Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η καφριλα σε ολο της το μεγαλειο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος spectrum, στις 17 Αυγούστου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spectrum

spectrum Regular Member

2. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

Απάντηση: Η καφριλα σε ολο της το μεγαλειο...

To εχω πει κ σε φιλους κ συγγενεις γιατρους!
    ειστε χασαπηδες ,που αντι να "κοβετε- ραβετε" σε ζωα, εσεις κανετε το ιδιο σε ανθρωπους! ετσι απλα κ γελουσαν! 
    σαφως δεν ειναι ολοι ιδιοι,κ μην τρελαθουμε, υπαρχουν χειρουργοι χιλιαδες κ σοβαροι ανθρωποι πανω απο ολα κ επιστημονες!

Τυχαιο;δεν νομιζω...
    πολυ προσφατα, εδειξα σε χειρουργο του ΙΚΑ, να μου πει απλα μια γνωμη,για ενα υπερηχογραφημα, μαζι με 1 σελιδα 15-20 "γραμμων", εκτιμησεις του ακτινολογου!
    Απεφανθη σε 5",6", οτι πρεπει να μπω για εγχειρηση,νετα σκετα κ απλα..., μου επιασε το μπλα μπλα οτι καπου με ξερει , κ που δουλευω κ με εχει δει καπου,κλπ!
    Σε ερωτηση μου τι κ πως,ελα μωρε μου λεει μια εγχειρηση ρουτινας  uzzled:ειναι απλα, κ αντε γεια:xyxwave:...!!!!!!!!!

χωρις αλλα σχολια..

3. gaby

gaby Guest

Thread Status:
Not open for further replies.