Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σαδική αντίληψη της κατίσχυσης μέσα από μια ταινία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 26 Νοεμβρίου 2020.

1. espimain

espimain Contributor

Μία ταινία που θεωρώ ότι είναι, μια εντυπωσιακή προσέγγιση της σαδικής αντίληψης της κατίσχυσης.
    Το ανεβάζω εδώ για να μπορέσει να αποτελέσει θέμα συζήτησης.
    Συμπίπτει η άποψή μου για το θέμα της ταινίας και με απόψεις άλλων;

Το Δέρμα που Κατοικώ The Skin I Live In / La Piel Que Habito
    Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τον Αντόνιο Μπαντέρας, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τιερί Ζονκέ, «Μυγαλή, η δηλητηριώδης αράχνη».

Ο Δρ.Ρόμπερτ Λέντγκαρντ πλαστικός χειρουργός, έχασε την σύζυγό του σε φλεγόμενο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και απο τότε έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την δημιουργία ενός νέου δέρματος.
    Μετά απο δώδεκα χρόνια καταφέρνει να καλλιεργήσει ένα τεχνητό δέρμα που είναι μια πραγματικά ισχυρή ασπίδα ενάντια σε κάθε επίθεση.
    Η γυναίκα που τον μεριμνεί από μικρό παιδί η Μαρίλια θα είναι η συνεργάτης του, όσο για το πάνω σε ποιο δέρμα θα πειραματιστεί...

trailer greek sub- movgr

http://voody.online/load/thr_ler/14...skin_i_live_in_to_d_rma_poy_katoik_2011.html#
    On line όλη η ταινία.

2. iolanda

iolanda Contributor

Ωραία πρόταση για ταινία! Δεν την έχω δει.
    Ευχαριστώ  

3. espimain

espimain Contributor

Δεν την προτείνω απλά σαν μια καλή, ενδιαφέρουσα ταινία, την προτείνω σαν εναρκτήριο ερέθισμα για κουβέντα.  

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Την έχω δει την ταινία.
    Ωστόσο ο ασθενής απήχθει από τον γιατρό.
    Η σαδιστής γιατρός στην ανάγκη του να δημιουργήσει ένα δικό του κλώνο της νεκρής γυναίκας τού,δεν ζήτησε ποτέ την συναίνεση του ασθενούς η του τι επρόκειτο να του κάνει... αντί αυτού τον ναρκώνει με χάπια με διάφορες τεχνικές/βασανιστηρίων όπου προκύπτει και η απώλεια μνήμης του.
    Εξού και το τελικό αποτέλεσμα όταν πλέον ο ασθενής ανέκτησε πίσω την μνήμη τού.
    Άρα έχουμε κατίσχυση σε ένα ζόμπι.
    Γιατί αποδοχή δεν υπήρξε ποτέ από την στιγμή που του είχε προκαλέσει ο ίδιος απώλεια της μνήμης τού.
    Άρα η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει κατίσχυση χωρίς να υπάρξει αποδοχή.

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Συν ότι ήταν act of revenge όλο αυτό καθώς ο νεαρός ήταν αυτός που θεωρείται ο "βιαστής" και φταιχτης , από τον πρωταγωνιστή για την κατάσταση της κόρης του. Όποτε όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μας εδώ, θεωρώ εγω.

Σαν ταινία φοβερή.

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Άσχετο με την ταινία αλλά μια χαρά μπορεί να υπάρξει κατίσχυση χωρίς αποδοχή.

7. blonde mermaid

Χωρίς την αποδοχή του υποψηφίου;
    Θα θέλατε να αναπτύξετε περαιτέρω τον συλλογισμό σας..(αν δεν σας κάνει κόπος).

8. Brt

Brt #ολαπολυ

οπως πάντα, βέλος και στόχος @blonde mermaid . Δεν ξέρω πως το βιώνουν τα Κ, αλλά το να νερουλιασεις το μυαλό κάποιου και μετά να το κατισχύσεις, είναι τόσο περίεργη τακτική...

9. blonde mermaid

Εξαρτάται από το τι θέλει και σε τι επιδιώκει ο καθένας.
    Υπάρχουν αυτοί που θέλουν
    νερουλιασμένα μυαλά καί αυτοί που τα προτιμούν ατόφια.
    Διαφορετικές ανάγκες/συνθήκες.

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εύκολα:

Εντός BDSM: Αναγνωρίζω την ισχύ του πάνω μου αλλά τώρα δε θα μπορέσω.

Εκτός BDSM: Νίκησες αλλά δεν τελειώσαμε.

11. espimain

espimain Contributor

Στην κατά τον ΝτεΣαντ κατίσχυση (στην οποία αναφέρεται το ερώτημα του νήματος) πού υπάρχει αποδοχή;

12. blonde mermaid

Για μένα η αναγνώριση από μόνη της δεν συναινεί και στην αποδοχή ακριβώς για αυτό το "αλλα τώρα δεν θα μπορέσω".

Δεν απάντησα στην κατά ΝτεΣαντ θεωρία περί κατίσχυσης (κάτι που δεν ζητήθηκε εξ'αρχης σαν ερώτηση στο νήμα) αλλά στο πως είδα/αισθάνθηκα σαν θεατής την ταινία.