Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταυτότητα μιας υποτακτικής και ο Κυρίαρχος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 23 Μαρτίου 2007.

  1. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Σε όλη αυτή τη διαδικασία προσέγγισης της ταυτότητας της υποτακτικής προτιμώ να λειτουργώ αποκαλυπτικά. Όπως ακριβώς κάνει κάποιος τεχνικός φωτισμού ο οποίος ρίχνει το φως στο αντικείμενό του με τέτοιο τρόπο ώστε να το μεταμορφώσει στα μάτια τόσο τα δικά του όσο και στα μάτια κάποιου τρίτου.
    Με ενδιαφέρει να αναδείξω και όχι να επινοήσω. Να εξερευνήσω και όχι να κατασκευάσω. Τηρώ σαν ευαγγέλιο μου (δύσκολη ισορροπία) την ακεραιότητα της ταυτότητας της χωρίς να απορροφηθώ από την φαντασία μου ή από το να ξεδιπλώσω μέσω εκείνης κάποια δικιά μου ταυτότητα. Προτιμώ να χαρτογραφώ και όχι να φαντασιώνομαι.
    Όσον αφορά την βελτίωση είναι μια άποψη και αυτή. Για να βελτιώσεις όμως κάτι θα πρέπει να το γνωρίσεις. Αυτό είναι και το θέμα αυτού του thread. Οι απόψεις σας πάνω στον τρόπο που κάποιος Κυρίαρχος προσδιορίζει την ταυτότητα της υποτακτικής του. Ουσιαστικά με τι τρόπο επιλέγει ο ερωτευμένος Κυρίαρχος να γνωρίσει την υποτακτική - ερωμένη του;
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αυτό δεν κάνεις χαρτογραφόντας;
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Χαρτογραφώντας γνωρίζεις την ταυτότητα της υποτακτικής σου (το οποίο είναι και το θέμα αυτού του thread). Με την βελτίωση δεν κατάλαβα τι εννοούσες.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η ταυτότητα μιας υποτακτικής και ο Κυρίαρχος

    αποδομηση και ανδομηση...
     
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Iagos όταν ευκαιρήσεις θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις
    Αποδόμηση γιατί;
    Αναδόμηση με τι κριτήρια;
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η ταυτότητα μιας υποτακτικής και ο Κυρίαρχος

    Αποδομηση γιατι διαφορετικα πως θα γινει αναδομηση...και αναδομηση με μονο κριτηριο το κενο που αφηνει η αποδομηση
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Οι δύο τελευταίες, για τον απλούστατο λόγο οτι ποτέ δε μ'άρεσε η αποδόμηση. Προτιμώ να κρατήσω τον χαρακτήρα και τα διάφορα στοιχεία της εκάστοτε σκλάβας μου και να τα βελτιώσω.
     
  8. Dolce

    Dolce Regular Member

    Τωρα εγω ή ειναι που δεν ηπια καφε ή εχω ξεχασει καποια απ'τα ελληνικα μου. Και ειναι ειλικρινης παρατηρηση προς τον εαυτό μου, σε καμία περιπτωση ειρωνια. Ομολογω ότι όσο και να το διαβαζω, δυσκολευομαι να καταλαβω ξεκαθρα ποια είναι η ειδοποιος διαφορα μεταξυ των δύο. Την απαντηση που εδωσες παρακατω πάντως την κατάλαβα και τη σεβομαι. Θεωρω τον όρο χαρτογραφηση ιδιαιτερα επιτυχημενο.

    magda37 με εκανες και σκεφτηκα. Μ'αρεσει ιδιαιτερα αυτο που λες εδώ:

    Επιφυλασσομαι προς το παρον να εκφερω αποψη, δηλωνω ελαφρως μπερδεμενη. Θα ήθελα να ακουσω κι άλλες απόψεις. Ενδιαφερον θεμα. Απο αυτά στα οποια κανενας δεν προκειται ποτε να δωσει μια απαντηση ολοιδια με αυτη καποιου αλλου. Ισως η λιστα με τις προτιμησεις που ανταλλασουν πολλοι όταν διαπραγματευονται μια D/s σχεση να επρεπε να περιεχει και μια τετοια ερωτηση και προς τους δυο, ειναι ενα θεμα που λυνει και δενει σχεσεις νομιζω.
     
  9. Oralee

    Oralee New Member

    Δύσκολο να βρεις λέξεις να περιγράψεις μια τέτοια σχέση. Μου ταιριάζει όμως το παρακάτω:

    Θεωρώ πως μια υποτακτική σαφέστατα επηρεάζεται από Οποιον έχει απέναντί της, αλλά τα όριά της είναι μέσες άκρες προκαθορισμένα. Φυσικά ο Κυρίαρχος μπορεί να τα "σπάσει" τρόπον τινά, αλλά και πάλι θα φτάσει απλά λίγο παρακάτω.. και θα δει πάλι όρια μπροστά Του.
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Εντελώς αυθόρμητα μου έρχεται μία παρομοίωση στο μυαλό. Η λέξη "προκαθορισμένο" είναι ο σκύλος και η λέξη "όριο" είναι η γάτα! Δεν προσπαθώ να καταρρίψω τα πιστεύω σου αλλά μόλις ο Κυρίαρχος φτάσει στο λίγο παρακάτω που αναφέρεις, τότε αντιλαμβάνεσαι πως ενώ νόμιζες πως κάπου εκεί τελειώνει ο δρόμος, ανακαλύπτεις πως αυτό ίσως είναι μόνο η αρχή 
     
  11. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Θεωρω πως ο Κυριαρχος ειναι ο εμπνευστης της υποτακτικής στο να εξερευνήσουν μαζι οσο πιο βαθειά τολμούν και οι δύο την ψυχή , το λογισμό και τις απωθημένες επιθυμίες της υπο.
    Ειναι μια διαδικασία εξερευνησης του αγνώστου και μια αποπειρα ψηλαφισής των ψιθύρων του ασυνειδήτου μεσα απο ενδελεχή παρατήρηση. Γινονται και οι δύο εξερευνητές της χαοτικής , πολύπλοκης και αρχεγονης ανθρώπινης φύσης. Ενα ταξίδι απολαυστικό αρκει να εχουν και οι δύο κατι καλα στο μυαλο τους . α) Η φύση δεν σφαλει β) ο πεπερασμενος ανθρώπινος λογισμος ειναι αδύνατον να μπορει να βελτιώσει, αντικαταστησει, αποδομήσει κατι που η φύση σοφα εθεσε. γ)Το ασυνειδητο δεν εκπαιδευεται ουτε γυμναζεται, ειναι η ανθρώπινη,συλλογική αρχεγονη γνώση, το αρχετυπο.
    Ο Κυριαρχος ειναι αυτός που θα αφυπνίσει την υποτακτική επιθυμία στην υπο , θα την διατηρησει ζωντανή και θα γίνει δέκτης της αναγκης της υπο να προσφέρει με σκοπο να ικανοποιήθεί ο ιδιος μεσα απο την υποταγή αυτή αλλα και δώσει στην υπο την ευκαιρία να νοιώσει την χαρα της ικανοποιήσης της αναγκης της υποταγής .
    Ειναι ο καταλύτης . Ειναι το νόημα στην υποταγή της.
    Ειναι ο φάρος , η πυξιδα που καθοδηγεί και θυμίζει την αιτια που ολο αυτο το αεναο ταξίδι συμβαίνει.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    To θέμα είναι ποια πορεία επιλέγει ο Κυρίαρχος για να γνωρίσει / αποκαλύψει την ταυτότητα της υποτακτικής ή πως επιλέγει να επιδράσει πάνω στην ταυτότητα της υποτακτικής;

    άν το πρώτο τότε έχεις δίκιο, το πήγα ένα βήμα παραπέρα.