Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η υπεροπτικη υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Μαρτίου 2012.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Ναι, είναι πανεύκολο να γίνει αυτό εκει που δεν υπάρχει καθόλου προσωπικότητα της υ, αλλά εκεί έχεις να κάνεις με υποτακτική "φυτό" και είναι πανεύκολο όχι μόνο για εναν Κ, αλλά ακόμα και για έναν βανίλα να της απολλοτριώσει την προσωπικότητα της, απλά γιατί εκεί δεν υπάρχει προσωπικότητα...

Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει και σε υ με δυνατή προσωπικότητα αν είσαι Κ, αλλά εκεί γίνεται συνειδητά και με πλήρη συναίνεση από την πλευρά της υ, γιατί απλά εκεί, ο Κ κατάφερε να της εμπνεύσει την κυριαρχία του και αυτή να του εμπνεύσει την υποταγή της, αυτή είναι η ομορφιά σ΄ αυτές τις σχέσεις.

Last edited: 30 Μαρτίου 2012
  2. Noardos

Noardos Regular Member

Το "ανίδεος" ήταν δικό μου κοπλιμάν, δεν το πρόσαψα σε 'σένα

Υ.Γ. Τι είναι αυτό που κάνει 39 τικ και 1 τοκ;

Αν δεν βλάπτουν άμεσα ή έμμεσα κάποιον τρίτο, ναι

Θέλω.... ό,τι θέλω να θέλεις.... (Ο υπηρέτης της υ εντός ssc)

Σίγουρα η συμπεριφορά του υ είναι απαραίτητο να καλύπτει τις απαιτήσεις του Κ

Last edited: 30 Μαρτίου 2012
  3. Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Εξαρτάται από το πως θέλεις την υποτακτική σου Uther αλλά και το τι περιμένεις από αυτή όπως επίσης και το τι είναι διατεθειμένη αυτή να σου δώσει αρχικά και τη κατα την εξέλιξη της σχέσης. Απο τα θέλω Σ/σας δηλαδή.
    Από τη δική μου μεριά επειδή εγώ ειμαι αυτή που θα πααδώσω τον έλεγχο του εαυτού μου ή τμήμα αυτού κρίνω ανάλογα Αυτού που έχω απέναντι και το τι μου βγάζει αν θέλω και αν μπορώ.
    Η επιλογή δική μου, συνειδητή ανάλογα τον Κ που έχω απέναντι μου.
    Αυτά τα οποία λες όμως συμβαίνουν και ίσως καλώς να συμβαίνουν ως ένα σημείο. Γιατί η υποτακτική ίσως θελήσει να σε δοκιμάσει και σένα. Ίσως το κάνει με τον λάθος για σένα τρόπο ίσως και όχι. Θα γίνει και ανηπάκοη καμιά φορά. Άλλες πάλι περισσότερο. Επιμένω πως εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα πλην της περιπτωσης που ΔΕΝ θέλει.
    Δεν μιλάω για μπε- μπε καταστάσεις ούτε μιλάω για αλλοίωση προσωπικότητας.

4. Απάντηση: Η υπεροπτικη υποτακτικη

Με κάλυψες, δυστηχώς δεν μπορώ να σου δώσω ρεπ  

5. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

1 αγκαλίτσα = πολλά ρεπ λολ οπότε σ' ευχαριστώ  

6. Uther

Uther Contributor

Την υπεροψία την δημιουργούν κάποια πράγματα. Συνήθως η έλλειψη στόχων. Αν εγώ έχω έναν πολυ μικρό στόχο και τον πετύχω εύκολα, τότε εύκολα θα γίνω υπεροπτική. Το έχω παρατηρήσει σε αρκετούς υπεροπτικούς ανθρώπους. Βέβαια το προκαλούν και άλλα πράγματα. Πάντως επι της ουσίας δεν εχω συναντήσει ποτέ άνθρωπο με υψηλούς στόχους που να είναι και υπεροπτικός, γιατι πολύ απλά ακομα κι αν τους φτάσουν, θα ονομάσουν τον επόμενο υψηλότερο. Οποτε ποτέ δεν θα είναι σε θέση να πουν ότι είναι οι καλύτεροι άλλων ή όλων. Αντιθέτως έχω συναντήσει πολλούς μικρούς ανθρώπους με πολλά μεγάλα λόγια, επι της ουσίας με χαμηλή αυτοπεποίθηση την οποια αντισταθμίζουν με τους ανούσιους στόχους επικεντρωμένους στη σύγκριση μεταξύ των ανθρώπων με αποτέλεσμα τα μικρά επιτεύγματα.

Σε ένα περιβάλλον που προφανώς πολλοί έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα απο εσένα , έρχεσαι και στρώνεις.

Αφενός αυτό, αφετέρου όταν έρθεις αντιμέτωπος με τον πραγματικό πόνο μπαίνεις, θέλοντας και μη, στην προσπάθεια εξήγησης, εξάλειψης και φυσικά αποτυχίας. Ο πόνος γίνεται πλέον ένα πεδίο λύσης γιατί εφαρμόζεται αδιάκριτα , καταστροφικά και σε ανθρώπους που δεν έχουν δώσει καμία συναίνεση και δεν το απολαμβάνουν. Νομίζω οτι ο οποιοσδήποτε υγιής άνθρωπος μετά απο μία εμπειρία σε ένα ορφανοτροφείο ή σε ένα ίδρυμα που κρατάνε τα παιδια δεμένα στα κρεββάτια τους ή στην Αιθιοπία θα πάρει πολύ καιρό να συνέλθει και δεν νομίζω ότι δεν θα έχει θέματα να λύσει μέσα του περί ερωτικού μαζοχισμού και σαδισμού... Οποτε θεωρώ ότι μέχρι να τα λύσει αυτά, την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με την αυτοεικόνα του ουσιαστικά θα ασχοληθεί με το τί μπορεί να προσφέρει επί της ουσίας και όχι με το πόσο σουπεργαμάω είναι ... Θεωρώ οτι υπεροψία υπάρχει και αναπτύσσεται όταν κάποιος έχει περάσει πολλές ώρες σε έναν υλιστικό καθρέφτη και δεν έχει βγει έξω στον άνεμο να δει πόση είναι η δύναμη και πόση η ύπαρξή του στο σύνολο αυτού του πλανήτη και σε σχέση με συνανθρώπους του.

Καλό είναι να μπορουμε να θυμομαστε που και που πόσο μικροί είμαστε και πόσο θελκτικοί μέσα στην μικρότητα και παροδικότητά μας, χωρίς αυτό να καταστρέφει την αυτοπεποίθησή μας.

Αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει φαντασιοπληξία.

Η στοχοθέτηση δεν μπορεί να παραμένει μεσα στα στενά όρια της σεξουαλικότητάς και του μικρόκοσμου. Και τα επιτεύγματα δεν μπορεί να μετριούνται μόνο με βάση την σεξουαλική ικανοποίηση κάποιου. Υπάρχουν και πράγματα μεγαλύτερα που καλό ειναι να τα θυμόμαστε. Δεν ξέρω άνθρωπο που να τα θυμάται και να κατέληξε υπεροπτικός.

Σίγουρα δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί βλέποντας μία τέτοια κατάσταση, το μονο που θες ειναι να τρέξεις μακρυά απο τον πόνο ούτε γιατι αυτό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά και πιο βαθειά μέσα του. Αλλά το μονο βέβαιο ειναι οτι θα κοπεί ο βήχας του υπερόπτη όπως έχει κοπεί σε πολλούς γιατρους που περάσαν απο τους γιατρους χωρίς σύνορα.

Last edited: 1 Απριλίου 2012
  7. Uther

Uther Contributor

Πώς την θέλω; Δηλαδη; Αν θέλω να ειναι ευγενική πάντα, δεν θα θυμώσει ποτέ; Δεν θα στείλει ποτέ κάποιον στον αγύριστο; Αν θέλω να βρίζει τους πάντες ενώ ειναι ευγενέστατη, ξαφνικά απο τη μία μέρα στην άλλη θα βγει και θα αρχίσει να βριζει τον κόσμο; Δηλαδη αν της πω, σε όποιον σε πλησιάσει θα του σκας ένα χαστουκι, θα αρχίσει απο αύριο να σκάει χαστουκια δεξιά και αριστερά; Και αν της πω δεν θα μιλάς σε κανέναν ποτέ ξαφνικά αύριο αυτό θα κάνει; Αν της πω θα νοιάζεσαι για το περιβάλλον σου ενώ ειναι άνθρωπος που έχει μάθει να σκέφτεται μονο τον εαυτό της, απο αυριο θα μάθει να σέβεται το περιβάλλον;

Μάλλον υποτιμάς τη δύναμη του χαρακτήρα των ανθρώπων. ΕΙδικά των ενηλίκων και ειδικά των αντιδραστικών υποτακτικών. Για την ακρίβεια νομίζω οτι δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ να εκπαιδεύσεις καμία γυναίκα άνω των 30 για να έχεις πλήρη αντίληψη σε ποιά πεδία και με ποιο τρόπο μπορουμε να παρέμβουμε.

Ο καθένας μπορεί να λεει ότι θελει να .. και οτι μπορεί να... και ότι αν γινει σωστα θα... αλλά επι του πρακτέου αυτό μπορείς να το πεις, αν έχεις πιάσει εσυ στα χέρια σου έναν άλλο άνθρωπο που ισχυρίζεται τα ίδια και έχεις προσπαθήσει να του εμποτίσεις διάφορες νοοτροπίες και να αλλάξεις την δική του.

Για να μην στα πολυλογώ, σε αυτη τη χώρα, οι περισσοτεροι άνθρωποι αντιπροσωπεύουμε τον εαυτό μας σε μία ψευδαίσθηση ότι ειμαστε ανεξάρτητοι και όποτε θέλουμε γράφουμε τον άλλο και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Όταν δω πάλι ένα παιδι έχω πλήρη αντίληψη της επίδρασης των γονιών πάνω του και αυτο το απαλλάσσει απο πολλά. Τις υ όμως δεν τις απαλλάσσει των κοινωνικών τους ευθυνών τίποτα..

Παράδειγμα, είχα κάποτε μια ... ας πουμε υποτακτική που αντέγραφε τους τρόπους μου. Ναι τους αντέγραψε πάρα πολυ καλά. Δεν έμαθε ποτέ ομως να σέβεται επι της ουσίας το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω της. Γιατι αυτά ειναι πράγματα που μαθαίνουμε σε παρα πολυ μικρές ηλικίες και αφορούν πάρα πολυ την ευαισθησία στο περιβάλλον που έχουμε αναπτύξει και κυρίως τον τρόπο που έχουμε μάθει ότι μας σέβονται. Την ποιότητα που έχουμε αναπτύξει απο τις πρώιμες ηλικίες. Καμια φορά και το dna μας. Ένας άνθρωπος που ειναι βάναυσος - και επι της ουσίας βάναυσες πρακτικές εφαρμόζουμε - δύσκολα θα ισορροπήσει μεταξύ βαναυσότητας και εσωτερικής ευγένειας.

Εν ολίγοις.. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί ένα αυτί διακρίνει το σκυλάδικο γύρισμα απο τα πετάγματα του βιβάλντι ή τις πεταστές της ελληνικης μουσικής. Μπορώ όμως να σε διαβεβαιώσω ότι για να μπορεί ένα αυτί να τα διακρίνει πρέπει να ακουει κλασσική μουσική, μόνο, απο την κοιλιά της μάνας του και μέχρι την ηλικία των 7-8 χρόνων. Αν δεν υπάρξει αυτη η εκπαίδευση, ένα αυτί δεν πρόκειται ποτέ να το μάθει , ακομα κι αν περάσει 40 χρονια απο τα 20 μέχρι τα 60 του να ακουει μονο κλασσική μουσική, εκτός αν μιλάμε για κάποια ιδιάζουσα ιδιοφυΐα. Και εν κατακλείδι αυτό ειναι που διαφοροποιεί την ποιότητα των ανθρώπων. Η αντιλυπτική ικάνότητα στη λεπτομέρια.

ΚΑι για να γινω πιο κατανοητή, προσπαθησε να μάθεις έναν άνθρωπο να πιστεύει - όχι στον Θεό - αλλά σε ο,τι θα του δώσει τη δύναμη που θρέφει τους πιστούς στον Θεό.

Last edited: 1 Απριλίου 2012
  8. XSU

XSU Regular Member

συμφωνώ απόλυτα. +1. ελπίζω να τα βλέπουν όλοι έτσι απλά...