Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ εντός κι εκτός χώρου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 6 Ιουλίου 2016.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μετά και το εξαιρετικό νήμα του @Rope-bondage-fan για τα συστατικά των ευτυχισμένων σχέσεων, που συμπληρώνει ευχάριστα το απαισιόδοξο δικό μου για τις αιτίες χωρισμού, μου ξανακόλλησε στο μυαλό μια πρόταση που είχε καταθέσει παλιά ένας λατρεμένος φίλος, ο @no_Taboo (που είσαι χαμένος βρε λατρεμένη μου διαστριφικοευφάνταστη γλίτσα;;;     ).
    Η πρόταση είναι αυτή:

Ο ίδιος δεν το άνοιξε γιατί είχε τον εξής προβληματισμό:

Και άδικο βέβαια δεν είχε αλλά δεν θα πτοηθώ εγώ  
    Οπότε ιδού το νήμα!
    Η μεγαλύτερη σχέση που έχουμε κάνει (ή οι μεγαλύτερες) εντός κι εκτός βδσμ.
    Αν θέτε να το πάτε και παραπέρα, μπορούμε να γράψουμε και πόσες έχουμε κάνει. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει  

Ξεκινάω!
    Οι δυο μεγαλύτερες σχέσεις μου είναι:
    1. Εκτός χώρου, 10 χρόνια
    2. Εντός χώρου, 4 χρόνια.

2. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Η μεγαλυτερη σχεση που ειχα ποτε εντος η εκτος χωρου; Για να σκεφτω...Αααα ναι με τον ευατο μου 29 ολοκληρα χρονια και συνεχιζουμε..με παθος αγαπη αλλα κυριως μισος...
    (ολες οι αλλες σχεσεις ειχαν ημερομηνια ληξης πολυ πολυ γρηγορη..)

3. Εκτός χώρου: 3 χρόνια
    Εντός χώρου: 5 χρόνια και συνεχίζουμε  

4. katerina

katerina Regular Member

1. Εκτος χωρου, 6 χρονια
    2. Εντος χωρου, 1 χρονο (ηταν ομως, εντος/εκτος και επι τα αυτα)  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εντός " χώρου ", τεσσεράμισι χρόνια.
    Εκτός και στην συνέχεια εντός " χώρου ", 6 χρόνια ( πάντα με την ίδια γυναίκα, αφού ο πρώτος ενάμιση χρόνος σχέσης ήταν " kinky "/" ελεεινά kinky vanilla"/" βουδουσουμίζων ".
    Αλλά όχι " εντελώς βουδουσουμιάρης " όπως τα υπόλοιπα τεσσεράμιση χρόνια μαζί. )

Άλλες σχέσεις εντός ή εκτός " χώρου "...
    3 χρόνια και σχεδόν 8 μήνες, 14 μήνες, 7 μήνες, 6 μήνες.

Και πολλές " σχέσεις " ( αρκετές εκ των οποίων σχέσεις μόνο για τις άλλες και ας τους είχα πει, ότι σχέση δεν είχαμε. ) των 1-2 εβδομάδων ακόμη και των 4-5 ημερών.  

Last edited: 6 Ιουλίου 2016
  6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

7. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

5 / 5 (χρονια / μηνες)

9. brenda

brenda FU very much

O χωροχρόνος δεν μετριέται φυσιολογικά στην περίπτωσή μου.
    Οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητο ότι τελειώνουν καταληκτικά, είναι διαδικασίες σε εξέλιξη, αργή καμιά φορά.
    Τα χρόνια δεν έχουν και τόση σημασία.
    Πάντως τις βραχύβιες συνευρέσεις, δεν τις καταμετρώ καν ως σχέσεις.
    Ο γάμος μου διήρκεσε 12 χρόνια συνολικά.
    Υπάρχει σχέση που μέτρησε και πολύ περισσότερα, με διαλείμματα, bdsm δεν την λες, αλλά και vanilla δεν την λες, ήταν μία κατηγορία από μόνη της.
    Ωστόσο, δεν ξέρω πως ακριβώς μετριέται ο χρόνος όταν δεν ζεις μαζί με τον άλλον, αλλά ταυτόχρονα ζεις τα καλύτερα μαζί του, ο χρόνος άλλωστε είναι μία στρεβλή διατύπωση που θεωρητικά προσδίδει βάθος και σοβαρότητα στην σχέση, αλλά η ζωή τα αποδεικνύει αλλιώς τα πράγματα.

Last edited: 6 Ιουλίου 2016
  10. lexy

lexy .ti.va.

Εκτός:4 μήνες.
    Εντός: 9 χρόνια.

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

3/3 χρόνια.
    Και μια ξεκούδουνη, ξεκούρδιστη, κινκοβουδουσουμουτουρλού 7ετία, έτσι να μας βρίσκεται, μη και χάσουμε το παράσημο...

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Άριστα 10..!