Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φιλη της μαμας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 9 Ιανουαρίου 2024.

1. slave32

slave32 Contributor

Απογευματακι Κυριακης, Αυγουστος. Ο Πειραιας ειναι αδειος. Εκανα ενα ντουζακι, εχω αραξει στο μπαλκονι, πινω το φραπεδακι μου.

Χτυπαει το κουδουνι. Δεν περιμενω κανεναν τετοια ωρα. Ας ειναι, παω στο θυροτηλεφωνο. Η κυρια Αλεκα, συμμαθητρια της μητερας μου 65 ετων.

-θα σας απογοητευσω η μητερα μου λειπει.
    -Δεν πειραζει
    Μου λεει και μπαινει μεσα στο σπιτι. Εχει ζεστη, δεν ειχα ανοικτα τον κλιματισμο.
    Γδυνεται μπροστα μου, εχω σοκαριστει απο την κινηση της κ το ωραιο σφιχτο για την ηλικια της κορμι.

Την πλησιαζω. Βγαζω το παντελονι μου, το πουκαμισο μενει ανοιχτο.

-Αλεκα, αν μεινεις θα εισαι υπακουη.

Χαμολεαει

-Ξερω ποιος εισαι, τι σου αρεσει.

-Ενταξει.

Της απανταω δειχνοντας το πατωμα. Γονατιζει. Τον βαζω στο στομα της.
    -Μην κουνιεσαι, μονο ανεσαινε Αλεκα.
    Ζοριζεται, ιδρωνει, νιωθω την ανασα της.

Βγαινω, την τραβαω απο το μαλλι στο δωματιο μου.

-Εισαι σε ηλικια που δεν σου αξιζει λιπαντικο στην σουφρα σου, πουτανα!

Κοκκινιζει, εχει θυμο στα ματια της. Συνταξιουχος τραπεζικος, μια γυναικα με δυναμη. Ταπεινωνεται απο εναν εικοσιτριαχρονο φοιτητη.

Παιρνω μια δερματινη ζωνη, πλατη μονο, με ολη μου τη δυναμη.

-Μην κλαψουριζεις σκυλα

Της λεω κ μπαινω απο πισω της. Κραυγαζει, ειναι στενη, αγαμητη για περισσοτερα απο 5 χρονια.

Τρεμει σαν το ψαρι, χυνει ασταματητα. Με ευχαριστει καθε φορα. Τελειωνω στα μαλλια της, τ ανακατευω.

Την βαζω στα ποδια μου, τις της βρεχω με τα χερια μου. Εχω ξανακαυλωσει. Μονο το κωλο της παλι, ειναι χαμενη, ταπειωμενη. Τελειωνω στα μουτρα της. Την χαστουκιζω.

-Αλεκα δεν ηξερα οτι ησουν πουτανα!

Βαζει τα κλαματα για τα καλα.

-Πηγαινε στο μπανιο πλυσου, ντυσου κι ελα να μιλησουμε
    Φευγει για το μπανιο. Αναβω ενα τσιγαρο. Παιρνω τη μανα μου τηλεφωνο, σε ανοιχτη ακροαση.

-Ζητησα απο την Αλεκα να σου φερνει φαγητο, σου εφερε;
    -Ναι
    Ηρθε κοντα μου, ντυμενη, κλαμμενη.
    Εκλεισα με την μητερα. Ακομα γυμνος .

Την εβαλα πισω στη ντουζιερα με τα ρουχα, γονατιστη. Την κατουρησα στα μουτρα κ πανω στα μαυρα της ρουχα.

-Πηγαινε σπιτι σου!
    Εκανε νοηματα πως ντρεπεται.
    -Ναι, ετσι.
    -Σε μια ωρα θα ερθω κι εγω, πλυσου και να εισαι γυμνη.
    -Σε παρακαλω, οχι.
    Την πλακωσα στα χαστουκια.
    -Μιλα ευγενικα, ηλιθια.
    -Σας παρακαλω, δεν αντεχω αλλο.
    -Πηγσινε σπιτι σου, καθαρισου κ περιμενε με γυμνη.
    THE END