Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μαμά ή ο μπαμπάς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 31 Αυγούστου 2010.

?

Αν ήταν κάποιος να σας πιάσει να αυνανίζεσθε, θα προτιμούσατε να ήταν η μετέρα σας ή ο πατέρας σας;

1. Η μητέρα μου

13 vote(s)
    44,8%
  2. Ο πατέρας μου

16 vote(s)
    55,2%
  1. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Η μαμά ή ο μπαμπάς;

μου φαινεται θες κιεσυ να λαβεις την απαντηση "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"... 

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Re: Η μαμά ή ο μπαμπάς;

Επειδή έχω ξανα-εισηγηθεί την εισαγωγή φεησμπουκικού κομβίου "like" {και βεβαίως ετέθη θέμα "1984"} θα το πω περιφραστικά:

... ΑΠΙΘΑΝΗ ατάκα!  

3. Storm

Storm Regular Member

@deviantsub

Εναλλακτικά, "τσεκούρι ή μαχαίρι"!

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Καραμανλής ή τανκς, ΔΝΤ ή πτώχευση ... τα κλασσικά.  

{Sorry Doc ...}

5. Απάντηση: Η μαμά ή ο μπαμπάς;

Έχει περάσει ο πατέρας μου από τον διάδρομο έξω από την κρεβατοκάμαρά μου, της οποίας η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη, ακριβώς την στιγμή των πνιγμένων βογγητών μου. Το κακό είναι ότι ενώ ήμουν σε μία κάπως περίεργη στάση, κάτω από το σεντόνι, μπρούμυτα... κοιταχτήκαμε τυχαία στα μάτια. Απέφυγα να τον συναντήσω όλη την υπόλοιπη μέρα.

Δεν θα άντεχα πάντως το πονηρό βλέμμα της μάνας μου, άρα ναι, ψηφίζω μπαμπά!

6. Necrotik

Necrotik Dead Member

Απάντηση: Η μαμά ή ο μπαμπάς;

Ναι, αυτά τα πονηρά (αλλά καλοπροαίρετα κατά τα άλλα) βλέμματα του στυλ "το πουλάκι μου ωρίμασε και έχει καύλες" σε κάνουν να νιώθεις πολύ άβολα.

7. XplorR

XplorR Regular Member

Γενικά, το ίδιο φύλο βολεύει... δείχνει κατανόηση... 

8. lizard

lizard Regular Member

κι εγω τον πατερα μου θα διαλεγα. θα ηθελα να πεθανω απο ντροπη, στιγμιαια, θα μ'επιανε πανικος, στιγμιαια, ομως γρηγορα θα σκεφτομουν πως εκεινος πρεπει να αισθανεται 10 φορες χειροτερα απο μενα. θα εχει παθει το σοκ της ζωης του! and that makes him weak, that makes him vulnerable ... (evil smile)

9. blindfold

blindfold Contributor

το πατέρα γιατί πολύ απλά δεν εμπιστεύομαι τις γυναίκες ..!

ακόμα και όταν είμαι δεμένος μπροστά τους ,εξάλλου αυτό μου προκαλεί την ηδονή ..  

10. Uranoos

Uranoos Regular Member

Πέθανα!

11. Neuton1956

Neuton1956 New Member

Άσε μην το λες. έμενα η γειτόνισσα που με τσάκωσε στα πράσσα...ήταν πεινασμένη...αχόρταγη θα έλεγα ... με το κουτσομπολιό.....βούκινο με έκανε στην γειτονιά...

12. aethereal

aethereal Guest

Ρεαλιστικά δεν μπορώ να απαντήσω στο κρίσιμο δίλημμα καθώς
    ο πατέρας μου (επιλογή 2) απεβίωσε όταν ήμουν ενός έτους περίπου.
    κι επειδή δεν θα ήθελα να ταλαιπωρήσω (επιπροσθέτως) τη μητέρα μου ψηφίζοντάς τη ως πρώτη επιλογή,

θα επέλεγα το ανύπαρκτο ως επιλογή εναλλακτικό σενάριο της πεντάρφανης,υιοθετημένης,δεκαπεντάχρονης βερσιον μου απο τον εργένη Πατριο,
    ο οποίος,τελείως συμπτωματικά θα ήταν ενας τρυφερός,ρομαντικός,ντροπαλός Κυρίαρχος(ειδικότης μου)
    και όντας λεπτολόγος με την τάξη και την πειθαρχία κατα την τακτοποίηση των δωματίων..
    θα ερχόταν σε αρκετά συχνή σύμπτωση με το φλεγόμενο ζήτημα το οποίο πραγματεύεται η τεκμηριωμένη έρευνα του νήματος.
    Εκείνος βέβαια,θα ήταν πάντα ψύχραιμος,αρμονικός,ισορροπημένος και τέλειος
    θα έκλεινε απαλά την πόρτα..
    και θα πήγαινε να διοχετεύσει τον ανομολόγητο πόθο του σε μια ακόμη ερμηνεία της Appassionata στο λευκό babygrand στο σαλόνι..

Last edited by a moderator: 30 Απριλίου 2015