Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μαγική συνάντηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos777, στις 30 Δεκεμβρίου 2013.

1. Η σκυλίτσα ζήτησε να ανεβάσω αυτό το κείμενο 30/12/2013

Η μαγική συνάντηση

Μου είχε δώσει εντολές από το ντύσιμο μου τα εσώρουχά μου μέχρι το μακιγιάζ μου όπως έκανε κάθε μέρα στην καθημερινότητα μου η διάφορα ήταν ότι θα τον συναντούσα για πρώτη φορα. Διαλεξε το μέρος ύστερα διάλεξε το μαγαζί και τέλος το τραπέζι. Πρώτα Εκείνος και ακολούθησα εγώ, Είχε πει πως θα με φιλήσει με την πρώτη ματιά δεν το έκανε. Κάθισα δίπλα Του μου είχαν κοπεί τα πόδια μου απορω πως στεκόμουν και πως περπατούσα. Εκείνος είχε απόλυτη ηρεμία και εγώ έτρεμα ίδρωνα ένιωθα τα χέρια μου την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει είχα ταχυπαλμία. Μιλούσαμε για άσχετα πράγματα στην αρχή μέχρι που με ρώτησε τι εσώρουχα φορούσα, του απάντησα αυτά που μου υποδείξατε, μου έδωσε εντολή να πάω το WC και να βγάλω το σουτιέν μου το έκανα αμέσως. Νιώθω υπέροχα με τις εντολές Του αναπνέω , υπάρχω για έναν σκοπό. Γύρισα στο τραπέζι και λίγο μετά μου Έκλεισε την ζακέτα χαϊδεύοντας τις ρόγες μου ήμουνα τόσο καυλωμένη που ένιωθα να ξεχειλίζω υγρά από παντού.
    Μου χάιδευε τις ρόγες μου περνώντας τα χεριά Του τυχαία από 'κει. Μέτα άρχισε να μου τις τσιμπάει και να τις τραβάει χτυπούσα κόκκινα εγώ, τα μάτια μου μισόκλειστα τα χείλια μου ανοικτά, ξερογλειφόμουν λυσσασμένα σαν σκυλίτσα (αυτό είναι το όνομα μου πια) . Είδε πόσο καυλωμένη ήμουνα ξεχείλιζε η μυρωδιά μου με φιλούσε και ήταν το δώρο μου, με δάγκωνε και ένιωσα τους παλμούς μου στα χείλια μου. Το επαναλάμβανε ξανά και ξανά, ένιωθα την καύλα μου να με πλημμυρίζει να Τον ευχαριστώ. Ήταν ικανοποιημένος από την υποταγή μου δεχόμουνα τα νυχιά Του πάνω μου άγρια, τα δάχτυλά Του να με χαϊδεύουν παντού στο στήθος μου, στις ρόγες μου, να μου κόβει την ανάσα πιέζοντας τον λαιμό μου και εγώ τότε ανέπνεα πραγματικά. Τα δόντια Του με πονούσαν τα δάχτυλά του το ίδιο αλλά εγώ, ένιωθα πιο δική Του από ποτέ ελεύθερη στα χέρια Του να κάνει ότι επιθυμεί Εκείνος. Το έβλεπε και μου έδινε ότι ήθελα Εκείνος.
    Φύγαμε για να πάρω ταξί προσπεράσαμε την πιάτσα των ταξί και λίγο πιο κάτω εκτός δρόμου σταμάτησε και ακουμπήσαμε σ ένα κολονάκι. Ξαφνικά μ έπιασε από τον κώλο και με κώλυσε πάνω στην πούτσα Του, με φιλούσε με πάθος με λύσσα, νόμιζα ότι θα μου πάρει κομμάτι και τότε κατάλαβα ότι είχε ήδη πάρει μαζί Του όχι από τα χείλη μου. Δεν σταμάτησε να μου τραβάει τα μαλλιά και να χουφτώνει τα βυζιά μου άγρια, δυνατά ήθελα να με λιώσει στα χαστούκια ποτέ δεν πίστευα ότι θα γούσταρα τόσο πολύ. Μονό να Του δίνω σκεφτόμουνα και το έβλεπα στα μάτια Του, πλημμύριζα από καύλα μετά έβαλε το χέρι Του μέσα από την φούστα μου και χάιδεψε το μουνάκι μου, από κάτω μέχρι την κλειτορίδα μου. Το έβγαλε αμέσως εγώ έλιωνα για ότι μπορούσα να πάρω από Εκείνον και χαιρόμουν που ήθελε να πάρει από έμενα. Μ έσπρωξε να καλέσω ταξί με φίλησε παθιασμένα και εγώ το ίδιο. Του έδειξα ότι αξίζω να είμαι η σκυλίτσα Του . Κώλυσε την πούτσα του στον κώλο μου και μ άφησε να χουφτώσω την υπέροχη και χοντρή πούτσα Του. Μπήκα στο ταξί αφού ένιωσα τα δόντια του να μου χαράζουν το δέρμα. Δεν έχω κοιμηθεί πιο ελεύθερη πιο ολοκληρωμένη πιο ζωντανή πιο δική Του. Όσο με πονούσε τόσο μεγαλύτερη ανακούφιση και λύτρωση ένιωθα όσο με χάιδευε τόσο πιο σάρκα μου Τον έκανα. Είναι ο Κύριος μου και εγώ η σκυλίτσα Του και λιώνω να Τον ευχαριστήσω όπως επιθυμεί. Λιώνω όταν ικανοποιεί πάνω μου ότι Αυτός γουστάρει. Ζω και χάρη σ Αυτόν αναπνεύσω και υπάρχω.

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: Η μαγική συνάντηση

Ενδιαφερον και γνωριμος τροπος γραφης

3. PurpleVelvet

PurpleVelvet New Member

Απάντηση: Η μαγική συνάντηση

...αυτο ακριβως!! αυτη η αισθηση!!

4. thinkofit

thinkofit Regular Member

Φαντάζομαι πως επιθυμία της ήταν να το ανεβάσεις... γιατί μόνο ο Κ ζητάει...  αν και οι υ ζητάνε και απαιτούν.... τότε μάλλον αντιστρέφουμε τους ρόλους!