Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μαθήτρια..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος heisenberg, στις 29 Δεκεμβρίου 2013.

1. heisenberg

heisenberg New Member

Η πρωτη μαθητρια...

Το bdsm το ειχα ακουσει πρωτη φορα πριν 5 χρονια όταν είχα γνωρίσει μια γκόμενα που της άρεσε να ντύνετε συνέχεια με δερμάτινα και να ακουει gothic μουσική. Δεν ξερω γιατί αλλά τα είχα συνδυάσει αυτά τα δύο. Ήταν μακρυά από τα γούστα μου η τύπισσα και δεν ασχολήθηκα καν μέχρι που μια μέρα.....

Πέρασε αρκετός και έκανα μαθήματα σε μαθητές Λυκείου και σε ενήλικες. Ως καθηγητής είχα αρκετή επαφή με κόσμο και απο το ντύσιμο και τις αντιδράσεις προσπαθούσα να καταλάβω τις σεξουαλικές προτιμήσεις των μαθητών μου. Άλλοι πιο κλειστοί χαρακτήρες άλλοι πιο άνετοι, πιο χαλαροί και εκδηλωτικοί. Μέχρι που μια μέρα ήρθε στο γραφείο η Άννα. Η άννα ήταν αρραβωνιασμένη και ήθελε να κάνει μερικά μαθήματα για υπολογιστές. Ήταν κοντούλα γύρω στο 1,55 με απίστευτο στήθος, λίγο κοιλίτσα και ένα παιδικό πρόσωπο. Από το βλέμμα της κατάλαβα ότι κάτι περίεργο είχε αυτή η κοπέλα. Ήρθε με τον αρραβωνιαστικό της ένα ήσυχο τυπάκι, στρατιωτικός και αγαθός θα έλεγα. Από τον τρόπο που με κοίταζε κατάλαβα ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα και ότι ψάχνεται. Αυτό έγινε ακόμα πιο έντονο όταν μια μέρα είχα νευριάσει με την αδιαφορία που έδειχναν στο μάθημα και είχα βάλει τις φωνές και εκείνη φάνηκε να της αρέσει και να με κοιτάει ένοντα στα μάτια. Εγώ δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα ιδιαίτερα μέσα στον εργασιακό χώρο και προσπαθούσα πάντα να είμαι τυπικός καθώς φοβόμουν ότι θα έχει αντίκτυπο μετά στη δουλειά. Πολλές φορές έβλεπα τον τρόπο που με κοίταζε και μου μιλούσε και έριχνε μπιχτές ακόμα και μπροστά σε άλλους μαθητές τις οποίες έκανα πως δεν άκουγα. Πολλές φορές επίσης προσπάθησε να μείνουμε μόνοι και το απέυφευγα διακριτικά.
    Μια μέρα με πήρε τηλ. και μου ζήτησε να την βοηθήσω με ένα θεμα που είχε με τον υπολογιστή της και αν μπορούσα να παιρνούσα από το σπίτι της ή να τον έφερνε από το γραφείο να τον φτιάξω. Προτίμησα το 2ο και μέσα σε λίγη ώρα εμφανίστηκε. Ήταν 8 το βράδυ και οι περισσότεροι είχαν φύγει από το φροντιστήριο και είχα μείνει μόνο εγώ και ο
    διευθυντής. Εκείνη εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο μάλλινο μπλουζάκι στενό και μια μικροσκοπική φούστα μαύρη με διχτυωτό καλτσόν. Ήταν ντυμένη και βαμμένη πολύ ωραία. Στα χέρια της είχε κάτι δερμάτινα λουράκια στους καρπούς με ασημένια καρφάκια. Εγώ προσπαθούσα να της φτιάξω τον υπολογιστή και εκείνη ήταν καθισμένη σε μια
    καρέκλα και προσπαθούσε πλησιάζοντας με να δει τι κάνω. Τα βυζιά της ακουμπούσαν επίτηδες στους αγκώνες μου και τα κουνούσε ώστε οι θηλές της να ερεθιστούν.

Προσπαθούσα να μη δίνω σημασία μέχρι που κάποια στιγμή έβαλε το χέρι της πάνω στο πόδι μου. Παρακάτω αναφέρω το διάλογο:
    Me: Με φέρνεις σε δύσκολη θέση.
    Anna: Δηλαδή δεν σου κινώ καθόλου το ενδιαφέρον;
    Μ: Είσαι πολύ ωραία κοπέλα αλλά εδώ είναι χώρος εργασίας και δεν γίνεται να τα μπερδεύουμε
    Α: Αα δηλαδή εκτός χώρου είναι όλα καλα;
    Μ: Εκτος χώρου υπάρχουν άλλα... ο αρραβωνιαστικός σου ας πούμε;
    Α: Αυτός είναι μαλθακός.. εσύ έχεις κάτι.και μου αρέσει πολύ.
    Μ: Και τι είναι αυτό;
    Α: Το βλέμμα σου και ο τόνος της φωνής σου..Ακόμα θυμάμαι εκείνη την μέρα που μας έβαλες τις φωνές. Είχα καβλώσει και είχα μέινει και σε κοιτούσα σαν παγωτό. Το μυαλό

μου είχε θολώσει..
    Μ: Τι λες ;; τι εννοείς;
    Α: Αυτό το αυστηρό βλέμμα.. Θεέ μου είχα μείνει κάγκελο. Ήθελα μόνο να σε βλέπω και να σε υπακούω..Να ακολουθώ πιστά αυτά που λες..σαν υπνωτισμένη..
    (Εδώ οι 2 λέξεις κλειδιά ήταν υπακούω...και υπνωτισμένη)
    Μ: Δηλαδή σου αρέσει να είμαι αυστηρός;
    Α: Ναι.. μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει να είναι ο άλλος αυστηρός. Και εγώ να ακολουθώ..
    (Άλλες 2 λεξούλες.. αυστηρός.. ακολουθώ..)
    Μ: Κοίτα.. να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι είναι τόσο ελκυστικό αλλά μου αρέσει αφου μου το λες.
    Α: Ναι.. είναι μοναδικό. Θέλω να μου κάνεις περισσότερες ώρες.. να κάνουμε ιδιαίτερα.
    Μ: Κοίτα δεν θέλω να μπλέξουμε με τη δουλειά εδώ.. αν θες μπορούμε να τα κάνουμε εκτός γραφείου.
    Α: Εννοείτε.. όπου θες.. σε καφετέρια στο σπίτι όπου θες.. όπου θες μόνο μη με διώξεις.. έχεις αυτό που δεν έχω καθημερινά σπίτι μου..
    Μ: Τι εννοείς;
    Α: Κάποιον να μου ζητάει πράγματα, επιθυμίες να με διατάζει! Ο δικός μου είναι αγαθιάρης. Καλό παιδί αλλά δεν μου βγάζει πάθη. Εσύ με μαγνητίζεις..
    Μ: Οκ. Άσε με να το σκεφτώ και θα σου απαντήσω αύριο..
    Α: Μάλιστα κύριε μου είπε και χαμογέλασε...
    Μ: Πάρε τον υπολογιστή σου είναι έτοιμος...
    Α: Ευχαριστώ.. και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και μου φίλησε και το αυτί..
    Μ: Ευχαριστώ κύριε... θα λες απο δω και πέρα...
    Α: Μάλιστα κύριε... Ευχαριστώ.. και μου έκλεισε το μάτι καθώς έφευγε.

Η ιστορία συνεχίζεται την επόμενη μέρα σπίτι της..... 

2. voluptas

voluptas Regular Member

Απάντηση: Η πρώτη μαθήτρια..

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά στην ιστορία η κοπέλα είναι η Κυρίαρχη, μόνο που δεν τοn βίασε τον ''master''  

3. heisenberg

heisenberg New Member

απομονωσες μια φραση και εβγαλες τα συμπερασματα σου   οπως ανεφερα η ιστορια ηταν αληθινη και ουδεποτε ειχα σχεση με το bdsm. ασε που αν ερχοσουν λιγο στη θεση μου θα εβλεπες οτι το περιβαλλον που εγινε η ολη συζητηση δεν μου αφηνε περιθωρια. θα μπορουσε να με φερει σε δυσκολη θεση αν μιλουσα πιο διαχυτικα.. θα συνεχισω την ιστορια και ελπιζω να σας αρεσει. δεκτα παντως οποιαδηποτε σχολια  

4. just me

just me New Member

περιμενουμε την συνεχεια.... κ συμφωνω με τον Master!

5. heisenberg

heisenberg New Member

Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησε το πρωί. Ήθελε να την επισκεφτώ το μεσημέρι. Αφού κλείσαμε το ραντεβού μου έδωσε τη διεύθυνση και κλείσαμε. Όταν ήρθε η ώρα έφτασα σπίτι της και χτύπησα το κουδούνι. Εκείνη μου άνοιξε και εκείνη την ώρα έπαθα το πρώτο σοκ. Ήταν τόσο όμορφα ντυμένη και περιποιημένη. Φορούσε ένα δερμάτινο μάυρο σαν λατεξ παντελόνι που διέγραφε το κορμί της. Πάνω φορούσε μια μπλούζα άσπρη με στάμπες και σκισμένη σε μερικά σημεία και ανοικτή ώστε να φαίνεται το μαύρο σουτιέν της. Στα χέρια φορούσε κάποια δερμάτινα λουράκια και στο λαιμό επίσης ένα μεγαλύτερο με ένα πετράδι. Ήταν σαν ροκ σταρ ντυμένη και με πολύ σέξυ φωνή με καλωσόρισε.
    Μ: Είσαι πολύ ωραία
    Α: Ευχαριστώ κύριε είπε και χαμογέλασε πονηρά.
    Μ: Πολύ ωραίο το σπίτι σου
    Α: Ευχαριστώ. Περνάω αρκετές ώρες και θέλω να το έχω περιποιημένο και καθαρό. Τι να σε κεράσω;
    Μ: Μμ.. δεν ξέρω τι θα έλεγες για λίγο κρασί;
    Α: Μάλιστα.. Το φέρνω αμέσως.
    Εκείνη απομακρύνθηκε στην κουζίνα να πάει να φέρει κρασί. Εγώ χάζευα στο δωμάτιο και είδα πάνω στο γραφείο ανοικτό τον υπολογιστή της.. Για φόντο είχε μια φωτογραφία μιας κοπέλας ντυμένης με δερμάτινα λατεξ ρούχα δεμένη και να έχει έναν από πάνω της να την κοιτάει με άγριότητα βαστώντας ένα μαστίγιο.. Λέω από μέσα μου εδώ είμαστε...έτοιμη για όλα..
    Όταν επέστρεψε με το κρασί μου λέει
    Α: βλέπω σου αρέσει το φόντο μου ε;; πως το βρίσκεις;
    Μ: Πολύ ωραίο. Σε φτιάχνουν τέτοιες σκηνές;;
    Α: Πολύ..
    Μ: Ωραία.... και αφού πίνω όλο το κρασί με μιας της λέω
    Μ: Πήγαινε γέμισέ μου το ποτήρι ξανά...ήταν πολύ λίγο. Και γρήγορα
    Α: Μάλιστα κύριε.. και έφυγε τρέχοντας για την κουζίνα..
    Επέστρεψε με το μπουκάλι μαζί...
    Μ: ααα ώστε έφερες και το μπουκάλι για να μην τρέχεις στην κουζίνα κάθε φορά ε;;
    Α: Ναι..να το έχουμε κοντά..
    Μ: Κοντά... θα το χρησιμοποιήσουμε κιολας της λεω.
    Α: Τι εννοεις;;
    Μ: Θα δεις! Μην ρωτάς και πολλά. Δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα.
    Α: Μάλιστα.
    Μ: Λοιπόν , για πες μου τι σου αρέσει να κάνεις;; τι σε φτιάχνει;
    Α: Σε τι πράγμα;;
    Μ: Καταρχήν μην ξεχνάς να με λες κύριε γιατί θα σε πάρει ο διάολος. Και δεύτερον αναφέρομαι στο σεξ.. Σε βλέπω και είσαι μες την κάβλα. Σου αρέσουν τα σαδο... σου αρέσουν τα μπινελίκια και να σε διατάζουν.. Λοιπόν τι άλλο σου αρέσει;; Μιλούσα και ο τόνος της φωνής μου αυξανόταν
    Εκείνη σάστισε λίγο και σκέφτηκε λίγα δευτερόλεπτα και μ είπε
    Α: Μου αρέσει να μου τσιμπάνε τις ρώγες και να με φτύνουν..
    Πλησίασα λίγο κοντά της και της είπα:
    Μ: Γύρνα να σε δω..και της έπιασα το χέρι να την κάνω μια στροφή
    Εκείνη γύρισε και γύρισε 180 μοίρες και την σταμάτησα ώστε να έχω απέναντί μου τον κόλο της..
    Μ: Αυτόν εδώ σου αρέσει να ασχολούντε μαζί του; και της έπιασα τον κόλο
    Α: μμμμ ναι.. μου αρέσει
    Της δίνω μια πατσιά δυνατή και της λέω:
    Μ: Μου αρέσει κύριε θα λες..
    Α: Μάλιστα κύριε..
    Συνέχισα να της χουφτώνω τον κόλο και άρχισε ο πούτσος μου να σκληραίνει..Μετά συνέχισα και χούφτωνα το σώμα της και την προέτρεψα να πιει κ εκείνη κρασί..Εκείνη υπάκουσε και εγώ συνέχισα να την χουφτώνω και να της πιάνω το στήθος
    Μ: Εδώ της λέω είναι που σου αρέσει πολύ;; και της δαγκώνω το αυτί
    Ένιωσα τις ρώγες της να σκληραίνουν και εκείνη κλείνει τα μάτια της και μου λέει ναι...
    Συνέχισα να τις χουφτώνω τις ρώγες και έτριβα τον πούτσο μου πάνω στον κόλο της. Αυτή η καριόλα ένωσε ότι σκλήρυνε και άρχισε να τρίβεται..
    Μ: Τρίψου πάνω στον πούτσο μου τσούλα. Μπορείς να μου τον σηκώσεις ή είσαι άχρηστη;;
    Α: Γυρνάει και μου λέει θα κάνω ότι μπορώ κύριε.
    Της αρπάω τα μαλλιά και τσίριξε..
    Μ: Δεν θα κάνεις ότι μπορείς τσουλί...θα φροντίσεις να μου τον σηκώσεις, να τον κάνεις πέτρα γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα...
    Εκείνη σαν υπνωτισμένη άνοιξε το φερμουάρ και άρχισε και με τσιμπούκωνε..έγλυφε, έφτυνε το ρουφούσε όλο μέχρι μέσα..κανονικό deepthroat.. εγώ προσπαθούσα να τις τρίβω το στήθος και να τις τσιμπάω τις ρώγες..κάποιες στιγμές την ένιωθα ότι γούσταρε περισσότερο και νιαούριζε κ άφηνε ένα βογγητό ικανοποίησης..Της έβγαλα την μπλούζα και αντίκρυσα τις δύο υπέροχες βυζάρες που είχε..
    Μ: Πω πω της λέω..αυτά είναι απίστευτα.. μου αρέσουν πολύ τα βυζιά σου..θέλω να στα γλύψω.. Ξάπλωσε στον καναπέ..
    Σηκώθηκε έβγαλε το σουτιέν και με ρώτησε.. να βγάλω και το παντελόνι;;;
    Μ: Ναι... να δω τι φοράς από κάτω... βγάλε το και δείξε μου το εσώρουχό σου!
    Α: Αμέσως κύριε.. έβγαλε το παντελόνι και μου έδειξε ένα μάυρο εσώρουχο στρινγκ που διέγραφε υπέροχα τα κολομέρια της..Φαππππππππππ της έκατσα και άλλη πατσιά και άφησε τα χέρια μου πάνω στο κολαράκι της...
    Μ: Θα έχουμε ένα υπέροχο απόγευμα μου φαίνεται....εκείνη ξάπλωσε στον καναπέ και εγώ την χαίδευα με το μπουκάλι σε όλο της το κορμί...το παγωμένο μπουκάλι την ερέθιζε και φρόντιζα να την αγγίζω μια με το χέρι μου κ μετά με το παγωμένο μπουκάλι..στο λαιμό, στις ρόγες στην κοιλιά.. Μετά την έβαλα να πιει 2-3 μεγάλες γουλιές και το υπόλοιπο το ήπια εγώ.. Είχε ζαλιστεί λίγο.. και εγώ το ίδιο..
    Μ: Πάρε μου τσιμπούκι κάβλα της είπα.. Θέλω να δω το καβλί μου να χάνεται στο στόμα σου..
    Δεν χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 5 δευτερόλεπτα και έβλεπα την μαθήτρια μου να καταπίνει το καβλί μου και να γλύφει ασταμάτητα.. Μόλις με κάβλωσε αρκετά την άρπαξα από το μαλλί και της λέω:
    Μ: Τώρα πόρνη θα δεις πως είναι να γαμάνε..την γύρισα στα 4 και εκείνη ακομπούσε στην πλάτη του καναπέ και της έχωσα το καβλί μου παραμερίζοντας λίγο το στρινγκ της..μια κραυγή ικανοποίησης ακούστηκε και εγώ συνέχισα να την σφυροκοπώ και να πιάνω το στήθος της..προσπαθούσα όσο γαμιόμασταν να τις πιάνω τις ρώγες και να τις στρίβω.. εκείνη ήταν πολύ υγρή και μου έλεγε συνέχεια ναι... ναι... ναι... χύνω......Μόλις με έχυσε την γύρισα και την ρώτησα:
    Α: Σου άρεσε πορνίδιο;;
    Μ: Ναι... μου άρεσε πολύ αφέντη μου..
    Την έφτυσα στο πρόσωπο και της λέω...έτσι θα έρχομαι και θα σε γαμάω συχνότερα τότε...εκείνη άρπαξε το καβλί μου και με στράγγισε... μόλις ένιωσε ότι θα έχυνα τραβήχτηκε και με έκανε να την χύσω στο στήθος..μόλις έβγαλα και την τελευταία σταγόνα με έγλυψε ξανά να με καθαρίσει και άπλωσε πάνω στο υπέροχο καβλωμένο στήθος της τα υγρά μου που μόλις είχα ρίξει πάνω της.... Ντύθηκα και έφυγα.χωρίς να πω τπτ..Εκείνη είπε ένα απλό ευχαριστώ αφέντη μου..

6. domino_hell

domino_hell Regular Member

μπραβο..πολυ ωραια εμπειρια..αν και θα μπορουσες να κανεις πολλα περισσοτερα πραγματα..

7. heisenberg

heisenberg New Member

ευχαριστώ.. ήταν η πρώτη μου εμπειρία. ακολούθησε αλλη μια μαζί της. θα την περιγράψω στη συνέχεια. προσπαθώ να δω εδώ τεχνικές και να πάρω ιδέες.