Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φιλία μέσα στην επικράτεια του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 7 Οκτωβρίου 2015.

1. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Η φιλια εχει να κανει με ανθρωπους και οχι με στατους.

Στις μερες ιδιαιτερα που οι καταστασεις δειχνουν και τον χειρότερο μας εαυτο ειναι οντως δυσκολο να χτιστουμε νεες, δε παυει βεβαια να μην γινεται.

Τουλάχιστον απο τον χωρο εχω βρει εξαισιους φιλους διαφόρων στατους και χωρις παντα να ισχυει αυτο που ειπε ο αγαπητος @no_Taboo.

2. H φιλία είναι παντός καιρού, πασών των επικρατειών (κατά το "πασών των Ρωσιών"), υπεράνω στάτους, συμφερόντων, ανταγωνισμών.
    Είναι άτρωτη απέναντι σε όλα αυτά? Σίγουρα όχι. Η φιλία είναι μια ανθρώπινη σχέση και οι άνθρωποι είμαστε επιρρεπείς σε όλα. Το θαυμαστό με τη φιλία (την πραγματική φιλία) είναι οτι ξέρει τον τρόπο να επουλώνει τα τραύματα και να συνεχίζει, δυνατότερη και σοφότερη.

Δυστυχώς, η έννοια της φιλίας -όπως και πολλές άλλες- έχει καταντήσει καραμέλα, έχει κακοποιηθεί, έχει ξεφτιλιστεί από άτομα συναισθηματικά ανάπηρα, που κάνουν σχέσεις συμφέροντος ή εξάρτησης και τις βαφτίζουν φιλίες. Προσωπικά θεωρώ τη φιλία σχέση μυσταγωγική, πεδίο όπου δοκιμάζονται οι αντοχές μας, πεδίο εξέλιξης και αυτογνωσίας. Η φιλία θέλει κότσια, γιατί απέναντι στο φίλο -όπως και απέναντι στον εραστή- είσαι γυμνός, εσύ και η αλήθεια σου. Χωρίς προσποίηση, δικαιολογίες και πουστιές. Η φιλία βγάζει στην επιφάνεια όλες τις αδυναμίες σου και -αν έχεις το κουράγιο- τις μεταττρέπει σε δυνατότητες.

Αν έχω κάνει φιλίες μέσα από αυτόν εδώ το χώρο, ο καιρός θα το δείξει. Βασική παράμετρος της φιλίας είναι ο χρόνος. Και εδώ είναι η διαφορά με τον έρωτα. Ο έρωτας φθίνει με το χρόνο. Η φιλία δυναμώνει...

3. elfcat

elfcat . Contributor

Aς πω και εγώ μια γνώμη. Η φιλία είναι η μόνη αμοιβαία, ανυποχρέωτη και ελεύθερη σχέση που κάνει ένας άνθρωπος. Σε όλες τις άλλες επαγγελματικές, γονεικές, ερωτικές υπάρχουν "υποχρεώσεις" και "ευθύνες".Υπάρχουν ωράρια, υπάρχουν οικονομικές ευθύνες, ψυχικές ευθύνες. Στην φιλία ο άνθρωπος απελευθερώνεται, επιλέγει ελέυθερα τον φίλο του χωρίς καταπιέσεις, παντός είδους όπως 'παιδί μου πρέπει να παντρευτείς' 'παιδί μου, αυτός που θα πάρεις να έχει το κατί τίς του' κλπ κλπ. οπότε δεν βρίσκουν ή δεν θα έπρεπε να βρίσκουν νόημα, έννοιες όπως ανταγωνιστικότητα, λυκοφιλίες κλπ.

Εντός βδσμ και σε αντίθεση με άλλους χώρους, όπως πχ σκακιστικός όμιλος που προαναφέρθηκε, οι άνθρωποι ασχολούμαστε έντονα, κάποιοι από εμάς ίσως και εμμονικά,έχουμε ως επίκεντρο την σεξουαλικότητά μας και τον τρόπο που ερωτικά συνδεόμαστε, δηλαδή εκείνες τις σχέσεις τις πιο οικείες, τις πιο στενές και κοντινές στην ιδιωτική ζωή μας.

Φιλίες έχω αναπτύξει εντός και εκτός χώρου. Όχι πολλές, λίγες. Είναι σχέσεις με βάθος χρόνου και θέλω να πιστεύω και ψυχής. Με έχουν τιμήσει και έχω τιμήσει αυτούς που μου προσέφεραν την φιλία τους και τους πρόσφερα την δική μου. Στο διάβα της ζωής μου έχω χάσει φίλους κάποτε από επιλογή κάποτε χωρίς να τοεπιθυμώ και έχω κερδίσει φίλους χωρίς να το επιδιώξω. Και λέω ότι κοινό στοιχείο των φιλικών σχέσεών μου που διαρκούν μέσα το χρόνο, εντός και εκτός βδσμ είναι η κ ο ι ν ή ματιά μας στον κόσμο και όχι το κοινό ενδιαφέρον μας για το σεξ. Αυτό αφορά τους παρτενέρ μου και εμένα. Εντός βδσμ η αφετηρία μιας φιλίας είναι προφανώς η ενασχόλησή μας με την σεξουαλικότητά μας εν γένει αλλά η ανάπτυξη μιας φιλικής σχέσης ξεκινάει από την κοινή ματιά πάνω σε τέτοια ζητήματα και επεκτείνετε και σε άλλες όψεις της ζωής. Είναι πάντως γεγονός ότι με τις φιλίες που έχω αποκτήσει εντός χώρου, υπάρχει μια γελαστή συνομωτικότητα για τις "αμαρτίες" που κατά καιρούς διαπράξαμε

Το φύλο (πόσο δε μάλλον το στάτους) δεν έπαιξαν και δεν παίζουν για εμένα ρόλο στις φιλίες μου, εντός και εκτός χώρου. Θα έλεγα ότι είναι κρίμα μια ολόκληρη κατηγορία φιλίας, αυτή μεταξύ δύο διαφορετικών φύλων να εξοβελίζεται. Ή να εξαρτάται το έαν θα νιώσουμε φιλικά για ένα πρόσωπο ανάλογα με το φύλο του ή το στάτους .

Και όπως έλεγε μια παλιά φίλη μου, οι φιλίες είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο παλιώνουμε, ωριμάζουν και αποκτούν υπέροχη γεύση.  

4. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@Victoria_ash , δε νομίζω ότι θα διαφωνούσατε στο ότι ανταγωνισμός και φιλία δεν φύονται στα ίδια κλίματα, ούτε καν, όταν ο ανταγωνισμός δεν αφορά τη μεταξύ των δύο σχέση.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Είμαστε όλοι ένα Like και αυτό βγαίνει στον κόσμο... plus Φιλίες έχω αναπτύξει εκτός χώρου.-

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αυτό ειλικρινά θέλω πολύ να το ελπίζω και να ισχύει    

Καταρχάς το url του φόρουμ σε κάτι σε... "greekchesscommunity.com"  

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Με κοροιδευεις τωρα Μαργκο μου ? Πνευμα ?

8. margarita_nikolayevna

Προσυπογράφω  
    Και είσαι φίλος μου!
    Και δεν φοράω ποτέ φερμουάρ  
    Και θ'αγαπώ όπωθ το θουθάμι το πθωμί    

9. margarita_nikolayevna

Χιουμοράκι  
    Πνεύμα πάντα βάζω, αλλιώς δεν μιλάω, είναι βέβαιον ότι θα πω βλακεία  

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

11. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Την επικεφαλίδα;
    Τιμή μου!
    Την οποία και ανταποδίδω.

Τώρα αυτό για κάποιον λόγο ακούστηκε πιο απειλητικό από το να φοράς...

Έχουμε ζητήσει τα εντερικά θέματα που συμπεριλαμβάνει αυτή η παρομοίωση.
    Μην το χέσουμε το νήμα...

12. margarita_nikolayevna

Γιατί είμαι αβάσταχτα σέξυ