Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μαλακία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 21 Ιουλίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εκανα χιουμορ. Βεβαια αν η μανα μου εμπαινε στο δωματιο και με εβλεπε να γλυφο το μουνακι της αδερφουλας μου δεν ξερω ποσο χαριτομενο θα της φαινοταν. Ρε σας λεω οτι εβαζα το κεφαλι μου κατο απο το καπακι της τουλετας και φανταζομουν διαφορα, ζωγραφιζα γκομενες με μαστιγια και αλυσοδεμενους σκλαβους. με κατουρουσαν νεραιδες στον υπνο μου, και εκανα γλυφομουνι στην αδερφη μου και ολα αυτα σε ηλικια απο 3-7 χρονων. Φυσικα και ημουν διεστραμμενο. Δεν θελει και πολυ αναλυση!
     
  2. zwg

    zwg Regular Member

    Εγώ γύρω στα 17 μου (3η γυμνασίου) το σκεφτόμουν... είχα ακούσει να μιλάνε για αυτήν ότι τράβιξα μια μαλακία κτλπ όμως δεν ήξερα τον τρόπο πολλές φορές τύχενε να μου σηκονώταν ομώς είτε λίγο τον έτριβα είτε θυμάμαι μου άρεσε πάρα πολύ να ξαπλώνω μπρούμιτα και να σηκώνω τα πόδια στηριζόμενος εκεί πάνω. Έτσι μια μέρα ρώτησα τον κολλητό μου και μου έδειξε το χέρι κλιστό και πάνω κάτω, έτσι είπα να το δοκιμάσω... πήγα σπίτι χαιδεύτικα λίγο να μου σηκωθεί και άρχισα... μετά από κάποια ώρα αφού είχα υδρώσει... άρχισε να τρέχει... δεν μπορώ να πώ οτι έβγαλα ιδιέτερα πολλά και μάλιστα την πρώτη φορά δεν πετάχτικαν καν... αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ όμως είναι γιατί δεν είχα ποτέ μα ποτέ ονείροξη.
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames



      Πλάκα μας κάνς? 
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    3 χρονων ζωγραφιζες γκομενες με μαστιγια και φανταζοσουν να σε κατουρουν νεραιδες?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ολα αυτα κατω απο το καπακι της τουαλετας???????? 
    Ηθελα να σε ρωτησω, σε τι ηλικια σε εξορκισανε?????????????????????? 
    "Να χαρω-να χαρω-να χαρω, το μωρο-το μωρο-το μωρο"!
     
  5. female

    female Contributor



    /me κυλιέται στα πατώματα από τα γέλια...



    Πού το θυμήθηκεεεεςςς το άσμα, λέμεεεε...



     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    και που νόμιζα πως μόνο εγώ είμουν ανώμαλο μικρό ...
     
  7. Worrion

    Worrion Regular Member

    εσυ τηέκανες?
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    έβαζα ένα παιδάκι να τρώει μερμύγκια ,βασικά έκανα διάφορα βασανηστίρια ,τα σιχαινόμουν που ήταν τόσο οργανωμένα ... αλλά και σε εκείνο το παιδάκι το έβαζα και έκανε διάφορα πράγματα ...

    επίσης επειδή φόραγα γυαλιά από πολύ μικρή ηλικία ,απέφευγα τα δύσκολα και έβαζα άλλους να το κάνουν ,ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να τα βλέπω να τρώνε τα μούτρα τους ή να τα καταφέρνουν ,είμουν manipulator μικρό ... δυστηχώς για εμένα είμουν και μαζοχιστής απλά δεν το αποδεχόμουν ,μετά από πολλά χρόνια κατέρρευσα και αναζήτησα ,αυτό που γούσταρα, όχι μόνο από τον εαυτό μου ...
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    μα καθόλου!

    μη μου τα μπλεκεις. Ξεχωριστα το καθενα. Αλλη ωρα ειχε ζωγραφικη, άλλη ωρα υπνο, κι αλλη ωρα φανταζομουν τα διαφορα κατω απο το καπακι της τουαλετας. αυτο το τελευταιο δεν ηταν ακριβως οπως ακουγεται. βασικα το βρωμιαρικο εκανα το εξης. σηκωνα το πλαστικο αυτο που καθομασταν οχι το καπακι, εβαζα απο κατω το κεφαλι μου, το κατεβαζα και μετα φανταζομουν τα διαφορα. Αλλα ήμουν μικρό. Δεν ηξερα τι εκανα.Ηξερα?

    εκει που παω να παρω λιγη δοξα, τσουπ , καποιος εμφανιζεται και με κανει σκονη.
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2008
  10. Alex_B

    Alex_B New Member

    Λοιπον Λοιπόν η πρώτη φορά ήταν κάπου στο γυμνάσιο. 1η γυμνάσιου νομίζω είχα ακούσει συζητήσεις από τα αλλά παιδία και είπα να το δοκιμάσω. Θυμάμαι ίδρωσα κοκκίνισα για να τελειώσω και μετά το πέος μου ήταν πρησμένο, πονούσε, δεν μπορούσα για μερικές μέρες να το ακουμπήσω! Όμως είπα μέσα μου τώρα έγινες άνδρας Τόσο μεγάλο πράμα νόμιζα ότι έκανα.
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Μα τοσο μεγαλο πραμα ειχες κανει. Αλλα μαλλον κατι εκανες λαθος.
     
  12. zwg

    zwg Regular Member

    Μετά το ποστ μου ήλπιζα να ακούσω μια άποψη για την ονείροξη.... όλοι πρέπει να έχουν? εγώ ποτέ δεν είχα....