Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η κυριαρχια Αλλιως

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 23 Μαϊου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

Συναντηθηκαμε τυχαια. Σε ενα παρτυ σε ενα μπαρ της Μυκονου. Εκεινη καθονταν με την παρεα της σε κατι τεραστιους γωνιακους καναπεδες. Ομορφη, ψηλη, ανοιχτες πλατες. Παρα πολυ γυμνασμενη, απιστευτο στηθος. Ανδρικα και γυναικεια ζευγαρια ματιων ξαπλωναν τα βλεμματα τους πανω στο κορμι της, το δικο μου δεν διεφερε πολυ. Παρα μονο οτι επεμενε να κοιταζει τα πελματα της, ειδικα τι στιγμη που την ειδα να πλησιαζει προς το μερος μου.

-Γεια σου ειμαι η Ανιτα.
    -Γεια σας.
    Χαμογελασε. Επεμενα να κοιταζω χαμηλα.
    -Το ονοματακι σου;
    -Μαριος
    -Ωραιο ονομα, ομορφο αγορι.
    Ηταν η πρωτη φορα που σηκωσα το βλεμμα μου. Την κοιταξα. Τοτε καταλαβα αυτο που δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οσο ηταν μακρυα.
    -Ναι Μαριε μου, ειμαι τραβεστι.
    Το χαμογελο της φωτιζε το υπεροχο προσωπο της. Δεν περιμενε να πω κατι για να την αποδεκτω, ηξερε καλα ποια ειναι, το μονο που θελησε να ειναι ξεκαθαρη απο την αρχη. Το ιδιο κι εγω.
    -Ειμαι υποτακτικος Κυρια Ανιτα.
    Μου χαμογέλασε. Με πήρε απο το χέρι στη κυριολεξια και με πηγε στη παρεα της να με γνωρίσει.
    Πολυ ανετα παιδια, ακομπλεξαριστα. Μιλουσαμε, χορευαμε, πιναμε..
    -Μαριε για διακοπες εισαι στο νησι;
    -Ναι.
    -Ωραια κι εγω, θέλεις να ερθεις απο το σπιτι μου;
    Δεν μπορουσα ν'αντισταθω. Δεν υπηρχε περιπτωση.
    -Παρα πολυ, Κυρια.
    Μου χαμογελασε, με φιλησε στο στομα για πρωτη φορα. Ολοι μας κοιταζαν, αλλα πλεον ειχα χαθει..

Συνεχιζεται..

2. moykos

moykos Regular Member

αντε εχουμε αγωνια

3. slave32

slave32 Contributor

Φθασαμε στο σπιτι της. Με το που μπηκαμε αρχισε να με φιλαει με παθος. Δεν ειχα παρα να την ακολουθω στα φιλια.
    -Μαριε με εχεις καυλωσει πολυ
    Μου ειπε ενω με εσπρωχνε προς τα κατω, γονατισα. Ηξερα τι επρεπε να κανω. Της φορεσα το προφυλακτικο κ το πηρα στο στομΑ μου. Με αρκετη δυσκολια ηταν μπολικο.
    Δεν την σταματαγε τιποτα πια, με γυρισε με εβαλε στον καναπε στα τεσσερα κι αρχισε να με παιρνει. Τα βογγητα μου ακουγονταν σε ολο το νησι. Ειχε ενα ρολοι απεναντι μου, με γαμουσε για περισσότερο απο σαραντα λεπτα .

-Δεν θελω να χυσεις μικρο μου.

4. slave32

slave32 Contributor

Δεν εχυσα, κρατηθηκα πολυ να μη το κανω, αν κ πιεζε συνεχως τον προστατη μου. Τελειωσε, με πηρε στην αγκαλια της. Το κεφαλι μου στα στηθη της, τα σωματα μας ενωμενα αποκοιμηθηκαμε αγκαλια.
    Κοιταξα το ρολοι περιπου 4 τα ξημερωματα. Ημουν υπερβολικα καυλωμενος, ενιωθα το δερμα της πανω μου, την φιλουσα. Δεν αργησε να ανταποκριθει η ιδια.
    -Μικρο μου εισαι λιγο ατακτο.
    Σταματησα για λιγο. Αλλα δεν μπορουσα παρα..
    -θα με τιμωρησετε;
    Χαμογελασε. Πηρε τον καβαλο μου στα χερια της, μου τον επαιζε ενω το αλλο της χερι, τα δακτυλα της εμπαιναν ολοενα πιο μεσα μου. Θυμομουν την εντολη της, να μην χυσω.
    -θελεις κατι μικρό μου;
    Κοβονταν η λαλια μου, σαν να μην υπηρχε οξυγοβο να κυλησει στους πνευμονες μου.
    -Μπορω να χυσω, Κυρια;
    -Οχι
    Σταματησε οτι εκανε. Ανεβηκε πανω μου, ανοιξα καλα το στομα μου.
    -Η τιμωρια σου ειναι οτι δεν θα χυσεις

Με φιλησε.
    -Κοιμήσου μικρε μου, το πρωι θα παμε για ψωνια..

5. slave32

slave32 Contributor

Με αφησε ξαναμμενο παλι μεσα στην αγκαλια της. Αυτη τη φορα, καταλαβα για τα καλα οτι δεν πρεπει να την ενοχλησω αλλο. Μου αρεσει αυτο το μικρε μου, αλλα μου κινησε το ενδιαφερον και το θα παμε για ψωνια. Περισσοτερο γιατι θελει να με κρατησει κι αυριο μαζι της.

Ξυπνησα μερικες ωρες αργοτερα. Το κρεβάτι ηταν αδειο, εκεινη γυμνη εκανε μονοζυγο. Το κορμι της ειναι απιστευτο, γυμνασμενο μυωδες. Τα ματια μου δεν αργησαν να πεσουν στον βουρδουλα που ηταν ακουμπισμενος σε εναν σκαμπο διπλα της. Καφέ ανοιχτοχρωμος, μιας λωριδας, χοντρης.
    -Μικρε μου καλη σου μερα
    Σηκωθηκα απο το κρεβατι. Πηγα να γονατισω.
    -Οχι καλο μου δε χρειαζεται και βασικα μη φοβασαι.
    Ανασηκωθηκα. Κοιταξα παλι το μαστιγιο.
    -Αν εισαι καλο παιδι σημερα δεν θα χρειαστει να το χρησιμοποιησω.
    Ανακουφίστηκα και απογοητευτηκα ταυτοχρονως.
    -Μιλα μικρο μου
    -Μπορει και να το θελω, να θελω να με πονεσετε.
    Ηρθε κοντα μου, με φιλησε στο στομα.
    -Όλα θα γινουν μικρο μου. Πηγαινε να κανεις το μπανιο σου. Σε μιση ωρα θα φυγουμε.

Πλύθηκα, ετοιμάστηκα. Άφησα παγωμενο νερο να πεσει επανω μου. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σταματήσω την καύλα μου. Βγήκα από το ντους, με περίμενε εκεινη κρατουσε μια πετσετα, με τυλιξε με αυτή με σκουπισε, με φιλούσε όλη την ώρα. Μου έδωσε ένα υφασμάτινο γκρι παντελόνι κι ενα λευκό πουκάμισο για να βάλω. Μου ταίριαζαν απόλυτα. Δεν υπήρχαν εσώρουχα. Επίσης μου έδωσε το κινητό μου για να μιλησω με τους φίλους μου, να τους ενημερώσω ότι θα μείνω μαζί της για λίγες μέρες.
    -Θα θελα να γνωρίσω τη παρέα σου μικρέ μου
    -Ναι, όποτε θέλετε.
    -Μου αρέσει που είσαι άνετος με όλο αυτό.
    -Εννοείτε ότι; την πλησίασα, έπαιρνα μια πρωτοβουλία. Την φίλησα στο στόμα.
    Δεν την είχα ξαναδεί να χαμογελά τόσο πολύ.
    -Μικρό μου, μπορεί και να σ΄αφήσω να χύσεις σήμερα.
    Βάλαμε τα γέλια, ξεκαρδιστήκαμε. Ένα υπέροχο πρωινό, ξεκινούσε.

6. slave32

slave32 Contributor

Φορεσε ενα κοκκινο εφαρμοστο φορεμα ανοιχτο στο μπουστο της. Περιεγραφε με τον καλυτερο τροπο το κορμι της. Ηταν λιγο νωρις για τετοιο ντυσιμο, αλλα ποιος νοιαζεται. Στη Μυκονο ειμαστε.
    Πηγαμε σε ενα καφε. Πηρε διπλο φρεντο για εκεινη, εναν ελληνικο για μενα κ κρουασαν. Φαγαμε, μιλουσαμε γενικα, γελουσαμε.
    -Μαριε σε κοιταζω κ καυλωνω συνεχεια
    Ντραπηκα λιγο, κοκκινησα.
    -Θελετε να κανω κατι;
    Το σκεφτηκε, επιασε το χερι μου.
    -θελω να σε..
    Δεν προλαβε να ολοκληρωσει, περασε απο το τραπεζι μας ενας φιλος της. Μιλησαν.
    -Να σου συστησω τον Μαριο, το αγορι μου
    Ολα πηγαιναν πολυ γρηγορα. Αλλα αυτο δε με ενοιαζε.

Φυγαμε απο το καφε.
    -Δεν μου ειπατε τελικα? Τη ρωτησα. Μου χαμογελασε. Ενιωσα οτι με εγδυνε με τη ματια της. Με φιλησε στο λαιμο.
    -Θα το γαμηαω σημερα αυτο το στοματακι σου.
    Της χαμογελασα. Ηθελα να το κανε εκεινη την ωρα, στη μεση του δρομου.

Last edited: 25 Μαϊου 2022
  7. moykos

moykos Regular Member

Δεν εχειαλλο κριμα

8. slave32

slave32 Contributor

Πηγαμε σε μια μπουτικ ρουχων μιας φιλης της, γρηγορα διαπιστωσα οτι ειχαν οικειοτητα. Με αφησε να περιμενω αρκετη ωρα, μεχρι που μου τραβηξε την προσοχη ο ηχος απο τα ρολλα που εκλειναν. Καταλαβα πως μου φυλαγε μια εκπληξη
    -Ελενα ο Μαριος φιλοδοξει να γινει υποτακτικος μου.
    Η φιλη της εβαλε τα γελια δυνατα. Μελαχροινη, γυρω στα 55 καταπρααινα ματια, βραχνη φωνη απο τα τσιγαρα.
    -θελω να βγαλεις τα ρουχα αου μικρο μου. Σαν υπνωτισμενος υπακουσα στην εντολη της Ανιτας
    Εβγαλα τα λιγοστα μου ενδυματα κι εμεινα γυμνος μπροστα τους. Η Ελενα με πλησιασε τα απαλα της χερια σχεδον θωπευαν το γυμνο μου κορμι.
    -Ειναι καλοφτιαγμενος. Ποσο καιρο τον έχεις? Α
    -Απο χθες το βραδυ..
    Τα κοριτσια γελουσαν παλι.
    -Μπορεις να ντυθεις μικρο μου.
    Εβαλα το παντελονι μου, η Ελενα ηρθε οσο πιο κοντα μου γινονταν. Ενιωθα την ανασα της, αλλα δεν θα την φιλαγα μπροστα στην Κυρια. Κρατησε πολυ ωρα, πριν η Ανιτα δωσει την εντολη της παλι.
    -Γδυσου..

9. moykos

moykos Regular Member

Ολο μισα τσ λες

10. slave32

slave32 Contributor

Αφησα τα ρουχα στο πατωμα. Τα κοριτσια ανταλασσαν φιλια. Δεν τολμουσα να γυρισω να κοιταξω προς το μερος τους, ακουγα μονο ποσο ομορφα παιρνουσαν. Καυλωνα μαζι τους. Η Ελενα με πηρε απο το χερι, με καθοδηγησε σε ενα αλλο δωματιο. Σε ενσ κρεβατι, ανασκελα. Εδεσε τα ποδια μου ανοιχτα προς τα κατω με δερματινες δεστρες, το ιδιο με τα χερια μου στο πανω μερος του κρεβατιου. Εβγαλε τα ρουχα της, το κορμι της ειναι υπεροχο, στεγνο, τα κοκκαλα της φαινονται αλλα ειναι τοσο ομορφη η αντιθεση με τα μεγαλα σφιχτα της στηθη. Με φιλα συνεχεια. Ηρθε και η Ανιτα, ημιγυμνη απο πανω, με φιλα κι εκεινη. Πηγαινει στο πεος μου, κρατα σκοινι. Μου δενει το πεος ειναι καπως αβολο, ειμαι καπως ευαισθητος σε αυτη τη περιοχη. Δενεις τους ορχεις, σφιχτα, ποναει. Η κραυγη μου πνιγεται μεσα στα χειλη της Ελενας Γυρνα τον κορμο της , αφηνει το ροδακινο της στα χειλη μου, ειναι τοσο υγρο κ γλυκο. Το γλειφω το, γευομαι εκεινη παιζει με το δεμενο μου πεος, το χαιδευει το καυλωνει, ενω δε σταματα να χυνει μεσα στο στομα μου. Σηκωνεται, βλεπω η Ανιτα ειναι γυμνη καυλωμενη. Η Ελενα γυρναει, κρατα ενα στραπ ον, διπλο. Την μικρη του ακρη τη βαζει στο στομα μου, το δενει γυρω απο το κεφαλι μου. Η Ανιτα τη βοηθα να το καβαλησει, της κανω στραπ ον με το στομα μου, ενω η Ανιτα γαμαει το δικο της. Καυλωνω κ ποναω τοσο πολυ, καθως ακουω την Ελενα να πνιγεται..