Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου εμπειρία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SLV, στις 11 Ιουλίου 2012.

1. SLV

SLV New Member

Δεν μπορώ να θυμηθώ πως κλείσαμε το ραντεβού. Το πιθανότερο να ήταν από το διαδίκτυο.
    θυμάμαι όμως τέλεια από το σημείο που βρέθηκα στο σαλόνι του. Ηταν σχετικά ψυχρός. Φορούσε ενα μποξεράκι και ενα φανελάκι. Ηξερε ότι αυτή θα ήταν η πρώτη μου φορά. Έκανε ζέστη και μόλις είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα. Μιλήσαμε λίγο, ήταν αρκετά ήρεμος όσο και απόμακρος αλλά κάτι με εκανε να τον εμπιστευτώ. Ήταν αρκετά όμορφος, ξανθός με ψυχρά γαλανά μάτια. Μού είπε να περάσουμε στο κρεβάτι. Μετά μου είπε να γδυθώ. Γδύθηκε και εκείνος και έβγαλε από το μπόξερ ενα υπέροχο εργαλείο που με έκανε να κοκκινήσω από κάβλα.
    Μετά με έστησε στο κρεβάτι του το οποίο ήταν κάτω από παράθυρο που έβλεπε στον φωταγωγό. Μου έχωσε ενα τεράστιο Dildo στον κώλο με μπόλικη κρέμα φυσικά και μου είπε να μείνω με το κεφάλι κάτω. Υστερα με έβριζε, βάραγε κωλοσφάλιαρα και με ξεφτύλιζε. Ντρεπόμουν που θα μας άκουγαν κι άλλοι αλλά αφού δεν ενοιαζε αυτόν γιατί να νοιάζει εμένα. Το κωλαράκι μου καίγονταν από πόθο για το καβλί του. Αυτός πότε τράβαγε το Dildo και μου άφηνε ανοιχτή την τρύπα και πότε το έχωνε βαθιά απότομα κάνοντας με να πονάω. Κάποιες φορές μου έχωνε το καβλί του απότομα μέσα που μπροστά στο υπερμεγέθες Dildo ηταν απόλαυση. Κάποια στιγμή την ώρα που με πηδούσε με μια αποφασιστική κίνηση μου φόρεσε το μπόξερ στην μούρη μου. Ακόμα θυμάμαι με κάβλα την μυρωδιά του. Καθώς και την μυρωδιά του σώματος του από τον ιδρώτα που είχε αφήσει από την βόλτα του που είχε κάνει προηγουμένως.
    Θυμάμαι πάντως πως όταν τελείωσε μαζί μου ζαλιζόμουν από την εμπειρία. Δυστυχώς δεν κράτησα την επαφή μου παρότι θα το ήθελα. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου.

2. tsaki

tsaki New Member

Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία.

για ποιο λόγο ντρεπόσουν???  

3. markisios

markisios New Member

Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία.

ax aytes oi ntropes ti mas kanoun...