Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυριαρχία του Πέους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 16 Αυγούστου 2007.

  1. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους





    Διακρίνεις την αντίφαση μεταξύ των παραπάνω κειμένων; Ίσως το θέμα "τί είναι κυριαρχία" σηκώνει ακόμα αρκετή συζήτηση.



     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Μεχρι εδω καλα!


    Δεν ξερω τι κανει η πλειοψηφια, δε μπορω να ειμαι μεσα στο μυαλο του καθενος. Οποτε και δε μπορω να εκφερω γνωμη.


    Τωρα εγινες πιο σαφης, αλλα εξακολουθεις να μου δινεις την εντυπωση οτι κρινεις τους ανθρωπους μονο μεσα απο το δικο σου πρισμα. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    «O από πάνω» κι ο ενεργητικός φυσικά δεν έχει να κάνει με το ποίος είναι από πάνω εκείνη την ώρα, αλλά ποίος διεισδύει στον άλλο.
    Και αυτό οι καημένες οι Κυρίαρχες το ξέρουν πολύ καλά και είναι βέβαια ένας λόγος που δε θέλουν να κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους.

    Δεν είναι; Εκτός κι αν υποκρίνεται την Κυρίαρχη.
    Αλλά αγαπητή female οι περιπτώσεις με τις Κυρίαρχες γυναίκες είναι μειοψηφία σε σχέση με το πως αισθάνονται οι περισσότεροι άνδρες κατά τη διάρκεια του sex. Δεν μιλάμε μόνο για το bdsm φαντάζομαι, ούτε μόνο για τις Κυρίαρχες και υπό γυναίκες.

    Το καταλαβαίνω το παραπάνω, αλλά για ποίο λόγο να πηγαίνουμε πάλι στις ειδικές περιπτώσεις;

    Υ.Γ. Δεν ταυτίζω τον ορισμό του Κυριαρχώ στο sex με κάποιο bdsm status.
     
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Πολυ σωστα! Η κυριαρχια και η υποταγη ειναι δυο εννοιες που πρεπει να συνυπαρξουν για να αποκτισουν νοημα ταυτοχρονα. Εαν υπαρχει μονο η μια, ειναι σα να μην υπαρχει καθολου.

    Με τον τροπο που το θετεις, η κυριαρχια στο σεξ δεν εχει καμια σχεση με την κυριαρχια στο BDSM. Ομως τι νοημα εχει η κυριαρχια, εστω και με την εννοια που τη θετεις? Νομιζω καμια!

    Επισης νομιζω οτι η ενεργητικοτητα στο σεξ ανηκει σε αυτον που παιρνει την προτοβουλια, αυτον που οδηγει την κατασταση προς το σεξ και στα παιχνιδια γυρο απο το σεξ, οχι σε αυτον που διαθετει το πεος. Υπαρχουν καταστασεις οπου η γυναικα ειναι απο πανω, και ο ανδρας σχεδον βιαζεται απο αυτη. Εκει ποιος ειναι ο πιο ενεργητικος?
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2007
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Ίσως κάποιες "απέναντι" να μη νοιώθουν πως κυριαρχούνται. Δεν παύουν όμως οι περισσότερες γυναίκες κατά τα λεγόμενά τους να το αισθάνονται.
    Επιβήτορα θέλουν να ανεβάζουν τον εραστή τους, λιοντάρι να τον κατεβάζουν.

    Η κυριαρχία επί του θηλυκού που νιώθουν οι άντρες στο sex είναι από τις πιο αποδεκτές και γνησιότερες που έχουν απομείνει και γι’ αυτό απόλυτα σεβαστή για εμένα.

    Συμφώνησα πως υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι αυτό που ισχύει συνήθως.
     
  6. female

    female Contributor




    Αισθάνομαι κυρίαρχος άρα είμαι; Αισθάνομαι 18 ετών άρα είμαι; Έχεις ακούσει τα περί "παραμυθιάζομαι";

    Υ.Γ. Ούτε εγώ.
    Υ.Γ.2 Ούτε αμφισβητώ οτι μπορείς κάλλιστα να είσαι αρσενικός, κυρίαρχος, να το νοιώθεις και να το απολαμβάνεις μαζί με το/τα θηλυκό/ά σου κιόλας. Απλώς ισχυρίζομαι οτι δεν είναι βιολογικά καθορισμένο.



     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Lost boy: Δεκτόν, θέλουν συνεπώς να νοιώσουν την "δύναμη του αρσενικού", ταυτόχρονα όμως το αρσενικό τι παραπάνω κάνει από το να ικανοποιεί τις επιθυμίες τους εν προκειμένω; Ασχέτως το αν και πόσο αυτό το(ν) επιβεβαιώνει.

    Το ... "σκίσε με γαμιά μου" είναι εντολή, προτροπή ή αποδοχή κυριαρχίας και <χ> κατά πόσο επιδέχεται ως απάντηση / απόδοχή το "μάλιστα Κυρία"; Εμπράκτως θα συμβεί κατι διαφορετικό;
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Ικανοποιεί και τις δικές του.

    Σαν να ζητάει κάτι κάποιος από έναν άλλο άνθρωπο. Τρόποι πολλοί, ερμηνείες επίσης...

    Να το θέσω όμως κάπως αλλιώς, αν αμφισβητείται έτσι αυτή η προτροπή για να κυριαρχηθεί το θηλυκό.
    Θα έλεγε ποτέ κάποια με Κυρίαρχη συμπεριφορά "σκίσε με γαμιά μου"; Μάλλον κάτσε να σε γαμήσω με το strap-on συνηθίζει να λέει.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Lost boy: στην τελευταία σου ερώτιση δόκιμες ν' απαντήσουν είναι οι Κυρίες του φόρουμ, όποτε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Προσωπικά γνωρίζω τ/χιστον μία μου θεωρώ πως δεν θα είχε καμμία αναστολή να το κάνει πέραν (πιθανά) της ακουστικής αισθητικής της.

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα φυσικά και "Τρόποι πολλοί, ερμηνείες επίσης..." κάτι που κατ' εμέ δείχνει πως το δίπολο Κυριαρχία / υποταγή μπορεί να λειτουργήσει ως τέτοιο και μόνον, το ένα σκέλος απαιτεί την ύπαρξη του άλλου για την "απόδειξή του".

    Ακρίβώς λόγω του

    ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το προαναφερθεν δίπολο είναι ο έλεγχος (κατοχή / απώλεια) και όχι η διείσδυση.

    Με την ίδια ευκολία που αντιμετωπίζεις το ενεργό μέλος ως κυριαρχόν μπορεί να εκληφθεί και ως προσφέρον υπηρεσία, αντίστοιχα με τον ίδιο τρόπο που βλέπεις τον λήπτη ως κυριαρχούμενο μπορεί να εκληφθει και ως αποδέκτης (και κριτής) της προσφερόμενης υπήρεσίας.
     
  10. Eri

    Eri

    Εχω μια απορια.
    Γιατι σωνει κ καλα πρεπει μια πραξη ευχαριστησης, κ των δυο θελω να πιστευω,να την λαμβανουμε κ να τη συζηταμε ως πραξη υποταγης του ενος στον αλλον?
    Εκεινη τη στιγμη νομιζω κ οι δυο παραδιδονται ο ενας στον αλλον.Ο καθενας με τον τροπο του.Γιατι τετοια συγχυση?
    Επιπλεον ,οπως ειπα κ σε αλλο ποστ, η κυριαρχια δεν οριζεται στο σεξ αλλα σε ολα τα υπολοιπα.Δεν ειναι θεμα πουλιου αλλα εγκεφαλου.
     
  11. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Re: Η κυριαρχία του Πέους

    Και το αντίθετο 

    +1000 δεν θα μπορούσες να το πείς καλύτερα

    Ή κάτσε να σε ξεπουτσιάσω.Μια γυναίκα μπορεί παίρνοντας το αντρικό όργανο να δίνει ευχαρίστιση στον εαυτό της,δεν είναι σώνει και καλά κίνηση υποταγής.Τώρα,αν σε πολλούς άντρες φένετε έτσι επειδή δεν μπορούν να σκεφτούν με το πάνω κεφάλι,τι να κάνουμε?
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2007
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Ομοίως μου κάνει εντύπωση η συχνή λανθασμένη ταύτιση των εννοιών ενεργητικότητα/παθητικότητα (που αφορούν στην ανατομία της διείσδυσης) με τις έννοιες κυριαρχικότητα/υποτακτικότητα (που αφορούν στην ψυχοπνευματική αλληλεπίδραση του ζευγαριού) αντίστοιχα, διότι είναι προφανές πως αν η ταύτιση ήταν σωστή, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κυριαρχικές γυναίκες, υποτακτικοί άνδρες, και ομοφυλόφιλοι κάθε BDSM Status.

    Θα μπορούσα να δικαιολογήσω κάποιον που προχώρησε αφελώς σε αυτή τη συνεπαγωγή ανατομίας=>ψυχολογίας, αν δεν είχε υπόψη του τις συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, αλλά από χρηστές ενός forum όπως αυτό, που έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση, θεωρώ ότι αυτό το σφάλμα είναι ανεπίτρεπτο.

    Από την άλλη πλευρά είναι και ιλαρό, το να προσπαθεί κανείς να υποστηρίξει την άποψη πως όποιος διαθέτει πέος, είναι κυριαρχικού χαρακτήρα, εντός ενός forum, όπου το συνηθέστερο BDSM Status είναι male slave. Η ύπαρξη και μόνο των συνομιλητών του, είναι το πιο κραυγαλέο αντεπιχείρημα/παράδειγμα στην τοποθέτησή του. Αν το δείγμα για την εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων είναι vanilla άνδρες και γυναίκες (και όχι εμείς), θα ανακαλέσω τα παραπάνω, καθώς δεν έχω vanilla εμπειρίες. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί (το δείγμα), για να μην προκύπτουν τραγελαφικές καταστάσεις όπως αυτή που περιέγραψα στην αρχή αυτής της παραγράφου.

    Ναι.