Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σημασία της τελετουργίας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Domsad, στις 24 Ιανουαρίου 2021.

1. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Αυτό!!

ΥΓ @Master Electro-pain

Ειλικρινής απορία, εσείς σε αυτό γιατί δώσατε like;;

2. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Επιτέλους φιλτατε!! αφήνοντας το χώρο για μου δείξει το πιθανό mulfunction.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Πάντως πρωτόκολλο και τελετουργικό είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα.

Το παρακάτω δεν σημαίνει micromanagent, σημαίνει σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται:
    Το micromanagement, το οποίο αρχικά εγώ ανέφερα στο #87 αναφέρεται στον έλεγχο της σκλάβας και όχι στην ύπαρξη πρωτοκόλλου και εννοώ ακόμα και μια αφαιρετική διαταγή του τύπου "δε με ενδιαφέρει πως θα φέρεις το αποτέλεσμα αλλά μόνο το να το φέρεις" *είναι* πρωτόκολλο, καθορίζει ένα κανόνα που οφείλει να ακολουθηθεί.

Γνώμη μου είναι πως η αυστηρότητα ή το εύρος του πρωτοκόλλου είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, ούτε ο ένας το κάνει καλύτερα ούτε ο άλλος το κάνει χειρότερα.

Τέλος, η αρχική χιουμοριστική αναφορά μου στο gorean serving υπογλωσσίου είναι από τις παλιές καλές εποχές του irc (2001, #BDSM_Castle) όπου είχαμε κάνει μια τέτοια δημόσια σκηνή στο κανάλι και είχαμε πνιγεί όλοι στα γέλια, σκοπός του δεν ήταν να υποβαθμίσει τη χρησιμότητα του όποιου τελετουργικού αλλά να τονίσει ότι το κάθε τι έχει το δικό του χρόνο και χώρο.

Last edited: 29 Ιανουαρίου 2021
  4. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Exquisitely said..

Και κάπως έτσι τελειώνει η «άχαρη» περίοδος της αρχικής ( και απαραίτητης ) εκπαίδευσης.
    Της διαδικασίας όπου αμφότεροι ( Κ/υ ) «διαβάζουν» ο ένας τον άλλον, οι όποιες «ρυθμίσεις» παίρνουν την τελική μορφή τους και, ανεξαρτήτως manuals, τελετουργικών ή όποιων διαδικασιών διέπουν ( ή όχι ) αυτή την ασσυμετρία...

Και μετά την πρώτη επαφή, τον θαυμασμό και την αναγνώριση της καθολικής και αδυσώπητης Ισχύος Του, την απόλυτη καθυπόταξη σε αυτή, και την πλήρη αποδοχή/εγκαθίδρυση της θέσης σου στα πόδια Του ως θέλει Εκείνος..

Ξεκινά η πορεία αυτή, όπου οι όποιες αμφιβολίες για το τι και πως ( να πράξεις ως υ ) καταλαγιάζουν, και γίνεσαι το απόλυτο θέλω Του, χωρίς την ανάγκη ή καν την προϋπόθεση να εκφραστεί αυτό..

Ρομαντικό, ουτοπικό, εφικτό ή όχι..
    Θεωρώ πως, εν κατακλείδι, είναι το απαύγασμα αυτής της ασυμμετρίας και η ουσία της στο έπακρο.

5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Γιατί συμφωνώ απόλυτα!
    Εσείς το αμφισβητήσατε αυτό, από την αρχή...
    Καταφερθήκατε κατά αυτών που χρησιμοποιούν πρωτόκολλα και τελετουργίες, μιλώντας για:
    και καταλήγοντας στο ανεκδιήγητο:
    Χαρακτηρίσατε και βάλατε πρόσημο στην σχέση και στον Κυρίαρχο!
    Το... ίδιο νόμισμα σας ενόχλησε???