Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η λογική και η φαντασία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 1 Φεβρουαρίου 2019.

1. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Η λογική και η φαντασία

Το είπα και το έγραψα, με όλες τις μορφές συνείδησης. Όχι ακριβώς με τις ίδιες λέξεις, γιατί δεν φτάνει να διαβάζεις. Αλλά και να ανακαλύπτεις.

Το παρελθόν έχει να δείξει μόνο την στατιστική ομαλότητα που μας δείχνει τις πιθανότητες. Αλλά βρισκόμαστε στο τώρα και στο μετά μπορεί να συμβεί, ένα ενδεχόμενο που δεν είναι το πιο πιθανό. Οπότε στο τώρα μας, οι περισσότεροι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μόνο το ένα από τα δύο. Το αποτέλεσμα;

Τραύματα που αρρωσταίνουν και σε κάνουν, να ψάχνεις τις απαντήσεις, δίχως ηθική.
    Αρρώστια που σταδιακά, σε τρώει από το bottom και φτάνει στο top.

Η αρρώστια της γνώσης, της κατάκτησης, οτιδήποτε ξεκινά από την ανασφάλεια και το πόνο, μίας επιλογής του παρελθόντος.

Προσπάθησα πάρα πολύ εδώ μέσα, να το καταλάβουν αυτοί που χρειάζεται, αλλά δεν τα κατάφερα.
    Έγραψα και το Κάστρο. Που μέσω ενός παραμυθιού περιγράφει το κυνήγι του Πόθου.
    120 σελίδες ενός παραληρήματος, κάποιου που κυνηγούσε τον πόθο του.

Ποιο θα ήταν το τέλος σε μία τέτοια ιστορία;
    Δύο σενάρια…
    Έχει τέλος, αλλά όποιο και τέλος να έβαζα δεν θα είχε νόημα για τους άρρωστους.
    Δεν έχει τέλος, όπως κάθε τέτοιο κυνήγι. Πως είναι δυνατόν να βάλεις τέλος στο κυνήγι του απείρου;

Αλλά πάλι δεν κατάλαβαν. Οπότε τέλος από εδώ μέσα και σας αφήνω με ένα βιβλίο που θα γράψει ιστορία, γιατί θα του λείπει το τελευταίο κεφάλαιο.

Και μιας και τόσοι έβγαλαν από εμένα, τόσα χρόνια και ποτέ δεν έδωσαν ούτε τόσο δα, σε εμένα, δεν είμαι δικηγόρος για να βρω τον τρόπο. Και ούτε η ταραχή μ' αρέσει. Υπάρχουν πιο ήσυχοι τρόποι, πιστεύω και αν βρισκόταν δικηγόρος με ένα ήσυχο τρόπο, θα του έδινα το 25%.

Και ελπίζω να βρεθεί ένας εκδότης, για να εκδώσουμε "Το Κάστρο", αξίζει όχι μόνο, για αυτό που γράφει, αλλά για την φήμη του τρόπου που γράφηκε, και τον τρόπο που χρησιμοποίησα για να πλάσουν την φήμη του άλλοι για εμένα, αλλά δίχως το τελευταίο κεφάλαιο. Ξέρει που θα με βρει, όλοι σας ξέρατε και ίσως και εγώ...

Τέλος λοιπόν από εδώ, στο καλό και με τις υγείες σας.......

2. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Τρία ακόμα κομμάτια πριν το τέλος και μετ η α πω κάλυψη  

3. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

ψήνομαι
    αλλά το κάστρο που κολλάει με τον πόθο του φίλου μας