Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη απόπειρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Necrotik, στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

1. sigh

sigh .

Λίγο που ήμουν ακόμη επηρεασμένη από την ταινία "Secretary" που είχα τυχαία ανακαλύψει, λίγο που μας ζήτησε να απαντήσουμε σε μία μονάχα κόλλα αναφοράς τις δυο του ερωτήσεις, βρέθηκα να παραδίδω το γραπτό με περισσό το πάθος για την γνώση.
    Μέρες αργότερα, διασταυρωθήκαμε έξω απ' την Γραμματεία, και μόλις με είδε, με κάλεσε να έρθω στο γραφείο του. Όσο έκανε το ασανσερ ν ανέβει ως τον 5ο, τόσο αισθανόμουν ν ανεβαίνει μυστηριωδώς η θερμοκρασία.
    Τελικά, μου δείχνει το γραπτό και μου λέει "Το γραπτό σου ήταν για 10. Όμως εκεί προς το τέλος, σμίκρυνες τα γράμματα για δυο σειρές, ώστε να είσαι μέσα στο όριο της μιας σελίδας, και γι αυτό, σου έκοψα μια μονάδα."
    Κι ενώ είχα την τάση να σκεφτώ "τι ψυχαναγκαστικά καψόνια..", απάντησα με χαμόγελο XL, λέγοντας "δεν πειράζει"..

2. Just_Me

Just_Me Contributor

Πήγαινα 1η Λυκείου και πηγαίνοντας στο φροντιστήριο γλίστρησα και ράγισα το χέρι μου, μία κακή συνεννόηση με τον ορθοπεδικό με έφερε 2 ώρες νωρίτερα έξω από το ιατρείο του και για να μην γυρίζω σπίτι πήρα το δρόμο για ένα internet cafe που βρισκόταν μία φίλη μου. Περνώντας έξω από ένα άλλο internet cafe είδα τον Χ. ωιμέ τα βέλη του έρωτα με κατακεραύνωσαν. Πάω φουριόζα στη φίλη της λέω πάμε δίπλα. Μια και δυο πήγαμε. Τον κοιτούσα καλέ τον κάρφωνα, με τα πολλά μιλήσαμε.
    - Τι έπαθε το χέρι σου;
    - Άσε έπεσα και το χτύπησα και με πονάει πολύ.
    - Ναι φαίνεται έχει μαυρίσει λίγο.
    - Ναι μπορεί να το έσπασα. Δεν ξέρω και τι ώρα είναι.. Και έχω ραντεβού σε λίγο με το γιατρό.
    - Δεν έχεις κινητό;
    - Ναι έχω αλλά είναι στην κωλότσεπη.. Θα μπορούσες να μου το πιάσεις;
    Με το πιο αθώο μου ύφος του το ζήτησα και μου το έπιασε...

Εξελίχθηκε σε μία παντελώς αποτυχημένη ''σχέση''. Ήτανε όμως όλα τόσο πρωτόγνωρα, λες και καβαλούσαμε τα κύματα ξανά και ξανά και για πολλά χρόνια ήμασταν friends with benefits.