Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η συνάντηση n.2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Συννεφάκι[M_D], στις 25 Δεκεμβρίου 2011.

1. Κυριακή πρωί.Ξυπνάτε.Ανοίγετε τα μάτια,Σας κάνω μασάζ και Σας σερβίρω καφέ.Κάνετε το τσιγάρο Σας,χωρίς να Σας μιλήσω,ξέρω σιχαίνεστε το πρωί τις πολλές κουβέντες.
    Ξεσκονίζω,βάζω σκούπα και ενω είμαι βυθισμένη στις σκέψεις μου,με πλησιάζετε και μου βάζετε απο 2 μανταλάκια σε κάθε ρώγα και με αφήνετε έτσι να σφουγγαρίσω.
    -Συννεφάκι πάμε να με πλύνεις.
    Σας ακολουθώ στο μπάνιο και Σας πλένω με απαλές κινήσεις...
    -Πλύσου και εσυ μικρό και βγές-μου λέτε.
    Κάνω douche με άρωμα γιασεμί...
    Βγαίνω και με μυρίζετε καθώς μου βγάζετε τα μανταλάκια.Σας τρελαίνει αυτό το άρωμα.
    Στέκομαι σε στάση επιθεώρησης και Εσείς με εξερευνήτε..
    Χτυπάει το τηλέφωνο Σας και είναι ο κύριος Α.Μου κάνετε νόημα να φύγω.
    Παω στο δωματιό μου και έρχεστε.
    -Συννεφούλα,ντύσου και θα πάμε για φαγητό.Μετά βόλτα με τον κύριο Α. και την ε-την σ του-.
    Μου διαλέγετε ρούχα.Μια γκρί φούστα ενα ροζ πουκάμισο,all-star ροζ και εσώρουχα ροζ με ανθάκια και δαντέλα ενθύμια μιας καλής,παλιάς εποχής.
    Πάμε σε ενα restaurant ιταλικό.Διαλέγετε και δεν πολυμιλάτε αλλά είστε χαμογελαστός.Τρώμε και πίνουμε με μια ωραία αίσθηση ηρεμίας που την διακόπτει το τηλέφωνο,ο κύριος Α.
    -Σε 15 λεπτά θα περάσουνε να μας πάρουνε μου λέτε.
    Πληρώνουμε και βγαίνουμε εξω.
    Έρχονται και κάθομαι πίσω.
    Γειά σας κύριε Α λεω και φιλάω την γλυκίτατη ε.
    Οδηγεί ο κύριος Α και ξαφνικά μπαίνει στην εθνική,οδηγεί για μισή ωρα και ξαφνικά στρίβει και στα δεξιά,σε έναν παράδρομο που οδηγεί ενα δάσος...Παρκάρει!
    -Κατεβείτε μικρές.
    Κατεβαίνουμε έκπληκτες απο την ομορφιά.
    Ακολουθώντας τις οδηγίες τους πάμε πιο εκεί.Βγάζουνε απο το αυτοκίνητο τα λουριά μας και μας τα βάζουνε.Μας σέρνουνε απο αυτό.
    Ο κύριος Α κόβει2 βίτσες μουριάς και ο Κυριός μου 2 βίτσες απο κερασιά ώστε ο καθένας να έχει απο μια απο το κάθε είδος.
    -Μικρές λεεί ο Κυριός μου,τα χέρια στο δέντρο και σκύψτε.
    Μας σηκώνουνε τις φουστίτσες μας και μας κατεβάζουνε το εσώρουχο
    Αρχίζουνε οι πρώτες να πέφτουνε...Φτάσαμε τις 50...
    Ξαφνικά νιώθω ενα δάχτυλο στο αιδοίο μου...
    -Ερεθίστηκες μικρή ε?
    Με έπαιξε μέχρι να τελειώσω το ίδιο και ο κύριος Α στήν ε.
    Αφού μας δώσανε απο άλλες 50 ξυλίες και τα σημάδια ήταν εμφανή τραβάνε τα λουριά ώστε να γονατίσουμε.Ξεκουμπώνουνε το φερμουάρ και μας πηδάνε τα στοματάκια μας(ο καθένας στο ζωντανό Του).Τελειώνουνε στο στόμα μας εμφανώε ικανοποιημένοι.
    Μας σέρνουνε με τα λουριά και το κωλαράκι κατασημαδεμένο.
    Έρχεται η ε και με αγκαλάζει.Φιλιόμαστε ενω οι Κ μας σταθήκανε πιο εκεί και μας κοιτάζουνε.
    Έρχεται ο Κυριός μου με αρπάζει απο το μαλλί και με τραβάει κάτω.
    Γλύφω το αιδοίο απο την ε και εκείνη ζητάει άδεια-και τις δίνεται-να τελειώσει.Η ρώγα της σκλήρυνε και το κορμί της τρέμει απο καύλα.
    Αλλάζουμε θέσεις...Η ε γλύφει τόσο καλά που μετά απο λίγο μην αντέχοντας και έχοντας άδεια τελειώνω.
    Παίρνει τον λόγο ο κύριος Α.
    -ε και ν στο δέντρο.
    Πάμε ακουμπάμε τα χέρια εκεί και σκύβουμε.Η βίτσα πέφτει για άλλες 25 φορές στο κάθε κωλομάγουλο και μερικά δάκρυα εμφανίζονται.
    Όπως είμαστε σκυμένες πάλι ανοίγουνε το φερμουάρ και μας πηδάνε σαν ζωάκια,κρίνοντας οτι το αξίζουμε τελειώνουνε μέσα μας.
    Ανεβάζουμε το βρακάκι και κατεβάζουμε την φουστίτσα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο.
    -Βελτιώνονται Α λεεί ο Κυριός μου γελώντας.
    -Ναι Μ. πολύ.
    Μας φήνουνε στο σπίτι.
    Ανεβαίνουμε πάνω Τον κάνω ντούς,κάνω και εγω και κοιμόμαστε ανάλαφρα.

Last edited: 26 Δεκεμβρίου 2011
  2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Η συνάντηση n.2

Προνοητικοί βλέπω οι Κ, πήραν από δύο βίτσες για να έχουν και ρεζέρβα... 

Και μια απορία εντελώς καλοπροαίρετα: έχει το δάσος κερασιές και μουριές;
    Και κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση: πρώτα μπήκε ο κύριος Α στην εθνική και μετά έστριψε....; Μήπως ήθελες να πεις ότι έστριψε π.χ. δεξιά και μπήκε στην εθνική;....Γιατί για να μπει στην εθνική και μετά να στρίψει πουθενά... δεν ακούγετε σωστά.

Χρόνια πολλά, δεσποινίς!

Last edited: 25 Δεκεμβρίου 2011
  3. Απάντηση: Η συνάντηση n.2

Α,ε,Μ και ν...Χαιρομαι και για τους τεσσερις!Μπραβο σας και παντα τετοια.

4. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

αρκετά καυλωτικό μικρή  

5. Απάντηση: Η συνάντηση n.2

konstantinos χαίρομαι που το βρήκες ερεθιστικό.
    upakouh_sklava να'σαι καλά.

6. Whip_Holder

Whip_Holder Regular Member

Αρκετά ερεθιστικό,ωραία γλώσσα γλαφυρή αναπαράσταση.

Υ.Γ:Μην επιρεάζεσαι!

7. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

εεε... μην κόβεις τη φαντασία.. του συγγραφέα...

Παντως όντως πολυ ωραίο.. αρκετά ερεθιστικό και προκλητικό..
    και επειδή το λεω για ολες τις ωραίες ιστοριες..."η συνέχεια..?"

8. zou

zou

Κοιτα τι μπορει να παθεις Χριστουγεννιατικα....

9. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Τέλειο  

Ελπίζω όταν ανέβω να μου δείξετε τα τόσα ωραία μέρη που περιγράφεις  
    Είμαι φυσιολάτρης!  

10. thaleia

thaleia Contributor

Περη ξεκουτιανες? τι λες? δασος λεμε καθε εκταση που καλυπτεται απο δεντρα κυριως βεβαια αγρια,
    αλλα μικρο κοριτσι ειναι δασος απεκαλεσε και την ημερη βλαστηση...
    οσο για τη διαδρομη μια χαρα την περιεγραψε , μπηκε εθνικη και μετα μισης ωρας διαδρομη βγηκε στριβοντας δεξια ,
    πως θες να βγει απο την εθνικη απο αριστερα?
    (μονο ενα σημειο ξερω τετοιο , στην εθνικη Κορινθου-Πατρων για στριψεις προς Τριπολη ,
    καταπλητικη λυση να χαιρονται αυτον που την εδωσε...)
    δηλαδη αν θες να πας στη Ριτσωνα πως πας ? δεν βγαινεις εθνικη και μετα μιση ωρα στριβεις δεξια?

Υ.γ. ο κουραμπιες περιμενει  

11. Απάντηση: Η συνάντηση n.2

lara[E-p] με χαρά να σε πάμε όπου θέλεις!
    thaleia στην αρχή ήταν αλλιώς η περιγραφή και την άλλαξα διότι ο MasterPerris είπε οτι δεν έβγαζε νόημα...
    Sirbaid υπάρχει και συνέχεια αλλά έχει και προηγούμενο κομμάτι η ιστορία ανεβασμένη απο τον Κυριό μου.Έχει τίτλο η συνάντηση.

12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Χα, χα, χα, Θάλεια, δίκιο έχεις δεν ξέρεις τι λες..., σε λίγο θα μου πεις και τον λαχανόκηπο μου δάσος με ήμερα νανάκια... δέντρα..., το φαντάζεσαι να ακούσεις στις ειδήσεις το καλοκαίρι ότι πήρε φωτιά ένα δάσος από ντοματιές;.... 

Καλά, μάλλον όταν είχε γράψει το πόστ της η μικρή και φυσικά πρωτού το διορθώσει μετά από την δική μου υπόδειξη για την λάθος διατύπωση της, εσύ έκανες πάρτυ σε καμιά χασαποταβέρνα με σπέσιαλ προβατίνα....  και γράφεις τώρα βάση του διορθωμένου της ποστ.

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη λανθασμένη διατύπωση.

Βγάζεις νόημα; μπαίνει στην εθνική και στρίβει... Στρίβει πού; Στο πουθενά; Και στα δεξιά του πουθενά... ένα δάσος (έστω από κερασιές...);

Δες τώρα την διορθωμένη παράγραφο της μικρής.

Τέσπα, βλέπουμε το λάχανο..., sorry το πεύκο ήθελα να πω και χάνουμε το δάσος....., ή μικρή μοιράστηκε μαζί μας κάτι που την έκανε να νιώσει όμορφα, ας μην της χαλάμε άλλο το νήμα.

Αν και ο κουραμπιές είναι υπόσχεση από το άλλο νήμα, εκει που βλέποντας τα βίντεο μούσκεψες τα δαχτυλά σου..., όμως είχαμε πει ότι θα καταθέσετε γιούρο στον τραπεζικό μου λογαριασμό, γιατί λοιπόν προσπαθείς να την βγάλεις με κουραμπιέδες; 

Χρόνια πολλά, κούκλα!

Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2011