειες με άλλα simulation games στο διαδίκτυο;

    Ξέρω μόνο λιγοστά πράγματα, και είμαι σίγουρη πως κι άλλοι εδώ μπορεί να μην ξέρουν πολλά και να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα. Αν κάποιος / κάποιοι το γουστάρουν, θα ήθελα να μας πουν γι' αυτό.



     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ειναι πολυ περιπλοκος ο κοσμος του Gor για να εξηγηθουν εδω.Οποιος ενδιαφερεται ας ξεκινησει με τα 23 βιβλια του Norman και απο κει και μετα μπορει να προχωρησει στα υπολοιπα.
    Περιλαμβανει διαφορες τελετες,εθιμοτυπικα και αρκετες σκηνες,καθως και απειροι συμβολισμοι που χρηζουν πολυωρης συζητησης.Ειναι ενας εντελως διαφορετικος φανταστικος κοσμος μεσα στον οποιο κινουνται ολοι οι συμμετεχοντες απο τον Ubar μεχρι και το τελευταιο slave girl.
    Προσωπικα με συναρπαζει η λυρικοτητα του και οι παρα πολυ αυστηροι κανονες του.