Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η υπεροπτικη υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Μαρτίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Εχμ...δεν είναι νεογνό η υποτακτική. Εξαρτάται απο Εκείνον αν Εκείνον ακολουθεί κατά γράμμα και η ίδια δεν έχει ποτέ μα ποτέ αισθήματα να εκφράσει.

2. gaby

gaby Guest

Η υπεροψία, η αλαζονεία και η έπαρση είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να παλέψει μια υποτακτική, αν θέλει να απολαύσει και να ευτυχήσει ως υποτακτική. Μια από τις μεγάλες ευτυχοδυστυχίες της υποταγής, να έχει κάποια να παλέψει με τον εαυτό της, ως προς κάποιες πλευρές του ...

Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν το θετικό ότι είναι πολύ πραγματικά, εφόσον μιλάμε για ένα βάσιμα υπεροπτικό άτομο και όχι για ένα ψώνιο. Όταν δεν είναι επιφανειακά, δηλαδή δεν είναι τα αντισώματα σε ανασφάλειες και διάφορες άλλες αντικοινωνικές εσωστροφές, τότε μια χαρά είναι, ως προς τον γενικό πληθυσμό. Το κακό είναι ότι δεν τα ανέχονται οι Κυρίαρχοι σε υποτακτική γυναίκα.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι το καβάλημα του καλαμιού έχει τον σοβαρό κίνδυνο μιας επεισοδιακά ανώμαλης προσγείωσης. Θα φροντίσουν οι άλλοι γι αυτό   και η υποτακτική δεν θα συγχωρεί μετά τον εαυτό της που είχε στραβωθεί και το άφησε να συμβεί. Αλλά η στραβωμάρα αυτού του τύπου επόμενη της υπεροψίας είναι. Να λείπει τέτοιο public humiliation  

Τέλος πάντων.

Όταν έχω νιώσει υπεροπτική σε βαθμό που να μην με αντιπροσωπεύει πια μια κατάσταση, έχω φύγει από τους χώρους που μου έφερναν τέτοια διάθεση, για όσον καιρό χρειάστηκε για να καθαρίσω μέσα μου από ανταγωνιστικούς θορύβους.

Επίσης, έχω φάει πολύ και γερό ξύλο για την υπεροψία μου και είχε πιάσει τόπο - προσωρινά - και μου έχουν επιβληθεί πολλά της μορφής που έγραψε η Uther στο πρώτο της ποστ. Ήταν καλοδεχούμενα και ιδιαίτερα απολαυστικά, γλυκύτατες ταπεινώσεις. Έπαιρναν χρόνο, ανάθεμά τα. Άλλο να πηγαίνω στη δουλειά με αυτοκίνητο και άλλο με MMΜ, υποχρεωτικά όρθια για μεγάλες διαδρομές και με κάτι που να πονάει κάπου πάνω μου. Ήταν τόσο δύσκολο να ζω χάνοντας χρόνο κάθε μέρα και μάλλον δυσάρεστο, δεν μπόρεσα να συμφιλιωθώ με αυτό.

Σε τρίτο πρόσωπο, για να είμαι ειλικρινής, μεταξύ της "υπεροπτικής υποτακτικής" και της "υποτακτικής - Χατζηαβάτη" προτιμώ την πρώτη γιατί ξέρω που βρίσκομαι. Αν βλάπτει κάποιον, βλάπτει την ίδια.

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

REP!!!!!! γιατι δεν μπορω να σου δωσω αλλο προς το παρον

4. Uther

Uther Contributor

τι ειναι αυτο;

5. Re: Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Αυτό το εχω ακούσει να το λένε για τους σκύλους

6. gaby

gaby Guest

Η δουλοπρεπής υποτακτική

Ο Χατζηαβάτης

Όσο το ξανασκέπτομαι...
    ... αναρωτιέμαι τι σχέση έχουν όλα αυτά με την υπεροψία και αν πιστεύουμε ότι η υπεροπτική υποτακτική είναι άτομο ψυχικά αδύναμο. Για να κάνει κάποιος όλα αυτά πρέπει να είναι ψυχικά δυνατός, η υπεροψία δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ούτε συνάγεται απαραίτητα ότι ο υπεροπτικός άνθρωπος δεν έχει γνωρίσει από κοντά και ζήσει την ανθρώπινη οδύνη.

Επειδή, αν η υποτακτική επιστρέψει απ όλα αυτά δυνατότερη από ποτέ μέσα της και ασφαλώς μαζοχίστρια και υποτακτική, αλλιώς δεν θα τα κατάφερνε ποτέ, τότε δεν θα είναι περισσότερο υπεροπτική από ποτέ, απλησίαστη και βέβαια δυστυχής γιατί θα ψάχνει για Master και δεν θα βρίσκει;

Last edited by a moderator: 29 Μαρτίου 2012
  7. Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Δεν χαρακτήρισα τον Κ ανίδεο!!! Αυτό όμως που λες λειτουργεί. Το κάνουν διάφοροι. Δεν σημαίνει πως είναι και σωστό αλλά ούτε και λάθος. Ο καθένας με τις επιλογές του, έτσι δεν είναι;;

8. Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που είπα χρήζει ως νεογνό την υποτακτική.
    Θεωρείς ως νεογνική την απόφαση ενός ανθρώπου να θελήσει να ακολουθησει - υποταχθεί - παραδοθει - ολοκληρωτικά κάπου;Γιατί όταν και αν το κάνει πραγματικά δεν μπορώ να δω κάτι διαφορετικό από αυτό που είπα..ίσως θα μπορούσα να το δώ ακόμη πιο απόλυτα..εντελώς αντίθετα δηλαδή  

9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Τώρα το άκουσες και για ανθρώπους. Συμβαίνει καμιά φορά  

10. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Δηλαδή σε μια μακροχρόνια σχέση D/s η προσωπικότητα μιας υποτακτικής απαλλοτριώνεται και αντικαθίσταται από το καθρέφτισμα του Αφέντη; Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

Yποτακτική mini me.

.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Uther

Uther Contributor

Θεωρώ ότι η υποτακτική μου μπορεί κάλλιστα να ειναι γαϊδούρα χωρίς τις δικες μου εντολές. Επίσης θα συνετίσεις κάποιον που θέλει να ανήκει σε εσένα και θέλει να εκπαιδευτεί. Μεταξύ μας, έχει τεράστια απόσταση το θέλω απο το επιτυγχάνω. Και επειδη τα 3/4α που έχω γνωρίσει εγώ θέλουν και απλά προσπαθούν μετρίως ως επι τω πλείστον θεωρώ οτι ειναι απλά ανυπάκουες και οτι δεν καθρεφτίζουν παρά τη δική τους άποψη. Λίγες και σπάνιες οι εξαιρέσεις σε αυτη τη χώρα.
    Επίσης μια γυναίκα στα 25+ της θα έπρεπε να έχει τρόπους χωρίς την καθοδήγηση και τον συνετισμό του Κ λες και είναι 5χρονο που πρέπει να του μάθουμε τρόπους και να συλλαβίζει κοινωνικές συμπεριφορές.

12. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

Δεν έχω σπουδάσει ψυχολογία οπότε μπορεί και αυτό που θα πω επιστημονικά να μην στέκει ή να σημαίνει ότι κάποιο άτομο είναι ανισόρροπο. Ωστόσο, θα το δοκιμάσω και είμαι ανοιχτή φυσικά σε αντίθετες απόψεις. Για μένα συμπεριφορά και προσωπικότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα, γι'αυτό και πιστεύω ότι ένας/μία Κ μπορεί να σμιλεύσει συμπεριφορές ενδεχομένως αλλά δεν μπορεί να αλλοιώσει προσωπικότητες, οι οποίες κατά την γνώμη μου διαμορφώνονται πολύ νωρίς σε ηλικία και δεν αλλάζουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ.

Αυτό λοιπόν που έχω υποστηρίξει και εγώ, μαζί με την sklavina, είναι ότι η συμπεριφορά του υ μέρους καθρεφτίζει τα θέλω του Κ μέρους*. Ένα απτό υποθετικό παράδειγμα, εμπνευσμένο από το παράλληλο νήμα της dolly[L_l]: ο τρόπος που αντιδρά η/ο υ σε "pushy" επικοινωνίες άλλων Κ. Μπορεί το υ μέρος από μόνο του να απαντούσε και να προσπαθούσε, μέσω της λογικής, να αντικρούσει τέτοιου είδους επικοινωνίες και μπορεί το Κ μέρος να ζητά από το υ μέρος απλά να τις αγνοήσει.

Εφόσον λοιπόν τα θέλω του Κ μέρους υπερτερούν (και να με συμπαθάς Uther, αλλά όπως λέμε να αποφεύγουμε να μιλάμε για τους/τις ντεμέκ Κ, προτείνω να αποφεύγουμε να μιλάμε και για τους/τις ντεμέκ υ), η συμπεριφορά του υ μέρους θα αλλοιωθεί για να καθρεφτίσει τα θέλω της άλλης πλευράς.

cm

* φυσικά θέλει και αυτό τον χρόνο του, και γι' αυτό υπάρχει η περίοδος της εκπαίδευσης. Αλλά μην ξεχνάμε ότι υ και Κ δεν παύουν να είναι άνθρωποι και όχι μικροί Θεοί. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν μπορεί ούτε να έχει την τέλεια συμπεριφορά πάντα ούτε με την συμπεριφορά του/της να ικανοποιεί πάντα τους πάντες.