Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η συντροφια μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουνίου 2020.

1. slave32

slave32 Contributor

Με αφορμη αλλο θεμα. Ποια ειναι αυτα τα πραγματα που σας κεντριζουν το ενδιαφερον στον/στη συντροφο σας? Χαρακτηριστικα ολων των ειδων, εσωτερικα κ εξωτερικα? Πληροι τα κριτηρια που θετατε στον εαυτο σας οταν εισαστε ελευθεροι?

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ευφυία, συγκρότηση, ωριμότητα, συνέπεια, αποφασιστικότητα, μεγαλοψυχία.

Εξωτερικά δεν έχω κανένα.  

3. Just_Me

Just_Me Contributor

Η αμφίδρομη επικοινωνία παντός είδους η οποία να γίνεται κατανοητή και από τον πομπό και από τον δέκτη πιστεύω είναι το ήμισυ του παντός.
    Και σίγουρα η σεξουαλική ταύτιση διότι ως γνωστόν όταν μιλάνε τα κορμιά επικοινωνεί καλύτερα το ζευγάρι  

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Και χουμορ, και χουμορ, τι, όχι;

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το χιούμορ είναι... αναπόφευκτο σύμπτωμα ευφυΐας  

6. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Εσωτερικά: μυαλό, εξυπνάδα (και όχι κουτοπονηριά), καλοσύνη.

Εξωτερικά: όλων των ειδών οι μικρές ατέλειες:
    λίγες παραπάνω φακίδες, λίγο παραπάνω κόκκινα μάγουλα, λίγο πιο λευκό δέρμα (που κοκκινίζει εύκολα), μια-δυο ελιές στον λαιμό, ένα χαμόγελο που πιέζει τα χείλη για να κρύβει ένα δοντάκι στραβό.
    Τέτοιες, μικρές ᾽᾽ανωμαλίες᾽᾽.

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Να μην εχει καλο σημαδι στο πεταγμα της παντοφλας!!

8. entelweis

entelweis Regular Member

Η ειλικρίνεια, το να μπορώ να συζητήσω μαζί του , να έχει στόχους και να ειναι παρόν όχι μόνο στα εύκολα αλλά κι στα δύσκολα και σίγουρα το χιούμορ....

Εξωτερικά για μένα προσωπικά ένα δυνατό μυαλό έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα κορμί....

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

τα καλυτερα γαμησια εκανα με τρην πρωην μου αλλα χωρισαμε
    καλο το σεξ αλλα δεν ειναι το παν ... εξαρτατε ανε ιανι 35+ ή 35-

10. mariosxl

mariosxl Beautiful World Premium Member

Εξωτερικά: ας μην είναι η πιο όμορφη, να είναι γλυκιά κοπέλα με αληθινό χαμόγελο, βέβαια προσωπικά θα ήθελα να έχει και λίγο στήθος και όχι κάτω από 1,60... είμαι 1,92 τι να πω!

Εσωτερικά: εξωστρεφής να λέει τι σκέφτεται, καλός άνθρωπος, να μην μιζεριάζει, χιούμορ, η μόρφωση να πάει να γαμηθεί δεν είχαμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες, ωραίο να είναι νοικοκυρά

Δουλειά ας μην έχει, αν είναι θα πιάσω εγώ δεύτερη δουλειά. Και ξυπόλυτη να μαι αν τη γουστάρω θα την παντρευτώ

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Γλυκούλης ❤️

12. Kitten

Kitten We monsters are necessary to nature also.

Δυνατό μυαλό, χιούμορ, υπομονή, ειλικρίνεια, ωριμότητα
    Εξωτερικα όχι κάτι συγκεκριμένο να νιώθω μια έλξη για αυτό που βλέπω.