Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στη βιωσιμότητα της σχέσης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 30 Ιανουαρίου 2008.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Και γιατί η μόνη μου υποχρέωση σαν κυρίαρχη είναι να ικανοποιώ τον εαυτό μου.

    Σε αυτο
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

     
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor


    Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Και τα τρία θα έλεγα με την αντίστροφη χρονική σειρά.  
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Κάπως έτσι αντιλήφθηκα τον όρο καθυστερημένος.
    Όχι εκείνος που ανακάλυψε την BDSM κουλτούρα στα 30-40-50 του κι ένιωσε πως είναι σ΄ ένα χώρο που εκφράζει αυτά που ο ιδιος κουβαλά μέσα του, αλλά εκείνος που απλά έτυχε να μπει επειδή είδε φως και αποφάσισε να δοκιμάσει για χάρη του διαφορετικού.
    Το να είσαι σαδιστής ή μαζοχιστής, το να είσαι Κυριαρχος ή σκλάβος δεν οφείλεται σε καμια κουλτούρα και κανένα χώρο.
    Το να ασχολείσαι με bdsm ενώ μπορείς να κάνεις αλλιώς ενώ οι ανάγκες σου μπορούν κα καλυφθούν εκτός του, ειλικρινά μου είναι ακατανόητο.
     
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στη βιωσιμότητα της

    αν γνωρισεις το βδσμ στα 40 εχεις αποδειξει οτι μια χαρα μπορεις κι αλιως αφου δεν αυτοκτονησες νωριτερα.
    Υ.Γ. ειχα υποσχεθει να μην ξαναασχοληθω με μπουρδολογεια αλλα αυτο το θεμα με βρισκει εκατο τοις εκατο συμφωνη και χαρηκα που το ειδα ανεπτυγμενο.
     
    Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2008
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στη βιωσιμότητα

    αλήθεια θεωρείς πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιο είναι η αυτοκτονία?
    Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο μέσος όρος συνειδητής πλέον ένταξης κάποιου στο χώρο?

    Υ.Γ. Γιατί κι εγώ στα 3 δεν μπορουσα να κοιμηθώ καν αν δεν ήταν τα χέρια μου και το σώμα μου απόλυτα ακινητοποιημένα με το σκέπασμα που παρακαλούσα να τεντώσουν κάτω από το στρώμα αλλά σκλάβα ή έστω λάτρη του Bondage δεν έγινα από πιπινι. Και το να βγούμε να πουμε, εξω όλοι οσοι στα 40 ανακαλυψατε πως υπαρχει ενας χωρος τετοιος και δεν εχετε αυτοκτονησει και καντε χωρο για το καθε πιπινι που στα 20 του θεωρει πως γνωριζει ποιος ειναι και που παει και ποια ειναι η ουσια του και οι βαθυτερες μη επηρεαζομενες εκ των κοινωνικο-θρησκευτικο-οικογενιακων προτυπων αναγκες του, θα ήταν όπως λές...μπουρδολογια.
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στη βι


    ειναι απο την αποψη οτι δεν υπαρχει επιστροφη.
    Η μηπως υπαρχει σε καποια αλλη ζωη;
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στ

      θαθελα να το πιστευω γλυκεια μου πως υπάρχουν κι άλλες ζωές αλλά ας μην ασχοληθούμε με αυτό εδώ.

    Το να ζεις χρονια ολοκληρα μεσα στην καταθλιψη και να βασανιζεσαι απο την ιδια σου την διαφορετικοτητα, να πονας και να νιωθεις το κενο μεσα σου να μεγαλωνει με καθε σχεση που δεν σου προσφερει αυτα που αποζητας, το ιδιο το κενο που μεγαλωνει ακομη κι οταν δεν εισαι σε θεση να προσδιοριζεις ο ιδιος την ιδια σου τη φυση γιατι δεν εχεις τα εργαλια, η μοναξια και η απογνωση πως απλα επιβιωνεις αλλα δεν ζεις...
    Ο θανατος λυτρωση απ ολα αυτα, γιατι μια τετοια ζωη σε μενα φανταζει χειροτερη απο τον θανατο.
     
  9. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η λανθασμένη αυτοστοχοθέτηση του κυρίαρχου ενάντια στη βι

    Δεν ειπε κανεις να διωξουμε κανεναν ουτε τον 20 ουτε τον 40 ουτε τον 80(αν και μεταξυ μας μια φιλη εφαγε μπαν επειδη δηλωσε ως ηλικια 80 λολ)εγω δεν παροτρυνα κανεναν ν αυτοκτονησει επειδη ανακαλυψε αργα τον χωρο και ουτε εχω το δικαιωμα να το κανω.Και ουτε και θα εδιωχνα και κανεναν οσο κι αν ητανε.Αυτο που λεω ειναι απλα οτι μου φενεται λιγο περιεργο να ανακαλυπτεις τη σεξουαλικοτητα αφου εχεις ολοκληρωσει εναν κυκλο ζωης.
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    OΙ διαδρομές της ζωής ειναι πολύ περίεργες γλυκια Αφροδίτη   Κανείς δεν ξέρει στα 20 πως θα ειναι και τι θα σκέφτεται στα 40 του ουτε οταν ειναι 40 τι θα κάνει στα 60.

    Η συνειδηση- συνειδητοποίηση των αναγκών και των θέλω αποδεδειγμένα ερχεται γύρω στα 30 για τις γυναίκες και στα 35 για τους ανδρες. Εκει λένε ότι έρχεται η συναισθηματική ενηλικιωση με την εννοια της συνειδητότητας.

    Απο την άλλη στις νεαρες ηλικίες ολοι οδηγηθήκαμε σε ασυναισθητες επιλογές , και μάλιστα τότε νομίζαμε ότι ξέραμε πολύ καλά τι κάναμε και γιατι. Σε κάποια δικαιως, σε αλλα... όχι τοσο  
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Πως είμαι σαδίστρια το γνωρίζω από τα 8 έτη μου, μα τη λέξη "σαδίστρια" την έμαθα περί τα 13. Μέχρι τότε έλεγα περιφραστικά πως "μου αρέσει να είμαι κακή". Καλό θα ήταν να αποσυμπλέξουμε την αναγνώριση της σεξουαλικότητάς μας από τη συνειδητότητα πως αυτή αποτελεί κοινό τόπο για πολλούς.
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    οφείλω να ομολογήσω @ Syrah , oτι με εχεις εκπλήξει -τις περισσότερες φορές θετικά - με τα γραφομενά σου, πλην όμως η δική μου εμπειρία λέεί ότι αποτελείς μάλλον, την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
    Δεν γνωρίζω σχεδόν κανέναν αλλο που στα 8 του να εχει αναγνωρίσει τη σεξουαλικότητά του (αν αυτό εννοείς με το ότι γνώριζες ότι σου άρεσε να είσαι κακή ) και βέβαια η συνειδητοποίηση που έρχεται αργότερα ότι υπάρχουν και αλλοι σαν εσένα ή εμένα κοκ σαφώς επεται !

    Σαφως ειναι καλό και χρήσιμο να έχει κανείς αυτη την τύχη και να συνειδητοποιει τοσο μικρός τις κλίσεις του. Ομως για κάποιους λόγους - που μάλλον δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με το υποκείμενο - δεν συμβαινει συχνά ή έστω δεν συμβαίνει σε όλους. Γεγονός είναι ότι δεν "μεγαλώνουν"-σε όλους τους τομείς- όλοι οι ανθρωποι στην ίδια ηλικία.  

    Επι της ευκαιρίας και μιλώντας για ηλικιες κλπ θα ήθελα να διευκρινήσω (ανεαφερόμενη στο αρχικό σου ποστ), ότι η μακροβιοτητα ,σαν ορισμός , μιας σχέσης είναι ανάλογη και διαφοροποιείται το μεγεθός της, της ηλικίας αυτού που χρησιμοποιεί τη λέξη.
    Μια 10ετης σχέση είναι μεγάλη χρονικά για έναν 40άρη και αναλογως για έναν 20χρονο μια 8μηνη σχέση φαντάζει/είναι εξίσου μεγάλη.

    κατα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα στο προσδοκόμενο και στη στοχοθέτηση μιας σχέσης , πραγμα όμως που για μένα αφορά εξίσου και τις 2 πλευρες.

    Ss