Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η οπτική μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Spell, στις 7 Μαϊου 2015.

  1. Ειναι ο δικος σου τροπος ζωης και οπως ολοι,τον βιωνεις με τα καταλληλα για εσενα ατομα,χωρις ερωτηματικό αποδοχής απο ολους..
     
  2. Spell

    Spell New Member

    Δε μου αρεσει η περιγραφη "session". Ουτε ειμαι σιγουρος αν ολοι οι ανθρωποι καταλαβαινουμε το ιδιο με τον ορο "σχεση". Ηταν εμπειριες, περαν του σεξ, που αρχισαν και τελειωσαν. Οπως ολα αλλωστε.
    Ευχαριστω παντως!  

    Ναι σε ολα, μια μπυρα στην κυρια  
     
  3. brenda

    brenda FU very much


    Γενικά είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οι ιστορίες μου αρέσουν...και η δική σας δεν είναι κακή, αλλά παρόλο που σας το ξαναείπαν, στα περί ορισμού Μάστερ, μάλλον υπάρχει κάποια απόστασις...δεν ομιλώ εγκυκλοπαιδιομπριτανικώς, και τα βουδουσουμιανά δεν είναι η ειδικότης μου, αλλά come on, φίλη και εραστής??????? Γιατί όχι ερωμένηηηηηηηηηηηη? 
    Είχε περιττή τριχοφυία? Είχε βαριά φωνή? Της άρεσαν τα κορίτσια? Έπαιζε ποδόσφαιρο? Γιατί της στερείτε της καψερής την χαρά να είναι ερωμένη σας και όχι εραστής? Γιατί βιαιοπραγείτε ενώ της γλώσσης δεν της αρέσει?  

    Υ.Γ. Στο θέμα του διαχωρισμού υποταγής-εμπιστοσύνης και της ισορροπίας είστε σε καλό δρόμο, κάπως έτσι είναι...όσο για το άλλο, παίζει να μην χρειάζεται ούτε ένα χάδι...   Εξκιουζέ μουά δια το χιουμορίζειν....it was beyond my control... 
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @brenda

    βουδουσουμιανά; 

    Mην κατακρεουργούμε τις λέξεις, ας τις λέμε ως έχουν, είναι αντιαισθητικό.
     
  5. Spell

    Spell New Member


    Λατρευω τον τροπο γραφης σου, νομιζω  

    Μαλλον πρεπει να γινει ενας διαχωρισμος εδω, επειδη παρατηρω ενα κοινο ρευμα σε ολες τις απαντησεις: ειναι παλια ιστορια. Αρκετα παλια κιολας.
    Τη μοιραζομαι επειδη καποια χρονια μετα, και εχοντας αλλαξει αρκετα ως ανθρωπος (προς το σκληροτερο, κυριως, οπως οι περισσοτεροι που μεγαλωνουμε), τελικα καταληξα να το διαβασω και να αναγνωρισω τον εαυτο μου εκει μεσα, με καποιο τροπο. Οποτε λεω πως ναι, ειναι η οπτικη μου. Και το μοιραζομαι επειδη ηθελα καπως να δωσω μια αισθηση του εαυτου μου στον τροπο που αρμοζει γενικα σε ενα θεματικο φορουμ, πραγμα που νομιζω πως πετυχα ως ενα βαθμο.

    Οσον αφορα στο χαρακτηρισμο της ερωμενης, πασο. Αλλα το διασκεδασα αφανταστα!  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Να είτε καλά, η ταπεινότης μου σας ευχαριστεί.... 
    Συνεχίστε να γράφετε, εγώ θα σας διαβάζω.... 
     
  7. Spell

    Spell New Member

    Θα δυσκολευτω να γραψω δυστυχως, με τα χρονια αρχισα να προτιμω τις εικονες. Ενα φωτοροματζο θα το δημοσιευσω καποια στιγμη, παντως...