Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μαλακία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 21 Ιουλίου 2008.

  1. dominastella

    dominastella Regular Member

    να ετσι γινονται οι μαζοχιστεσ στηνπρωτη μαλακια σφαλιαρα στην εικοστη μαστιγιο α ρε μιρελλα εγω την προτη φορα νομιζα οτι εβγαλαπιον τρομαξα παντωσ ειχε διαφορετικη μια περιεργη ιδονη η πρωτη οχιοπωσοι μετεποιτα πολι πιο ομορφη οχιεπειδη ηταν η προτη αλλα στην αισθηση του οργασμου δεν μπορω να το εξηγησω και στεναχωριεμαιπου επειτα αλλαξε για παντα αυτη η αισθηση ισωσ την νιοσο ξανα οταν παω με την μαρια ειναι τοσο αθωοτομορο μου λεμε τωρα οσοκαιη πρωτη μου μαλακια
     
  2. Worrion

    Worrion Regular Member

    εμένα πρέπει να ήταν γύρω στα 15. ήταν βράδυ κ έκανα μπάνιο. εκεί που πλενόμουνα, σκεφτόμουνα διαφορα. όπως πως το κάτο κεφάλι παέι μπρος πίσο όταν μπένει μέσα στην γυναίκα.δν ήθελα πολλή. άρχησα να το κάνω κ στην πράξη. δηλ το έπιασα με τα χέρια μου, κ το πίγενα μπρος πίσο. αλλά λιγο πρην την κορίφοση δεν άντεξα κ σταμάτησα. αλλα απο το μυαλό μου δεν το έβγαλα. την άλλη μερα το απόγευμα πήγα κ κληδόθηκα στο μπάνιο, κ είπα τωρα δεν τηα σταματήσο να δω τη θα γήνει. κ όπως κ οι περισότερη εδο μέσα όταν τελίοσα δεν ήξερα τη ήταν αυτο. μέτα το υπέθεσα. κ όταν άρχησα να βλέπω επιμορφοτηκες τενίες σηγουρέφτικα. απο τότε όταν την:jerkit: σκέφτομαι διάφορους τρόπουσ (για το πως να την   ) για να το ευχαριστιέμαι περισότερο.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πρέπει να ήμουν γύρω στα 11. Έβλεπα με τον μπαμπά μου ένα έργο με τον Βόγλη και την Ναθαναήλ. Αυτός είναι θεριός σαν αρκούδα και την κλειδώνει στο σπιτάκι του. Της λέει "γδύσου". Μετά την βιάζει αλλά φαίνεται να της αρέσει.

    Μετά το έργο πήγα και κλειδώθηκα στο μπάνιο. Έβγαλα τα ρούχα μου και σκαρφάλωσα στο χερούλι της μπανιέρας. Άνοιξα τα πόδια μου έτσι ώστε όλο μου το βάρος να πέφτει πάνω στην κλειτορίδα μου. Ήταν αρκετά επώδυνο και αναγκάστηκα να τα ξανακλείσω. Μετά τα άνοιξα πάλι. Τα έκλεισα. Τα άνοιξα. Πολλές φορές. Κάτι έγινε τότε που με τρόμαξε, μια έκρηξη, κάτι τρομακτικό. Σηκώθηκα επάνω και ήξερα ότι κάτι κακό είχα κάνει, κάτι για το οποίο λίγο έλειψε να πεθάνω. Ευτυχώς δεν πέθανα, με είχε λυπηθεί ο Θεός. Προσευχήθηκα και ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω.

    Την επομένη το ξανάκανα. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, ακολουθούμενο πάντα από όρκους και προσευχές. Τελικά ανακάλυψα και άλλους τρόπους να το κάνω, λιγότερο επώδυνους. Σταμάτησαν και οι προσευχές. 
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    oO

    how ?
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Να πω λεπτομεριες? Θα πω. Ειχαμε δυο κρεβατακια με την αδερφη μου. Ειχαμε βαλει λοιπον ενα σεντονι απο πανω και ειχαμε φτιαξει μια αυτοσχεδια σκηνη. Απο κατω εμεις. Βγαλαμε τα ρουχα μας και εχωσα την μουρη μου αναμεσα στα ποδια της αδερφης μου. (Ντρεπομαι που το λεω αλλα το εκανα) και δοκιμασα να δω τι γευση εχει. Δεν υπηρχε οργασμος. Μονο ικανοποιηση απο την ανακαλυψη.
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

     
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μεσα απο ολες αυτες τις αφηγησεις ξεπηδα το ποσο ομορφη ειναι η πρωτη μας επαφη με τον οργασμο, πως το ενστικτο μας δειχνει τον τροπο να ανακαλυψουμε την ολοκληρωση, τον προθαλαμο της λειτουργιας εκεινης μεσα απο την οποια πηγαζει η ιδια η ζωη.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    επισης δειχνει το ποσο διεστραμενο ημουν απο παιδακι!
     
  9. Worrion

    Worrion Regular Member

    σοστό...
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


     Απιστευτο 
    Ειναι διεστραμμενος οποιος ανακαλυπτει το σωμα του και το πως λειτουργει???????????????!!!!!!!!!!!!! 
     
  11. FZTASH

    FZTASH Regular Member

    Κάτι τόσο φυσικό και φυσιολογικό δεν μπορεί να είναι διεστραμμένο. Διαστροφικά και μπερδεμένα είναι τα μυαλά κάποιων πουριτανών που θέλουν να βλέπουν τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό πρίσμα, είτε αυτό είναι η θρησκεία, είτε μια ακραία συστολή και ντροπή για το σώμα και για οτιδήποτε που άπτεται του ερωτικού.
    Πάντως Κυρία Mirella, νομίζω πως ο extreme32 έγραψε το "διαστραμμένο" κάνοντας απλά humor χωρίς να εννοεί την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το γνωριζω αγαπητε, απλα μου αρεσει να τον πειραζω, αλλωστε ξερει οτι τον εκτιμω!