Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η υποτακτικότητα ως τρόπος ζωής, ερωτικής έκφρασης, ζωτικής σημασίας ανάγκη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 8 Ιουλίου 2012.

1. Αγαπητοί συμφορουμίτες,

Οι σκέψεις μου περί υποτακτικότητας με οδήγησαν σε τούτο εδώ το νήμα ώστε να προσθέσετε και εσεις το λιθαράκι σας με τις δικές σας απόψεις.
    Τι σημαίνει για τον καθένα μας η υποτακτικότητα; Αποτελεί ανάγκη, καύλα, ηδονή, τρόπο ζωής - έκφρασης, επιθυμία, δικαίωμα, βόλεμα, δημιουργια;;;
    Παρακαλώ Κυρίαρχοι πως βλέπετε Εσεις την υποτακτικότητα; Τι επιθυμείτε μέσω αυτής, τι επιδιώκετε;
    Ποια είναι τα θέλω σας αλλά και οι προσδοκίες σας μέσα από μια ασσύμετρη σχέση. Τι σημαίνει αυτή για Εσας;
    Εσεις πάλι που δηλώνετε υποτακτικοί τι είναι η υποταγή για εσάς; Πως αυτή εκφράζεται και μέχρι που φθάνει;
    Πως βλέπετε τους εαυτούς σας μέσα σε μια ασσύμετρη σχέση; Θέτετε όρια; ισχύει μόνο για τα σεξουαλικά σας παιχνίδια;
    Η μήπως είναι κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό σε βαθμό να αποτελεί έντονη επιθυμία αλλά και ανάγκη σας;

Σας ευχαριστώ όλους για τον κόπο να διαβάσετε το νήμα μου και περιμένω τις τοποθετήσεις σας.
    Θα σας παρακαλούσα μόνο flame και προσβλητικότητες να λείψουν και να διατηρηθεί η κουβέντα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο..  

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Η υποτακτικότητα ως τρόπος ζωής, ερωτικής έκφρασης, ζωτικής σημασίας ανάγκη.

Να υποθέσω πως σου πάει η ζέστη; Καταιγισμός ερωτήσεων, ευπρόσδεκτες, δε λέω  

Για μένα είναι έκφραση της εσωτερικής μου πραγματικότητας, ξεκούραση, ισορροπία, χαρά, ηδονή, ελπίδα.

Είπα παραπάνω τι είναι, εκφράζεται με πολλούς τρόπους που δεν ορίζω εγώ αλλά από πλευράς μου κυρίως με καταστολή κάθε μορφής επιθετικότητας περιλαμβανομένης της υγιούς προς τον Κυρίαρχο.

Το τελευταίο ερώτημα έχει νόημα μόνον εκ των υστέρων όταν υπάρχει "μέχρι πού έφτασε". Εμένα κατά περίπτωση έφτασε στο να αντέξω απίστευτα πράγματα που ήταν σαφώς εναντίον του εγώ μου, αλλά δεν έφτασε στο να ψάξω να βρω "αδελφή σκλάβα" ίδια μ εμένα "αλλά λεπτή και ενδεχομένως νεότερη". Αυτό το "ενδεχομένως νεότερη" δε νομίζω πως θα το ξεχάσω σύντομα αλλά πάντως κάποια ίδια μ εμένα συν όλα τ άλλα καλά που επιπλέον να βούλεται συνιέναι δεν έχει βρεθεί από αυτόν που αναζητά. Όποια ενδιαφέρεται ρωτάει περισσότερα και το εννοώ ...

Θέτω πώς επιθυμώ το πλαίσιο, όσο για όρια οτιδήποτε έχει να κάνει με σκατά, με υπερβολές σε ζόρισμα, με εξωφρενικά mind games και με παρέμβαση σε θέματα / ωράριο δουλειάς μου. Ξεκαθαρίζω απ την αρχή ποιες είναι οι αντοχές και η διαθεσιμότητά μου, με το κακό σενάριο.

Είναι, επειδή είναι πυρήνας της ταυτότητάς μου. Από και και πέρα, όταν περνάει το γινάτι τα πράγματα γίνονται πιο cool, δεν υπάρχει επιθυμία και η ανάγκη (ισορροπίας) καλύπτεται εκ των ενόντων. Δεν επιδιώκω παρά μόνο εμπειρίες που μπορεί να έχουν να μου δώσουν κάτι, όμως ξέρω πως ό,τι και να κάνω κάποια στιγμή η υποταγή που έχω μέσα μου θα έρθει.

Νομίζω έχουμε ελπίδες, τώρα πια  

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Η υποτακτικότητα ως τρόπος ζωής, ερωτικής έκφρασης, ζωτικής σημασίας ανάγκη.

H υποταγή είναι ο ΄φυσικός΄για μένα τρόπος να σχετίζομαι ερωτικά. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Είναι αλήθεια, ότι δεν πιστεύω σε βαθύτερες ανάγκες, επιθυμίες βάσει των οποίων οι άνθρωποι σχετίζονται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν γίνεται επίκληση τέτοιων 'αναγκών΄ και 'επιθυμιών' πιο πιθανόν θεωρώ οι άνθρωποι αυτοί να μην μπορούν να σχετιστούν και καν να μην το ξέρουν.

Επίσης, παρά τα όσα επικοινωνούνται, στο χώρο μας, σέβομαι πολύ τα όρια και την αξία τους γενικώς, Θεωρώ ότι έχουν έναν πολύ υγιή και καλό λόγο που υπάρχουν. Σε επίρρωση του παραπάνω έχω αποδεχθεί ότι στην ζωή μου δεν θα τα ζήσω όλα, δεν θα τα κάνω όλα, δεν θα τα δω όλα. Ευτυχώς. 

4. Απάντηση: Η υποτακτικότητα ως τρόπος ζωής, ερωτικής έκφρασης, ζωτικής σημασίας ανάγκη.

Αγαπητή gaby σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου.  

Παρόλο που με βασανίζει αρκετά θαρρώ πως μου πάει. Αγαπώ πολύ το καλοκαίρι.  

ωωω!! ενδιαφέρουσα οπτική και αυτή που αναφέρεις αν και με το "μεχρι που φθάνει" δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου το οποίο καλό θα ήταν να συμπεριληφθεί.
    Προσωπικά εννοούσα μεχρι που επιθυμούμε - έχουμε ανάγκη να φτάσουμε. Μας αρκει η ασσυμετρία στο κρεββάτι, θέλουμε να επεκτείνεται και παραπέρα αλλά εως ενός σημείου, μας ενδιαφέρει μια μόνιμη κατάσταση και παντού; αναζητουμε 24/7 βάση η προτιμούμε ποιο πλατωνική βάση;

χμ.. θα μπορούσες να εξηγήσεις λιγο περισσότερο τι εννοείς με το παραπάνω; δεν κατάλαβα λέξη!!!

I hope that  

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Μπράβο στα υποτακτικά μας θηλυκά, έτσι, ό,τι επιθυμούν τα υ, οι Κύριοι και Αφέντες τους πρέπει να τσακιστούν... να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.... 

@woohoo, μην ψάχνεις αλλού για αφέντρες...,οι πραγματικές αφέντρες είναι ανάμεσα στις υποτακτικές...,μικρέ, στείλε pm σε υποτακτική, θα γίνει η καλύτερη αφέντρα σου.... 

6. gaby

gaby Guest

Για μένα η ασυμμετρία πρώτα υπάρχει στη σχέση και μετά μεταφέρεται "στο κρεβάτι". Αν δεν υπάρχει σχέση ή αν υπάρχει σχέση αλλά η ασυμμετρία πάει κι έρχεται, χρονικά και τοπικά, τότε ισοτιμικό κρεβάτι και αδύνατη κάθε μορφή BDSM, όσον με αφορά.

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ασήμαντο και ίσως δεν έπρεπε να το είχα πει. Ένας Κύριος είχε σκλάβα και της έδωσε τασκ να του βρει μια δεύτερη σκλάβα, η οποία θα ήταν λεπτή και "ενδεχομένως νεότερη" από την ίδια. Η πρώτη σκλάβα, πέρασε κάτι νυχτέρια ψάχνοντας για δεύτερη, είδε, διαμόρφωσε άποψη για τον εαυτό της, και στη συνέχεια έστειλε τον Κύριό της στα τσακίδια, με άψογη συμπεριφορά σκλάβας, καθότι δεν είχε λόγο να χάσει τον αυτοέλεγχό της. Διότι είναι ένα θέμα, τι γενικό αυτοέλεγχο έχει μια σκλάβα τις ώρες που υπερβαίνει οριστικά ένα σκληρό όριο και το αφήνει πίσω της; Ο Κύριος αυτός δεν είχε καταφέρει να αγγίξει καν τα ενδότερα της σκλάβας του, οπότε δεν την κυριαρχούσε πραγματικά.

Υπάρχουν μερικοί που λογαριάζονται για Κυρίαρχοι, οι οποίοι είναι πολύ σαδιστές και ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνον να προκαλούν πόνο. Όλο το D/s τους φαίνεται ένα παραμύθι, το σνομπάρουν και τους απωθεί ιδιαίτερα πολύ. Αυτοί, το μόνο που θέλουν είναι μια σκλάβα να τους περιμένει να τη βαράνε - αλλά να τη βαράνε πάρα πολύ - όποτε μπορούν και όποτε το θυμούνται. Για όλα τα υπόλοιπα, έχουν παντρευτεί και έχουν ερωμένη, την οποία δεν βαράνε.

Είναι πολύ αυτό που ζητάνε;

Θα έπρεπε, λέτε, μια υποτακτική να σκεφτεί σοβαρά την πρότασή τους;

Όσο για την τελευταία σας πρόταση, χμ..., ννννννννννννννννναι μεν αλλά ...  

7. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

το "πρέπει" πού ακριβώς αναφέρθηκε Master Perris; γιατί δεν φαντάζομαι να υπονοείς ότι δεν έχουμε / δεν θα έπρεπε να έχουμε επιθυμίες εμείς οι υποτακτικές /οί. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι Εκείνος/η αποφασίζει αν, πότε, πώς και πόσο θα τις εκπληρώσει.

@ sklavina...όμορφο θέμα, θα επανέλθω  

8. gaby

gaby Guest

Ίσως και αυτό τελικά μια κουβέντα να είναι. Ενδεχομένως, αν οι επιθυμίες τους δεν ταιριάζουν, να μην υπάρχει λόγος να κάνουν BDSM ως ζευγάρι D/s.

Με την εξαίρεση του εκπαιδευόμενου ατόμου, το οποίο δεν γνωρίζει ακόμα τις επιθυμίες και κυρίως τις ανάγκες του ή δεν είναι βέβαιο αν θέλει να θύσει σε αυτές.

9. Απάντηση: Η υποτακτικότητα ως τρόπος ζωής, ερωτικής έκφρασης, ζωτικής σημασίας ανάγκη.

Σ'ευχαριστώ elfcat για την απάντησή σου  
    Δυσκολεύομαι λίγο να κατανοήσω το σκεπτικό σου διοτι παρόλο που φαίνεται κατανοητό θα μπορούσα να πω ότι και για μένα η υποταγή αποτελει τον φυσικό τρόπο να σχετίζομαι ερωτικά. Η αναζήτηση της υποταγής μέσα στο σχετιζεσθαι με κάποιον Άλλον δεν αποτελεί από μόνη της βαθύτερη ανάγκη;
    Όσον αφορά τα όρια θαρρώ πως όλοι έχουν. Ο καθένας τα δικά του. Αυτό που νομίζω πως χρειάζεται είναι ο σεβασμός στα όρια του καθενός και όχι στο ότι υπάρχουν όρια απλά. Αυτό δεν πιστεύω πως θα πάψει ποτέ και για κανέναν να υφίσταται..

10. MasterPerris

Πουθενά, ετσι κάτι δικά μου λέω εγω...,εσυ αγαπητή μου μην δίνεις και τόσο σημασία τι λένε εδω κάποιοι πολύ σαδιστές... που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνον να προκαλούν πόνο..., ενώ το D/s τους φαίνεται ένα παραμύθι και το σνομπάρουν όπως λέει και η gaby....

Και φυσικά έχουν επιθυμίες γι΄ αυτό άλλωστε αρέσετε στους Κυρίαρχους, για αυτές τις επιθυμίες σας στην υποταγή και τον μαζοχισμό, απλά μην προσπαθείτε με πλάγιο... τρόπο να τις επιβάλλεται στους Κυρίαρχους, αυτοί ξέρουν πότε, που και πως....

Μία ερώτηση εδω: αν ο Κύριός σου αποφασίσει να μην εκπληρώσει καμία από τις επιθυμίες σου, εσυ τι θα κάνεις;
    Σου βάζω δύσκολα το ξέρω, αλλα μου αρέσει να ζορίζω πολύ και με κάθε τρόπο..., υποτακτικές θηλυκές υπάρξεις.

Πράγματι, καλό θέμα Σαλονικιά!

Last edited: 10 Ιουλίου 2012
  11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

θέλει και ρώτημα;
    τα κουβαδάκια του ο Κύριος/α και σ'άλλη παραλία
    χωρίς κέρδος κέρατα γιατί;
    για την χαρά της υποταγής;
    ούτε οι μνημονιάκηδες είναι τόσο μαλάκες 

12. MasterPerris

Μα τι λες και εσυ τώρα, βαλτός είσαι να μας χαλάσεις το όνειρο...,θα στείλει τον Κύριό της μια υποτακτική σε αλλη παραλία αν δεν εκτελέσει τις επιθυμίες της;...; 

Δεν γίνονται αυτά σε τέτοιες σχέσεις...,οι υποτακτικές είναι εκεί γονατιστές μόνο για να εκτελέσουν τις επιθυμίες των Κύριών τους...και μην μου πεις δεν υπάρχουν πραγματικές υ, αλλα μόνο υ της δικιάς τους καύλας...

Σοβαρά τώρα under, μπορεί μέσα στα φόρουμ να διαβάζουμε πολλά από διάφορες άσχετες με τον χώρο κοπέλες, που η υποταγή για αυτές φτάνει μέχρι εκεί που εκτελούνται....τα θέλω τους,(βλπ τσαούσες...) όμως πίστεψέ με, υπάρχουν και αρκετά θηλυκά και εδω μέσα, αλλά περισσότερα εκει έξω, που η υποταγή τους είναι πραγματική, χωρίς θέλω αυτό...., θέλω εκείνο..., δεν θέλω αυτό......, δεν θέλω εκείνο....