Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρέπουσα επικοινωνία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

Στο D/s το υ ακολουθεί και προσαρμόζεται στο Κ μέλος αν δε συμβαίνει αυτό τότε δεν μιλάμε για ασσύμετρη σχέση αλλά για κάτι άλλο. Κάποιες φορές το υ σκουντουφλάει στα εμπόδια που είναι λογικό να συναντήσει. Το θέσατε πολύ εύστοχα πως διογκώνουμε και μπερδευόμαστε όταν σκεφτόμαστε ξανά και ξανά κάποιο θέμα και ξεπετάγονται οι ανασφαλείς σκέψεις. Το από εκεί και πέρα είναι που με ταλανίζει. Και ίσως εδώ να βρίσκεται το άφημα και η εμπιστοσύνη στο πλαίσιο και στο πρόσωπο του Κ.
    Είμαι υπέρ του δέοντως υποστηρίκτρια της ειλικρινούς επικοινωνίας κ εδώ πέφτω σε εσωτερική αντίφαση όταν δυσκολεύομαι να Του ανοίξω την καρδιά μου ως έχει.

2. bluesky

bluesky Regular Member

Καταλαβαίνω απόλυτα και όλοι πάνω κάτω έχουμε τους ίδιους ενδοιασμούς. Όμως.. Πως θα αφεθείς; Πως θα είσαι εκτεθημενη και διαθέσιμη για εκείνον εάν δεν ανοιχτέις;
    Θα μιλήσω για μένα και μόνο. Εάν ο Κ δε μου έχει βάλει καλά στο μυαλό πως πρέπει να λέω τα πάντα και σταδιακά να σκέφτομαι όπως εκείνος ορίζει τότε κάτι δε λειτουργεί σωστά. Μπορεί να φταίω εγώ που δεν είμαι διατεθημενη να το κάνω αν και αν είναι ο κατάλληλος Κ για μένα, θα το κάνω θέλω δε θέλω. Σε μένα λειτουργεί η σκέψη πως είμαι δική του, άρα δε χρειάζεται εγώ να φιλτραρω τίποτα. Έχω φάει πολλά χαστούκια λέγοντας αυτό που σκέφτομαι αλλά αυτά βοήθησαν για να μη σκέφτομαι βλακειες. Δε ξέρω.. Νομίζω πως είναι στο χέρι του Κ το ποσό θα καταφέρει να σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη.

3. Just_Me

Just_Me Contributor

@MasterJp και @Elgreko θα επεξεργαστώ τα γραφόμενά σας και θα επανέλθω.
    Θαρρώ πως ενώ έγιναν κάποιες συνδέσεις, προβληματίστηκα όμως συνάμα.

4. Silvia

Silvia Αυταρχική και Φιλελεύθερη

Ναι, με ενοχλεί και ναι, αισθάνομαι πως δε λειτουργεί σύμφωνα με τα θέλω μου, εφόσον είμαι τόσο ξεκάθαρη στο ότι ζητάω διαφάνεια.

Το να μη μου αρέσει αυτό που θα ακούσω όχι, δε θα οδηγήσει σε ποινή. Δεν έχω κανόνες για το τί πρέπει να νιώσει ή τί πρέπει να σκεφτεί, οπότε δεν υπάρχουν και αντίστοιχες ποινές.

Για να διακόψω τη σχέση θα πρέπει αυτή να μην καλύπτει πλέον τα βασικά μου θέλω. Αν αυτό που θα μου πει αποκαλύψει κάτι τέτοιο, προφανώς και θα κλονίσει τα δικά μου συναισθήματα για τη σχέση, αλλά δε θα αντιδράσω παρορμητικά. Θα επιδιώξω να κάνω αρκετές ερωτήσεις και συζητήσεις πρώτα για να καταλάβω τί συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και τί θα μπορούσε να γίνει, αν μπορεί, για να αλλάξει αυτό ή για να λυθεί ένα πρόβλημα. Η απόκρυψη, όμως, του προβλήματος (που προφανώς θα φέρει και άλλα παρόμοια) είναι πολύ πιο πιθανό να φέρει το τέλος της σχέσης, αφού πλέον θα βασίζεται σε σαθρή βάση και σίγουρα δε θα καλύπτει ένα από τα βασικά μου θέλω.

Η παράβαση είναι παράβαση. Η κατανόησή μου δεν την αναιρεί.

Είναι κάπως σύνθετο το ερώτημα εδώ και δεν είμαι σίγουρη αν το καταλαβαίνω σωστά: ότι δηλαδή επειδή μου απέκρυπτε κάποιες σκέψεις, αυτό τον έκανε να μη λειτουργεί σωστά και σε άλλα πράγματα ως υ; Χρειάζεται κάποιο παράδειγμα.

Ναι, φυσικά μπορούν να δημιουργηθούν, αλλά για μένα είναι βασικό μέλημα να τις ανιχνεύω και να τις λύνω. Και θα το ξαναπώ, αυτό γίνεται κυρίως με ερωτήσεις. Υπάρχει, βέβαια, και το άλλο. Όχι να δυσκολεύεται να ανοιχτεί, αλλά να δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τί του συμβαίνει και τι νιώθει. Αυτά είναι τα δύσκολα!

"Topping from the bottom" και διαφάνεια δεν πάνε μαζί. Από τη στιγμή που ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου ως υ απέναντι στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να έχει το τιμόνι στης σχέσης Σ/σας, δεν κάνεις "topping from the bottom", γιατί δεν αποζητάς τον έλεγχο. Αντίθετα, στην περίπτωση που κρύβεις κάτι για να μην υποστείς τις όποιες συνέπειες, κρατάς ένα κομμάτι ελέγχου, ακόμα και αν δε γίνεται σκόπιμα.
    Εδώ θα πω πως θεωρώ πολύ καλό που έχεις αυτούς τους προβληματισμούς, γιατί είναι στον πυρήνα της καλής λειτουργίας μίας D/s σχέσης. Θα σου πρότεινα να δοκιμάζεις κι εσύ να ρωτάς, για να μαθαίνεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς, ώστε να μη χρειάζεται να αναρωτιέσαι τόσο ή να υποθέτεις. Και αν δε σου επιτρέπεται να ρωτάς, τότε να εκφράσεις ξεκάθαρα τη δυσκολία που σου προκαλεί αυτή η απαγόρευση. Και αν δεν μπορείτε με τίποτα να επικοινωνήσετε, μάλλον δεν είστε κατάλληλοι Κ/υ ο ένας για τον άλλον.
    Αλλά φυσικά, είναι μόνο η δική μου οπτική και τίποτα παραπάνω.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Πόσο διαφορετική είναι;

6. karamel

karamel Don't bother! I won't.

Δεν προσπαθει να γινει αρεστος η να περιοριστει σε κολακειες, περα απο το πλαισιο το συζητησης που θελει να το διευθυνει εκεινος σε πρωτη φαση, μιλαω για την αρχικη συνομιλια.

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Όσο η μπεσαμέλ χωρίς μοσχοκάρυδο, ένα πράμα...
    Πα να πει πως, άλλο τρώω κι άλλο σαβουρώνω,που στην πιο "πάτωμα" εκδοχή, το να βάζεις "γιατί έτσι λέει στη συνταγή" είναι ακόμα πιο γκάου, αλλά "γυαλίζει"...

8. Brt

Brt #ολαπολυ

Υπάρχουμε κι εμείς που γλώσσα δεν βάζουμε μέσα, και τα λέμε και τα αναλύουμε και Τους ζαλίζουμε τον έρωτα   να τα λέμε, δεν θετε , να μην τα λέμε, δεν θέτε, τι θετε;  

9. espimain

espimain Contributor

10. Brt

Brt #ολαπολυ

Όλοι λέτε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία, κι εγώ επικοινωνώ τοοοοοοσο καλά και τρώω gag...μπερδεύτηκα! Και θέλω να το αναλύσω  

11. espimain

espimain Contributor

Ότι θέλεις γράψ' το στην αναφορά.

Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2021
  12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αnalize it! Quod erat demonstrandum, that is...