Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα αντικείμενο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 9 Οκτωβρίου 2006.

  1. Alex_B

    Alex_B New Member

    Η ιδέα είναι θελκτική αλλα πιστεύω οτι θα ήταν ικανοποιητικο για μικρό χρονικό διάστημα Οι αντιδράσεις ειναι αυτές που εξιτάρουν την φαντασία και δίνουν ώθηση στο σεξ
     
  2. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Δεν υπάρχουν απλές ή σύνθετες σκλάβες. Άλλα για να μην το πάμε μακριά. Η "απλή" σκλάβα όπως την ονομάζεις έχει σύμβαση αορίστου χρόνου ενώ η σκλάβα αντικείμενο είναι ωρομίσθια.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Το γλυφιτζούρι της αποδόμησης (για να μην πιάσω στα χέρια μου τον Sadal Melik...Αργότερα ίσως).

    Τί θα αποδομήσεις; Πώς; Και τί θα χτίσεις στη θέση του; Και με ποιες προδιαγραφές ασφαλείας;

    Και τί θα το κάνεις το αντικείμενο; Είπαμε ότι η ζωή είναι βαρετή, αλλά τόσο πια;

    Έχω στο νου μου κάποιον που βανδαλίζει τηλεφωνικούς θαλάμους και μετά κάθεται και κλαίει μέσα στα συντρίμια.

    Ωραία ζωή.

    Αποδομείστε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο πια...
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    φαντάζομαι είναι πιο ικανοποιητικό για τον Κ να μην την πάρει (ή να του την δώσουν) έτοιμη, αλλά να την αντικειμενοποιήσει ο ίδιος. ή οχι?
    από την μια θα έχει την εγωιστική ικανοποίηση της δημιουργίας, θα μπορεί να πει οτι την "έφτιαξε" ο ίδιος, οτι είναι δική του κ του ανήκει.
    αλλά μέσα από αυτή την -οποιαδήποτε- εκπαίδευση δεν θα έρθει έστω και λίγο πιο κοντά της?
    από όσο ξέρω, όταν εκπαιδεύεις, υπάρχει δέσιμο και απο τις δυο πλευρές. αυτό δεν θα δυσκολέψει τον Κ στο να την αντιμετωπίσει σαν αντικείμενο?
    η υ δεν θα έχει πρόβλημα με αυτή την αντιμετώπιση, γιατί θα έχει ήδη μετετραπεί σε α.
    αλλά και πάλι, μήπως απλά θα έχει μάθει τι πρέπει να κάνει για να ικανοποιήσει αυτή την φαντασίωση του Κ ,και πίσω από την πλάτη του θα συνεχίσει να είναι υ? ή θα είναι 24/7 αντικείμενο? και πάλι όμως, δεν θα καταπιέζεται? τι θα γίνουν τα δικά της θέλω και οι ανάγκες της? σαν άνθρωπος.
    αλλά τι λέω,αφού θα είναι αντικείμενο...μπερδεύτηκα!

    αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι εγω δεν το αντέχω να μην νοιάζεται ο Κ για μένα, οπότε δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω έτσι. και είμαι και ανεπίδεκτη μαθήσεως..
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Διακαής πόθος σου ή μη μου πεις ότι το επιτυγχάνουν πάνω σου...

    Άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιηθούν ως σεξουαλικά αντικείμενα. Αποζητούν το δέος. Για τους δικούς τους λόγους. Για τους όποιους λόγους.

    Άνθρωποι όπως εγώ, που καυλώνουν με το να χρησιμοποιούν τον άλλο ως αντικείμενο. Δίχως περισσότερο συναίσθημα από αυτό που νιώθω για την χούφτα μου όταν μαλακίζομαι.

    Θα εξαιρέσω τις περιπτώσεις που χρησιμοποιώ τον άλλον κατά αυτόν τον τρόπο, για να ερεθιστώ από την έκφρασή του. Γιατί πολύ απλά τότε αντιλαμβάνομαι τον άλλο, σε όποιο και επίπεδο και αν είναι αυτό, τον νιώθω. Το παιχνίδι είναι πολύ απλά στημένο.

    Θα μιλήσω για τις περιπτώσεις που ο άλλος χρησιμοποιείται ως ένα εργαλείο για τον σκοπό μου. Το εργαλείο απλά θα πρέπει να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλω, γύρω από το κεντρικό θέμα μου. Το κεντρικό θέμα έχει την προσοχή και όλα τα υπόλοιπα θα μου τραβήξουν την προσοχή καθαρά από τεχνικής άποψη, είτε γιατί δεν λειτουργούν όπως το θέλω, είτε γιατί είναι χρήσιμα και θα ξαναχρησιμοποιηθούν. Αυτά όμως είναι απλά εργαλεία. Και τα φωνάζω όποτε τα χρειαστώ. Ήδη έχω αρκετούς άντρες σε αυτήν την λίστα. Και τους έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.

    Οι γυναίκες συνήθως και κάποιοι από τους άντρες που αποζητούν να χρησιμοποιηθούν κατά αυτό τον τρόπο σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από μερικές ώρες, είναι αγκυλωμένοι σε κάποιες ηθικές, αξίες, αρχές ή ότι άλλο συνδέεται άμεσα με το συναισθηματικό τους εγώ.

    Θα μπορούσε να αφαιρεθεί το συναίσθημα; Όπως θα μπορούσες να ξεχάσεις τον άντρα που ερωτεύτηκες πριν από χρόνια και τώρα νιώθεις κάτι πολύ μακρινό. Εμφυτεύοντας καίριες συναισθηματικές εικόνες στις κατάλληλες θέσεις. Κάνοντας ό,τι σε εμποδίζει να φαντάζει μακρινό και λίγο. Θέλει κόπο, θέλει χρόνο, θέλει επένδυση. Θέλει δουλειά. Δεν υπάρχει στάνταρ συνταγή γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός. Είναι όμως εφικτό, από ανθρώπους που είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους. Υπάρχουν και πιο γρήγορες διαδικασίες, αλλά αυτές δεν συζητιούνται εδώ.

    Χρησιμοποίησα τεχνικές για την χαρά του γκρεμίσματος. Από πολύ μικρός και πριν μου μάθουν ότι είναι "κακό". Από την στιγμή που μου το δίδαξαν και μετά, απλά άρχισα να το κάνω κρυφά. Έχω μερικές πολύ όμορφες εικόνες από αυτές και θα χαιρόμουν να τις μοιραστώ, αλλά πάλι θα προκαλούσα το λαϊκό συναίσθημα και δεν ψάχνω για εχθρούς σε αυτό το φόρουμ.

    Η δόμηση ήταν πάντα μία καθαρά λειτουργική διαδικασία που χρειάστηκε να επενδύσω σε αυτή, αλλά ποτέ δε συμπάθησα.

    Αυτό που πολλοί δε καταλαβαίνουν εδώ μέσα, είναι το εξής...

    Το να σ' αρέσει να τρως το κρέας ωμό δεν είναι άρρωστο, δεν είναι κάτι που κάποιος πρέπει να προτιμήσει για να ξεχωρίσει, δεν είναι τίποτε διαφορετικό από απλά ένα άλλο ιδιαίτερο γούστο.

    Τα ακούς Δώρα; Αν δε σ' αρέσει ψήσε το και πάψε να βάλλεσαι κατά των θέλω μου. Έτσι την βρίσκω εγώ και έτσι θα την βρίσκω ακόμα και αν φύγω από μπροστά σου και παύω να σε ενοχλώ...
     
    Last edited by a moderator: 20 Σεπτεμβρίου 2008
  6. Emma

    Emma Contributor

    Noμίζω ότι δεν κατάλαβα τί εννοείς (ή μάλλον εύχομαι να μην κατάλαβα, αν εννοείς αυτό που κατάλαβα). Θα ήμουν ευγνώμων αν το ανέλυες περαιτέρω.

    Και κάποιες ερωτήσεις/παρατηρήσεις:

    Λες ότι δεν υπάρχουν απλές ή σύνθετες σκλάβες. Παρόλα αυτά στη συνέχεια, διαχωρίζεις τα είδη. Αυτός ο διαχωρισμός αναφέρεται σε δύο διαφορετικά άτομα ή στο ίδιο άτομο αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές;
    (Αυτό που εγώ ονόμασα "απλή" σκλάβα έγινε for lack of a better word. Εννοούσα "σκλάβα κατά τον γενικό ορισμό").

    Η σκλάβα αντικείμενο πρέπει υποχρεωτικά να είναι σκλάβα και κατά τον γενικό ορισμό ή θα μπορούσε να είναι μια υποτακτική/perv, η οποία ικανοποιείται/δέχεται/θέλει να προσφέρεται/χρησιμοποιείται ως αντικείμενο;
     
  7. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Ποίο είναι αυτό που εύχεσαι να μην κατάλαβες;


    Αναφέρετε σε διαφορετικά άτομα

    Θα μπορούσε.
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Αναφερόσουν σε επαγγελματίες;
     
  9. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Όχι. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στο να απολαμβάνω κάτι τέτοιο καταβάλλοντας κάποιο χρηματικό αντίτιμο. Παραείναι εύκολο για τα γούστα μου.
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Μπορείς να εξηγήσεις τότε λίγο περισσότερο τον διαχωρισμό που έκανες;
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Από τότε που άνοιξε το thread, πέρασαν σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια… Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα στην ζωή Μου, που με έκαναν νʼ ανατρέψω τις ίδιες Μου τις απόψεις και να αναθεωρήσω αυτά που πίστευα τότε και τα θεωρούσα παγιωμένα…

    Μάλλον έπρεπε να ιδρώσω και άλλο μέσα στις εμπειρίες που Μου προσφέρθηκαν, για να καταφέρω να φτάσω στο σήμερα πιο ώριμη, αλλά και πιο έμπειρη και να παραδεχτώ ότι…
    …..Αντιλαμβάνομαι πλέον την επιθυμία των Κυρίαρχων ανδρών, στο να χρησιμοποιούν την υποτακτική- σκλάβα τους ως "αντικείμενο" και κατανοώ και την ανοχή (ενίοτε και επιθυμία) της γυναίκας υποτακτικής- σκλάβας να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο από Εκείνον...
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αχου το που θυμώνει κιόλας...Τί φωνάζεις καλέ; 

    Τρέχουν οι διακαείς πόθοι απ' τα μπατζάκια μου. Παραείσαι ρομαντικός βρε παιδί μου.

    Δεν βάλλομαι κατά των θέλω σου. Λέω το εξής απλό. Είναι αδύνατον να βρεις ένα είδος ευτυχίας, έναν τρόπο ώστε να κάνεις τη ζωή κάπως πιο όμορφη, κάπως πιο ανεκτή, καταστρέφοντας. Πρόκειται περί εκτόνωσης.

    Θεωρώ ότι ψάχνουν το δέος εκεί που δεν μπορούν να βρουν παρά την μπίχλα και την καταθλίψα. Δεν με ενοχλούν. Είτε το κάνουν μπροστά μου είτε όχι. Σάμπως εγώ θα τους σκουπίσω;

    Καλά κάνεις. Γι αυτό εσύ είσαι ο Ηλίας κι εγώ η D.

    Είναι απόλυτα κατανοητό. Θα ήθελα να επισημάνω το εξής απλό που σου διαφεύγει ενδεχομένως. Αυτός που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως εργαλεία, γίνεται ένας χρήστης εργαλείων. Ωραία μοίρα για έναν άνθρωπο. Αν ήμουν τρυφερό άτομο, θα τον λυπόμουν.

    Βεβαίως. Με λοβοτομή.

    Το συναίσθημα βρίσκεται στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Μην ακούς αυτούς που είναι ερωτευμένοι με την λογική. Το συναίσθημα προσπαθούν να χειριστούν κι αυτοί. Δεν είναι κι εύκολο.

    Το πολύ πολύ που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να φτιάξει τον χώρο μέσα στην ψυχή του που θα χωρέσει τον πόνο του και την χαρά του. Με άλλα λόγια, να βρει την δύναμη να αντέχει.

    Το χτίσιμο. Η δημιουργία. Όχι η καταστροφή.

    Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη ότι το γκρέμισμα είναι απολαυστικό ακόμη και σε αυτούς που δεν ξέρουν τί να χτίσουν εκεί που πριν υπήρχε κάτι.

    Δεν πιστεύω ότι είναι μία καθαρά λειτουργική διαδικασία. Το αντίθετο. Πιστεύω πως απαιτεί πάθος, υπομονή, επιμονή, αυτοκυριαρχία, γνώση, μεράκι, αυτοθυσία, ταλέντο, πείρα. Ίσως και άλλα που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν.

    Δεν αντιλέγω. Η συζήτησή μας δεν επικεντρώνεται στο να τρως ωμό κρέας. Επικεντρώνεται στο να παίρνεις ανθρώπους και να τους κάνεις κρέας.

    Πράγμα το οποίο επαναλαμβάνω δεν με ενοχλεί. Πιστεύω απλά ότι πρόκειται για λανθασμένη επιλογή, που οδηγεί σε αδιέξοδο στην καλύτερη περίπτωση ή σε σπατάλη μιας ζωής, στην χειρότερη.

    Και δεν αναφέρομαι στο εργαλείο, αλλά στον χρήστη.

    ΥΓ. http://www.slang.gr/lemma/show/glufitzouri_2019