Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου σκλάβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος x4670, στις 2 Φεβρουαρίου 2013.

1. x4670

x4670 New Member

Καλημέρα,
    θα ήθελα να σας γράψω την πρώτη μου εμπειρία .
    Η κοπέλα ειναι 25 χρονών γεματούλα εκεί που πρέπε,όμορφη και φυσικά πυκνό σπαστό μαλλί, ότι πρέπει για να το τραβάς.
    Εγώ παντρεμένος 30 χρονών και γνωριστήκαμε ένα βράδυ σε μία ταβέρνα της γειτονίας που λέμε. ήσυχο συνοικιακό μαγαζί .είχαμε το καθιερωμένο τραπέζι της χρονιάς. Την είδα να κάθεται απέναντι με την παρέα της αλλά δεν ανταλλάξαμε ματιές έως τις 12 το βράδυ, όταν πήρε το κινητό της και με νεύρα πήγε στην τουαλέτα.
    Εκεί είδα την ευκαιρία να παρατήσω για λίγο την παρέα και την γυναίκα μου να πάω τουαλέτα όπως και έγινε..την είδα σκυμμένη στο νεροχύτη να κοιτάει κάτω ελαφρώς στεναχωρημένη, πριν προλάβω να ρωτήσω τι έχει γύρισε με κοίταξε και την βούτηξα από τα μαλλιά και κλειστήκαμε στις γυναικείες τουαλέτες. μείναμε μέσα για 5 λεπτά αλλάξαμε κινητά και μου είπε θα τα πούμε αύριο βράδυ, όπως και έγινε πρωινό μήνυμα καλημέρας-μεσημεριανό καλησπέρα και πρόστυχα λογάκια και το βραδάκι ένα τηλέφωνο από εμένα για να βρεθούμε μέρος και ώρα. Πέρασα την πήρα με το αμάξι την είδα χαλαρά ντυμένη με φορμίτσα. Μου είχε εκμυστηρευτεί το μεσημέρι ότι την εξιτάρισε αυτό που έγινε με το μαλλί το προηγούμενο βράδυ και ήθελε να το επαναλάβω.
    Κάτσαμε στο αμάξι με φιλούσε παντού και έσκυψε στα 4 να με γλύψει στον π..τσο εκεί βρήκα την ευκαιρία να την τραβήξω μαλλί και να την χώσω όλο στο στόμα και της είπα ότι θα γίνεις η σκλάβα μου ,λες και πάτησα το «κουμπί» της
    -ότι πεις εσύ αγόρι μου
    -σκάσε, της έλεγα ,γλύψε με
    -συγνώμη που σε υπάκουσα θέλω τιμωρία.
    Εκεί ήταν που ανέβηκε η διάθεση μου όπως ήταν σκυμμένη στα 4 έριχνα απανωτες μπάτσες στα κωλομερια της δεξιά και πότε αριστερά μέχρι να κοκκινίσει.
    Έκατσε στήθηκε καλυτέρα για να απολαύσει την τιμωρία της έβαζα πότε 2 πότε 3 δάχτυλα στο υγρό μο..κι της και της δάγκωνα στα πλάγια τον ποπό..την εξιτάρισε περισσότερο κα με έγλυφε με λύσσα και έχυσα στο στοματάκι της που με ρουφούσε με μανία τα υγρά μου.
    καθίσαμε λιγο στο αμάξι να ξεκοκκινησουν τα προσωπα μας με φιλησε στο μαγουλα και μου είπε θα προσπαθήσω να ειμαι υπακουω κορίτσι..και να με τιμωρεις συχνα.

το πρώτο μας βράδυ ήταν λίγη η ώρα στην διάθεση μου και άπλα τα αφήσαμε στην άκρη για το επόμενο ραντεβού το οποίο ήρθε πολύ σύντομα 4 μέρες μετά..αν σας άρεσε θα σας γράψω και για τα επόμενα βράδια τι ακριβώς συνέβη ..

Last edited: 3 Φεβρουαρίου 2013
  2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

Απάντηση: Η πρώτη μου σκλάβα

αντικειμενικά... σε αυτά που λες, δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί τον τίτλο που έχεις βάλει... αλλά.... είπαμε.... μάλλον έχω διαφορετική εικόνα για το τι πάει να πει σκλάβα και τι αφέντης.................

3. Hlektra

Hlektra New Member

Άλλο έχω Σκλάβα και άλλο κάνω πρόστυχο σεξ .... είναι βαθύ το νόημα της σκλάβας , δεν είναι απλά ένα παιχνίδι , που τώρα τελευταία έχει γίνει και "μόδα".....

4. papadokori

papadokori Regular Member

Το σεξ και ο έρωτας δεν είναι ποτέ πρόστυχα.Πρόστυχοι είναι οι άνθρωποι εκείνοι που με τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους πληγώνουν ότι ομορφότερο υπάρχει στον κόσμο : τον έρωτα
    καλό βράδυ σε όλους τους ερωτευμένους.........
    άλλωστε δεν είναι μόνο η 14 Φεβρουαρίου η γιορτή των ερωτευμένων αλλά κάθε μέρα

5. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Ο άνθρωπος γάμησε και φαίνεται.

Ότι και να λέτε τώρα...

6. MissMary

MissMary Regular Member

Εγώ πάλι σκέφτομαι τις έρημες τις κερατωμένες-παντρεμένες γυναίκες...
    Το να θυσιάσω την ελευθερία μου για κάποιον που θα με κερατώνει πάει πολύ... btw, το θέμα θα μπορούσε να είχε τίτλο "Πώς κεράτωσα τη γυναίκα μου".

7. papadokori

γιατί οι γυναίκες τους είναι αγγελούδια?
    συνήθως τα ζευγάρια ταιρίαζουν
    όμοιος στον όμοιο ,που λέει και ο λάος
    εγώ πιστεύω ότι αντίστοιχα λειτουργούν και οι γυναίκες τους miss mary

8. MissMary

MissMary Regular Member

Μακάρι να είναι έτσι.. κέρατο στο κέρατο το δέχομαι.

9. slave dimi

slave dimi Regular Member

Συζήτηση καφενείου το καταντήσατε το νήμα. Βέβαια, εξ αρχής δόθηκε ο τόνος, αλλά έπεσε σε judgmental crowd.

10. papadokori

Τι κακό έχει η συζήτηση καφενείου?
    Παλαιότερα οι άνθρωποι συζητούσαν στα καφενεία όλα τα σπουδαία θεάματα.
    Ακόμη και οι πολιτικοί στις αρχές του περασμένου αιώνα συνήθιζαν να διαπραγματεύονται όλα τα επίμαχα ζητήματα στα περίφημα καφενεία της εποχής τους.Το καφενείο αποτελούσε χώρο ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμού.Σήμερα όλοι πάνε στην καφετερία για να σπάσουν πλάκα,να καπνισουν,κ.τ.λ. Ο δημιουργικός προβληματισμός εκφράζεται πλέον μέσα από άλλους χώρους ,όπως το διαδίκτυο.Θα χαρώ να ακούσω αντίθετες γνώμες

11. slave dimi

slave dimi Regular Member

Την απάντηση στο αρχικό ερώτημά σου την δίνεις εμμέσως εσύ η ίδια! Ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι!

12. papadokori

καλές και επιθυμητές οι αντίθετες αποψεις ,εφόσον είναι τεκμηριωμένες.
    στα καφενεία ακόμη οι άνθρωποι συζητούν, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες της εποχής.
    αλλο καφετερία , άλλο καφενείο