Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεγαλύτερη μαλθακία που έχετε πει/κάνει σε σεξουαλικό/η σύντροφο η σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 13 Ιανουαρίου 2015.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Δέχομαι να σε αναλάβω. :Ρ
    Θα κάνουμε τρελές πωλήσεις.  

2. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

...μετά έμαθα ότι ήταν ήδη

3. brenda

brenda FU very much

Δεν θα το κανα ποτέ...ούτε blind date έχω κάνει... απλά η ειλικρίνεια για την παραδοχή της ανείπωτης καφρίλας που διέπραξες άξιζε ένα like...

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εχετε ποτέ μπερδέψει τα ονόματα κατά τη διάρκεια της κλινοπάλης;
    ooops... I have done it...dammit!  

5. Black Butterfly

Τώρα που το σκέφτομαι, αν το είχα κάνει, παίζει να τον είχα ξεφορτωθεί νωρίτερα.  

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ότι έπαιζα υπολογιστή και την ξέχασα κανά δύωρο, μου είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό κι έπαιρνε σβάρνα τα νοσοκομεία νομίζοντας ότι τράκαρα πιάνει;

7. Στα βαθιά μου γεράματα Black Butterfly

8. Είχε βγει με έναν φίλο του και είχε πιει πολύ, κάπου εκεί του ήρθε η όρεξη να με πάρει τηλ να μου πει,να μου πει...ήταν μαύρη νύχτα όμως και εγώ πολύ νυσταγμένη, θα ξυπνούσα και νωρίς και με πήρε ο ύπνος με το τηλεφωνο στο χέρι ενώ αυτός ελεγε,έλεγε.... Ακόμα και τώρα με κοροϊδεύει ότι άκουγε το ροχαλητό μου όλη νυχτα.
    Αφού ημουνα πολύ κουρασμένη  

9. Black Butterfly

Deal.

(Αν ζω, βέβαια.)

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Πιάνει ..........  

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Βασικά έχω πει / κάνει πολλά...
    δε ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο...
    Θα αραδιάσω μερικά  

1. Τελειώνεις τώρα κοντά ; Έχω δουλειά αύριο...
    2. Με παίδευε μία ώρα και για κάποιο λόγο δεν τελείωνα, αυτός δε με άφηνε ήσυχη οπότε μετά από κανα 20 λεπτο υποκρίθηκα οργασμό ...   (η μία και μοναδική φορά)
    3. - Έλα να σου τον γλύψω λίγο να καυλώσει - Καυλωμένος είμαι..... (oh shit... )
    4. Είχα κάνει σεξ με ένα τύπο και είχα ξενερώσει άσχημα. Λέω ας δώσω άλλη μια ευκαιρία το πρωί . Αρχίζουμε για λίγο , βαριέμαι αφόρητα και του λέω έλα να σταματήσουμε είμαι κουρασμένη και ζαλίζομαι...
    έπεται συνέχεια........ 

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ανθολογιο χαχαχαχα