Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη φορά, που έγινα σκλάβα (Μέρος 2ο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ιόλη, στις 23 Φεβρουαρίου 2013.

1. Ιόλη

Ιόλη New Member

Ήμουν ακόμα δεμένη με τα χέρια πίσω με τις χειροπέδες, γονατιστή με το κεφάλι πάνω στο κρεβάτι. Ο κώλος μου έτσουζε ακόμα απ' τα χτυπήματα του Κύριου μου απ' το μαστίγιο Του. Χωρίς να το περιμένω και εντελώς ξαφνικά μπήκε άγρια μέσα μου. Είχα λιώσει απ' την καύλα μου, ενώ άρχισε Εκείνος να με ξεσκίζει άγρια. Μου ερχόταν να χύσω, αλλά δεν τολμούσα χωρίς την άδεια Του. ''Μπορώ να χύσω, Κύριε;'' τον ρώτησα. ''Μπορείς, σκλάβα Μου.'' μου είπε, ''Αλλά από δω και πέρα θα χύνεις μόνο για Μένα και πάντα όταν το διατάξω Εγώ.''. Με δυνατή φωνή συνέχισε και μου είπε: ''Χύσε, σκλάβα Μου.''. Άρχισα να τραντάζομαι ολόκληρη, να χτυπιέμαι εντελώς και να φωανάζω δυνατά (με άκουσε όλο το ξενοδοχείο) ''Χύνω για Εσάς, Κύριε.'' και συνέχισα να χύνω, μέχρι, που κατάλαβα ότι είχε βγει από μέσα μου. Και, όμως, εγώ ένιωθα ακόμα τον πούτσο Του μέσα και συνέχιζα να χύνω για αρκετή ώρα ακόμα-δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό-ενώ Εκείνος είχε ανάψει τσιγάρο και είχε μείνει έκπληκτος μαζί μου. Έτρεμα ολόκληρη. Ήρθε δίπλα στο πρόσωπό μου, με κοίταξε χαμογέλασε ελαφρά και μου είπε: ''Αυτός ήταν οργασμός, σκλάβα Μου.''. ''Πρώτη μου φορά, Κύριε.'' Του είπα, ''Όπως και πρώτη μου φορά σκλάβα για Εσάς και μόνο για Εσάς.''. Δεν το είχα ξανανιώσει αυτό. Είχα πάει με πολλούς άντρες στο παρελθόν, χωρίς ποτέ μου να χύσω-πάντα προσποιούμουν-και τώρα με τον Κύριο μου, με συνδυασμό πόνου και ηδονής, ήρθα και σε οργασμό. Είμαι περήφανη, που είμαι σκλάβα του Κυρίου μου.

2. Ricardo

Ricardo Staff Member

Hello sklava_el, καλώς ήρθες στο site.

3. MissMary

MissMary Regular Member

Απάντηση: Η πρώτη φορά, που έγινα σκλάβα (Μέρος 2ο)

Εμένα τσούζουν τα μάτια μου....

Πολλά μυθιστορήματα γράφονται εδώ πέρα.. εκδότη έχουμε βρει;

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Και σου έχω πει τόσες φορές να μην καθαρίζεις κρεμμύδια,όταν διαβάζεις τις περιπέτειες της σκλάβας Ελ. 

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αυτο που οι γυναικες πανε με τον αλλον και προσποιουνται οργασμο δεν το καταλαβαινω; τι πανε δλδ για να μην αραχνιασουν; και οταν βλεπω γυναικα να μιλαει για πουτσο σκεφτομαι νταλικερηδες

6. Black Butterfly

Και ποιός σου λέει ότι η σκλάβα Ελ ή ο Μάστερ Α δεν είναι ένας αραχνιασμένος νταλικέρης,που το διασκεδάζει να δουλεύει τον κόσμο; 

7. MissMary

MissMary Regular Member

Μιλάει έτσι η σκλάβα ελ γιατί όλες αυτές τις μπαρούφες τις γράφει ο μάστερ αφέντης.. Εγώ πιστεύω οτι κατα βάση αυτός διαχειρίζεται το προφίλ της  

8. Black Butterfly

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η σκλάβα Ελ είναι μια φουσκωτή κούκλα.  

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εχει και μερος 1? sequel θα γινει... τι να μας πει το 50 shades of grey ποια james el η σκλαβαel!!

10. MissMary

MissMary Regular Member

Και αυτή στις αριστουργηματικές φωτο ποια είναι;

11. Black Butterfly

Ο ίδιος ο Μάστερ!!  

12. MissMary

MissMary Regular Member

Μα βλέπουμε και στην φωτο προφίλ 2 παρουσίες.. η μία γονυπετής ασπάζουσα τα γεμάτα μικρόβια υποδήματα του μάστερ αφέντη και στον αντίποδα, ο αγέρωχος μάστερ αφέντης να καμαρώνει κρατώντας την ψηφιακή, αποθανατίζοντας αυτό το αμνημόνευτο γεγονός της άφιξης του εις την οικεία....