Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος domandsub, στις 9 Ιανουαρίου 2016.

1. domandsub

domandsub ...ζευγαράκι... εδω ημαστε για τα ερεθίσματα..

Όπως κάθε πρώτη φορά που ''μετρήσε''. Έτσι ηταν και η δική μου πιο Kinky. Η μια που με εκανε να σκεφτώ, οτι πρέπει να βγάλω απο μέσα μου ολα αυτα...που ηθελα να ζήσω να κάνω εμπειρίες.
    Δεν ηταν bsdm, και ουτε fetish. Αλλα εννοιωσα για πρώτη φορά την ''εξουσία''..το να είσαι παθητικός και υποτακτικός για το παιχνίδι, εγκεφαλικά και σωματικά.
    Και ακόμη και σήμερα οταν το σκέφτομαι (ακόμη και τώρα) με εξιτάρει πολυ..
    Ήμουν 18 και εκείνη πάνω απο 20 δεν θυμάμαι ακριβώς, και ηταν κόρη φίλης της μητέρας μου. Που την ήξερα απο παλαιές εκδρομές ολοι μαζί. Απο παιδάκια. Απο τα 16 μου κάπως ειχα αρχίσει να την ''ερωτέυομαι''. Αγνα και εφηβικά, οπως υποθέτω ολοι λίγο πολυ τότε.
    Εκείνη ειχα αρχίσει σχέσεις απο εδω και απο εκει, ψιλοπερήφανη για εκεινα που (ελεγε) οτι εκανε σε κουβέντες μας. Τα γνωστά υπεράνω υφάκια της ηλικίας!
    Σε κάποια κουβέντα της είπα οτι δεν είχα κάνει κάτι με κοπέλα πέρα απο χουφτώματα (πανω απο ρούχα..χαχα) και τριψίματα στα κορμιά.
    Με αρχισε στο δούλεμα σε φάση, ελα θα γαμήσεις και εσυ και τέτοια..και είχα νευριάσει αλλα αισθανόμουν και κάτι μέσα μου πολυ απροσδιόριστο τότε.
    Με τα πολλα και μετα απο κάτι μέρες, τις εξομολογήθηκα οτι την γούσταρα. Και εκείνη ως συνήθως γέλια και πειράγματα ειρωνίες και τέτοια.
    Γύρισε και μου είπε κάτι του στυλ ''σιγά μην τα είχα ποτε μαζί σου, ουτε θα καθόμουν ποτε να με γαμήσεις γιατι δεν θα το εκανα με μικρότερο''.
    Και αρχισε να μου λέει για το ποσο ομορφος ηταν ο γκόμενος της, οτι εχει ωραίο καβλί και τα λοιπα.
    Καθόμασταν αρκετά κοντά, και σε μια φάση που κατάλαβε οτι μου ειχε σηκωθει τελειως οταν μου ελεγε πως την γαμούσε ο αλλος ( οι γνωστές στύσεις της ηλικίας, που σου γίνεται πέτρα και πονας απο την κάβλα για πρώτη φορα στην ζωή σου!).
    Με κοροιδεψε και μου είπε βγάλτο να το δω αν ειναι μεγάλο...
    Σηκώθηκα και μου ανοιξε το παντελόνι κατεβάζοντας και το σλίπ, και το χάζευε..λέγοντας ''αντε καλα θα περάσεις, με τις μικρες'' λες και ηταν μεγάλη ξέρω γω...
    Παίζοντας και γελοντας, μου είπε θες να το δεις πως είναι?
    Δεν απάντησα καν ζαλισμένος απο ολο αυτο...
    Ανοιξε ποδια και παραμέρησε το βρακάκι λέγοντας κάτι σαν ''αντε δες ενα απο κοντα...
    Γονάτησα και μου κόπηκε η ανάσα βλέποντας για πρώτη φορά, ενα μουνάκι.
    Είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδώ, και πόσο μάλλον να το γαμήσω.
    Αλλα θα με αφησε να δω τι γέυση εχει...οπότε λέγοντας '' ελα γλύφε ρε χαζέ'' μου εφερε το κεφάλι εκει...οπως ημουν γονατιστος μπροστά της και τρελαμένος γλύφοντας αγαρμπα και λαίμαργα εκείνη εριχνε χαστούκια με τα πέλματα της στο καβλί μου..(ημασταν παντα ξυπόλιτοι στο δωμάτιο της).
    Δεν ηξερα τι εννοιωθα και που θα κατέληγε ολο αυτο...μόνο ζαλάδα και υπερενταση.
    Πρέπει να εχυσε να ειχε οργασμό (που να ηξερα τι και πως τότε...), και γέλαγε εβριζε..πολλα.
    Ειχε φτάσει στο σημείο το παίξιμο και να χαστούκια με τα πόδια στο πεος μου να γίνει κλωτσιές και τρίψιμο δυνατό...
    Μετα απο κάποια ωρα ολα τελείωσαν και κοιταζοντας χαμηλά ειδα οτι είχα λερώσει τα πόδια της την μοκέτα τα πάντα!!
    Σηκώθηκε πάνω σαν να μην ειχε γίνει τίποτε.
    Με κοίταξε στο πάτωμα γονατιστος, με το παντελόνι μου στα πελματα. Χυμένος και ολα γύρω λερωμένα.
    Έβαλε τα γέλια και εννοιωσα πολυ ασχημα..αλλα και πολυ ικανοποιημένος που πρόσφερα κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Απλα ντύθηκα και έφυγα τρελαμένος.
    Ακόμη και σήμερα την βλέπω, αραιά και που.
    Παντρεμένη παιδιά και τα λοιπα. Είχαμε κάτι σαν σχέση γύρω στα 25 μου αλλα δεν κράτησε πολυ.
    Απο τότε που συνέβει κατάλαβα οτι το παιχνίδι/φετιχ μου, είναι η υποταγη και η κυριαρχία αρχικά. Πολλες σχέσεις μετα και αλλα, με εχουν φτάσει στο να δημιουργήσω τον ερωτικό μου χαρακτήρα. Οπως λίγο πολυ ολοι μας εξάλλου.
    Αυτα σαν πρώτη εκμυστήρευση..

2. BlackOrchid

BlackOrchid "Tempting her mind, while making her body wait.."

Σε γενικες γραμμες υπηρξα νορμαλ, συγκαταβατικος ανθρωπος στη σεξουαλικη ζωη μου, "δυστυχως" σε καποιες περιπτωσεις, ετσι ηταν και οι παρτενερ μου. Εκτος απο εναν. Ηταν η πρωτη φορα που καταλαβα τι σημαινει mindfuck. Μου ειχε καθηλωσει το μυαλο, δεν ειχα την αναγκη καν να σκεφτομαι λογικα πια, απλα ηθελα. Τον κοιτουσα και μου προκαλουσε θαυμασμο, ηθελα να με αγγιξει και να με παει αλλου. Ηθελα να με μαθει και να μου κανει πολλα πραγματα, εκεινος. Να δοκιμασω μαζι του πραγματα. Με φιλουσε με απιστευτο παθος, μου εκγλωβιζε τα χερια, περιοριζε τις κινησεις μου, την ομιλια μου, με χαστουκιζε ελαφρα ενιοτε, και τις περισσοτερες φορες οχι με τα χερια του.., με εκανε υγρη και μονο στην ιδεα του τι θα μου εκανε.. Ηταν αντρας αρκετα μεγαλυτερος μου (οπως συνηθιζω), λιγο απομακρος, δυναμικος, ριψοκινδυνος, σοβαρος. Ειχε τροπους και ηξερε πως να παιρνει αυτο που θελει. Τιποτα πιο ερεθιστικο και επικινδυνο απο αυτο τον συνδυασμο... Με φιλουσε τρυφερα, και δαγκωνε τις αρθρωσεις των δακτυλων μου, κι εγλειφε τους καρπους μου.. Με φιλουσε με παθος και παραλληλα μου εκοβε την ανασα για μερικα δευτερολεπτα. Οσο χρειαζοταν για να αφεθεις και να αρχισεις να νιωθεις τους παλμους στο λαιμο σου.. Με ηρεμουσε, με αφηνε να αφεθω στον οργασμο και χαιροταν που το εκανα. Ηξερε τι ηθελα και μου το εδινε.. Τον κοιταζα στα ματια οταν τελειωνε μεσα μου, πανω μου και ηταν τοσο σεξυ... Ειναι ο μονος αντρας που εχω γνωρισει, που σε εκανε το πουτανακι του. Και οχι μονο. Σε εκανε να ΘΕΣ να εισαι το πουτανακι του.. Για μενα αυτη η επιρροη που ειχε επανω μου κι εγω σε κεινον, ειναι ο απολυτος ερεθισμος... Η δυναμη του υπεροχου mindfuck.

3. domandsub

domandsub ...ζευγαράκι... εδω ημαστε για τα ερεθίσματα..

....αξίωμα..κάθε γράμμα κάθε λέξη...