Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα αντικείμενο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 9 Οκτωβρίου 2006.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πιστεύω ότι η σκλάβα ή ο σκλάβος που είναι αντικείμενο μπορεί να έχει μόνο μια επιθυμία: αυτή να υπηρετήσει τον Κυρίαρχο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι άβουλο πλάσμα. Αντίθετα, πρέπει να ξέρει να αντιδρά καλά και όταν πρέπει. Να είναι εκεί για να υπηρετήσει, όπως ακριβώς πρέπει. Αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο, νομίζω. Θα πρέπει να συντονίσει το νου του με αυτόν του Κυρίαρχου, να μπει στο μυαλό του και να σκέφτεται τόσο καλά όσο και αυτός.
     
  2. skia

    skia Contributor

    μέσα από το να αισθάνεται αντικείμενο μία σκλάβα,νιώθει ότι υπηρετεί τον Κύριό της.ζει για αυτό.δε ξέρω κατά πόσο ισχύει η απολυτοσύνη του όρου,κατά πόσο μπορεί να είναι αντικείμενο όλη τη μέρα για όλη της τη ζωή ή στη διάρκεια που υφίσταται μία τέτοια σχέση.άνθρωπος είναι,αισθήματα έχει,σκέψεις επίσης.είναι εφικτό να γίνει μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση για μεγάλα διαστήματα.
    ένα δε μπορώ να καταλάβω όμως,αγαπητή SM Art Lady.γιατί να σας θλίβει?μία σκλάβα νιώθει ευτυχισμένη έχοντας αυτό που πηγάζει από μέσα της.νιώθει ευτυχισμένη στα πόδια του Κυρίου της.αντίστοιχα το ίδιο νιώθει ένας σκλάβος στα πόδια της Κυρίας του.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Λοιπον ΞΕΚΟΛΑΤΕ απο το με "θλιβει"...
    100 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ εξηγωντας το πως το ενοω...
    Αν δεν καταλαβαινετε το που κολαει ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, παραβλεψτε το !
    ^{Ο&*(!%^#@... την ατυχια Μου
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Χμμμ μήπως το νήμα αφορούσε το αντικείμενο είτε ως σκλάβα , είτε ως σκλάβο , που ναι , είναι άβουλο και ναι , το ζητούμενο δεν είναι το πως μπορεί να νιώθει ; Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει έστω και ένα εδώ μέσα . Ίσως όμως πολλοί που κάποια στιγμή της ζωής τους και για ένα μικρό χρονικό διάστημα πέρασαν από αυτήν την θέση . Sadal μήπως θα μπορούσες να δώσεις πιο ωμά την εικόνα του αντικειμένου , που έχεις στο μυαλό σου ;
     
  5. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Η σκλάβα αντικείμενο

    *αναρωτιέται από πότε και για ποιούς η σκλάβα-αντικείμενο είναι η τέλεια σκλάβα
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η σκλάβα αντικείμενο

    Γι αυτους που θελουν καινουρια και trendy επιπλωση και μαλιστα γενους θηλυκου !   
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για το συγκεκριμένο έχω πάρει θέση προβληματισμένη μου Sapfw . Το ξαναλέω για άλλη μια φορά . Για 'μένα το θηλυκό ή αρσενικό αντικείμενο είναι απλά ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείται . Δεν μου αρκεί . Προτιμώ την σκλάβα σύντροφο . Από την άλλη αν σε κάποιον αρκεί ποιο είναι το πρόβλημα ;

    Εύα , αν ήταν αρσενικό το αντικείμενο θα δήλωνες τα ίδια ; Η διάκριση σου μήπως είναι φεμινιστική ; Αναρωτήθηκες αν με αυτό που ξεχωρίζεις προωθείς μόνο την ικανοποίηση των αρσενικών αντικειμένων έτσι και η διακρισή σου τότε αποκτά και μία φαλλοκρατική χροιά ;
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Δεν μου αρεσουν τα μονοδιαστατα πραγματα.

    Δεν μου αρεσει να ειμαι ή να ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    Ναι , μπορει να συμβει μεσα στο παιχνιδι και μετά τέλος. Ποσο θ αντεξεις δηλ να κανεις την καρεκλα , το στρωμα , το τασακι, το βαζο για λουλουδια ή για αφοδευσεις, το τραπεζι , ή κι εγω δεν ξερω τι αλλο. Θεωρειτε εσεις εφικτο να ζειτε συνεχεια κατω απο αυτο το καθεστως; Μην μου απαντησετε θεωρητικα και παρασυρομενοι απο την καβλα σας και τις φαντασιωσεις σας..πρακτικα γινεται? Ποσες μερες αραγε θα χρειαστουν για να βρεθειτε σε σουίτα στου Σινουρη;
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Ή για αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να έχουν και κάποιο δεύτερο/τρίτο/τέταρτο άτομο στην οικογένειά τους και να το αγαπάν εξίσου... (λέω Εγώ τώρα, μπορεί να κάνω βέβαια και λάθος).
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Οχι φυσικα! Αν ηταν αρσενικο αντικειμενο δεν θα ελεγα τα ιδια.
    Ο αντρας πρεπει να ειναι σκληρος και ετοιμος για ολα.
    Αν δεν ειναι τοτε δεν του αξιζει να ειναι σκλαβος.
    Τις ιδιες σωματικες δυναμεις και ψυχικες ευαιασθησιες εχει με μια γυναικα?
    Φυσικα και οχι.

    Η διακριση μου δεν ειναι φεμινιστικη.
    Ειναι μονο επειδη τιμω την γυναικα και οτι η φυση την εχει προικισει (π.χ μητροτητα).
    Αυτη σαν σκλαβα εχει αλλου ειδους τροπους για να δειξει την αφοσιωση της στον Μaster της απο το να κανει ενα αψυχο αντικειμενο που το μονο σκοπο θα εχει ειναι το εξευτελισμο της.
    Το θεωρω υποτιμητικο και ανευ αξιας.
    Βεβαια θα πω το κοινοτυπο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
    Απλα δεν μπορω να το δεχτω... δεν αντεχω να το βλεπω

    ... Αγαπητοι μου φιλοι....
    Αν σας στεναχωρω η σας προβληματιζω και αν δεν σας αρεσει αυτο που γραφω μη του δινετε σημασια...
    Δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε σε ολα...
    Ειναι απλα μια δικη μου αποψη που ισως να εχει τις ριζες της βαθια στον ψυχικο μου κοσμο...
    Ζηστε την ζωη σας οπως σας εκφραζει και σας κανει ευτυχισμενους
    Τωρα αυτο δεν το καταλαβα ... αλλα Master_Spiler για να το λες εσυ θα εχεις δικιο.
    Εξηγησε μου τι ενοεις ...
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Επειδή πολύ φοβάμαι ότι εγώ ήμουν που εξέτρεψα το νήμα προς το objectification δηλαδή το να κάνει η σκλάβα το τραπεζάκι ή το κηροπήγιο για κάποιες ώρες, νομίζω ότι σας οφείλω κάποια εξήγηση.

    Αυτό που κατάλαβα ότι είπε ο SadalMelik, που βέβαια εδώ γύρω είναι να με διορθώσει αν κάνω λάθος ή να εξηγήσει την σκέψη του αν χρειάζεται, είναι ότι υπάρχουν σκλάβες που είτε είναι ήδη εκπαιδευμένες είτε μπορούν να εκπαιδευτούν για να είναι έτοιμες πάντα για χρήση χωρίς ο Κύριός τους να πρέπει, προκειμένου να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, να λάβει υπόψη του τα συναισθήματα και τις επιθυμίες της της ώρας εκείνης. Επειδή αυτό το παρατήρησα όταν διάβαζα το εναρκτήριο ποστ του νήματος, αναφορά στις ανάγκες της σκλάβας δεν έγινε.

    Αυτό μπορεί να διαβαστεί με πολλούς τρόπους.

    Οι εκτός ή πιό χαλαρά ενταγμένοι στον χώρο, επόμενο είναι να το δουν ως παραβίαση βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων της σκλάβας.

    Άλλοι μπορεί να το δουν ιδεολογικά και να πουν "γιατί αυτό", "τί κρίμα", "μα ποιός θέλει τέτοιο πράγμα τέλος πάντων", Όλοι το θέλουν απαντώ εδώ πέρα αλλά Λίγοι το κάνουν.

    Άλλοι μπορεί να το δουν ως ουσιαστική εκπλήρωση των αναγκών της σκλάβας.

    Η σκλάβα δεν νιώθει τα δικαιώματά της να παραβιάζονται γιατί καλώς ή κακώς για την σκλάβα το κύριο δικαίωμα είναι να είναι και να νιώθει ότι είναι ιδιοκτησία. Και δεν μένει με ανεκπλήρωτες ανάγκες γιατί απλούστατα, οι ανάγκες της έχουν ικανοποιηθεί. Και όταν δεν είναι ικανοποιημένες οι ανάγκες της, τότε ο Κύριός της θα την φροντίσει. Δεν είπε κανείς ότι ο Κυρίαρχος θα μάθει από την σκλάβα Του ότι αυτή χρειάζεται κάτι από τον Ίδιο και θα της πει "και τί θες τώρα Εγώ ως καρέκλα σε βλέπω έτσι και αλλιώς, τί με νοιάζουν αυτά που μου λες" και δεν θα κάνει τίποτα. Προς θεού!

    Μίλησα για objectification training μόνο ως μέθοδο εκπαίδευσης για να φτάσει η σκλάβα να μπορεί να ερωτικοποιεί και να χειρίζεται συναισθηματικά το ότι ο Κύριός της την βλέπει ως αντικείμενο, όχι απαραίτητα ως τελικό ζητούμενο.

    Μπορεί να υπάρχουν και άλλες μέθοδοι εκπαίδευσης για να γίνει μία σκλάβα, σκλάβα αντικείμενο, με χρήση κελιών, διαχείρισης χρόνου και άλλα.
     
  12. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα της "σκλάβας αντικείμενο" αρκεί αυτή η σκλάβα να είναι αρσενική