Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φήμη ως κριτήριο επιλογής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος jasmin sg, στις 12 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Απολύτως σοβαρά. Επειδή ακριβώς είμαστε άνθρωποι, γνωρίζεις πως πολλοί άνθρωποι δεν κατηγορούν, ούτε εξυψώνουν άλλους ξεριζώνοντας την υποκειμενικότητά τους, ή τους σκοπούς τους. Επειδή ακριβώς είμαστε άνθρωποι, γνωρίζεις πόσο σπάνιο είναι να εκφραστεί κανείς απολύτως ειλικρινά, πολλώ μάλλον το αδύναμο μέρος, για το βίωμά του.

    Στο ακραίο παράδειγμα που έθεσες, φαντάζομαι πως γνωρίζεις επίσης, πως μια τέτοια ενέργεια οδηγεί τον θύτη στη φυλακή. Κι αν το επαναλάβει, γι' ακόμα περισσότερο χρόνο κ.ο.κ
     
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Δεν είναι ευθύνη του Κ να γνωρίζει την ποιότητα/εμπειρία /αντοχές των υποτακτικών που παίζει ? Επίσης , αν επέλεξε υποτακτικές που θα κρίνουν από ένα χαστούκι και μόνο , δεν λέει αυτό κάτι ?
     
  3. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    κακη φημη και εγω εννοω κατι σοβαρο που επραξε κακοποιηση, χρηματικη εκμεταλευση υπαρχουν παρα πολλα που πραγματικα ακουγονται και τα πιο πολλα αμα ειναι απο δυο τρεις μαρτυριες συνηθως ειναι αληθεια. Οι λεπτομεριες του πως χτυπαει και αν ειναι δυνατα κακη φημη δεν το λες καλη το λες. Για καλη φημη το να ακουσεις ειναι αληθινος Κυριος, οτι δεν ειναι ασχετος κτλ χωρις κατι συνταρακτικο ειναι καλη φημη
     
  4. Discerning

    Discerning Contributor

    Εγραψα "χαστούκι". Μη πιάνεσαι από μια λέξη, όταν αντιλαμβάνεσαι το νόημά της. είσαι ευφυής. Αλλιώς συμπεριφέρεται σε κάθε επίπεδο ο Κ στις σχέσεις που δημιουργεί ώστε να πάρει κάποια στα πόδια του, και αλλιώς όταν ενεργεί ως Player. Φαντάζομαι πως αφενός δεν το διαβάζεις πρώτη φορά από μένα, αφετέρου ο καθένας κατανοεί πως δεν μιλάμε για σχέσεις, όταν αναφερόμαστε σε τέτοια διψήφια νούμερα.

    Το ότι η υ, πικραίνεται που δεν την "παντρεύτηκες" ενώ δεν είχες τάξει ούτε "αρραβώνα", μπορεί να οδηγήσει αυτή την πίκρα σε ευφάνταστα σενάρια. Δεν είναι λίγοι οι "Κ" που θα θελήσουν να παρηγορήσουν την δυστυχή υ, και να επικοινωνήσουν στον κύκλο τους αυτά τα σενάρια. Οταν δε, επίσης δεν είναι λίγες και οι υ που δεν φόρεσαν το "δαχτυλίδι", τότε...

    Δεν έχεις ακούσει για εξωφρενικά δυνατό "χαστούκι" ή εξαιρετικά ελαφρύ που "έφαγαν" κάποιες, και στην πορεία να ανακάλυψες πως μιλούν για άνθρωπο που δεν έχουν συναντήσει ποτέ;

    Κάτι ανάλογο, παρουσίασε μια χαρά η @brenda

     
  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Γενικά .. οι περισσότεροι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους όταν ακούνε από διαφορετικές πηγές τα ίδια (θετικά ή αρνητικά) για κάποιον.
    Επί προσωπικού, επιλέγω να συναναστραφώ ή όχι με κάποιον, μόνο όταν έχω ο ίδιος διαμορφώσει άποψη.
    Εγώ όμως, καθότι Κυριαρχικός, μάλλον κινδυνεύω λιγότερο σε σχέση με ένα άτομο υποτακτικής προέλευσης, να πέσω σε κακοτόπια.
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor




    Άλλο κακοήθεια , άλλο φήμη , άλλο κουτσομπολιό , άλλο πικρία . Στο προηγούμενο σχόλιο αναφερόσασταν σε γεγονός με διαφορετικη ερμηνεία /αντίληψη από κάθε υπο που το βίωσε και την πυροδότηση μιας φήμης . Ένα γεγονός σε ένα πλει είναι ευθύνη του Κ . Η εμπειρία που θα εχει η υπο είναι ευθύνη του Κ . Αυτά δεν εχουν καμία σχέση με τα σενάρια κουτσομπολιού / κακοήθειας που περιγράφετε εδώ .
     
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Πως διαμορφώνετε άποψη πριν συναναστραφείτε ? Από τη γραπτή επικοινωνία ?
    Ως Κυριαρχικό η θετική φήμη μιας υπο σας επηρεάζει ?
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Η άποψη αρχίζει να συγκροτείται από οτιδήποτε (θέσεις, τοποθετήσεις, σχόλια, από φώτο που ανεβάζει ή σχολιάζει, από μια τυπική συνομιλία, από φήμες, κλπ).
    Η τελική άποψη όμως διαμορφώνεται δια ζώσης και μόνο.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    νομίζω οτι 5-6 ποστς είναι κατά κανόνα αρκετά, δεν χρειάζεται η προσφυγή σε φήμες. εκ τούτου ελάχιστη σημασία δίνω στην πληροφορία που προέρχεται απ αυτές. δεν φτάνουν και πολλές στ αυτιά μου, εξάλλου. δεν υπάρχει πλούτος.
     
  10. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, ακόμα περισσότερο αν το σπρώχνει εκει η ματαιοδοξία.
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Η αποψη που θα σχηματισει καποιος απο εδω μεσα δεν εχει καμμια σχεση με την αποψη που θα σχηματισει απο κοντα.Νυχτα με τη μερα.
    εχω γνωρισει ατομα που ελεγα μα τη μαλακας ειναι αυτος και απο κοντα ηταν μια χαρα και αλλους που απο εδω ηταν γαματοι και απο κοντα γαμησε τα 
    Για μενα προσωπικα παιζει μεγαλο ρολο τη θεση θελουμε να εχουμε σε αυτο το φορουμ και στο καθε φορουμ.
    Παλια οταν ειχα αλλα κινητρα και ψαχνομουν με ενδιεφερε η εικονα που θα ειχα εδω μεσα και τη γνωμη θα ειχαν για μενα οι αλλοι.
    Τωρα που ειμαι ας πουμε με το ενα ποδι μεσα και το αλλο εξω δεν μου καιγεται καρφι!δεν εχω πια ουτε την αντοχη ουτε την ορεξη για μαχες.
    Τελος οσο αναφορα τις γνωμες και αποψεις αλλων και ποσο επηρεαζουν θα το πω με ενα ισως χαζο παραδειγμα.Εαν θελω να αγορασω ενα αμαξι θα ακουσω γνωμες και σχολια(αρνητικα η θετικα) για μαρκες που με ενδιαφερουν αλλα η τελικη αποφαση θα ειναι δικη μου,αρα ειμαι αποκλειστικα υπευθηνος για το τελικο
    αποτελεσμα.
    Χμ ποια ηταν η ερωτηση???
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    ΑΝ τυχόν πέσει στην αντίληψη σας, υπάρχουν κάποια άτομα πάνε και γράφουν από κάτω από κάθε δημοσίευση ό, τι να ναι.

    Ακριβώς για να δημιουργήσουν το επιθυμητο κλίμα τρομοκρατίας. Κάτι δεν τους βγήκε, κάτι επιδιώκουν, κάπου φαγαν πόρτα η πέτρα.

    Αναφορά δεν έχει κανένα νόημα. Χέρι χερι, που λεγε και κάποιος ... νονός. Ένα παρακράτος ακολουθεί πάντα "πετυχημένες" συνταγές. Άμα δεν είσαι μαζί μας, είσαι.... Φήμη1, φημη2, φημη3, διαλιεχτε!ΜΜε αυτό τον τρόπο, τα παράσιτα αποκτούν εξουσία. Πως θα τα αναγνωρίσετε τα παράσιτα? Προς τα έξω παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Ιδιαίτερα μορφωμενα, ιδιαίτερα εξεζητημένα, ιδιαίτερα επιτυχημένα, ιδιαίτερα φιλικά (κάνουν κι επιθέσεις φιλίας). Κι από πίσω απ το προσωπείο, φύγε τρέχα μακρυά.

    Φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

    Οποιος/α έχει μάτια, βλέπει. Απόφαση θέλει.
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2020