Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φωνή σου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος θάλασσα, στις 10 Φεβρουαρίου 2012.

1. annia24

annia24 Regular Member

Απάντηση: Η φωνή σου...

ποιος μπορει να ξεχασει την φωνη που τον σαγηνευσε?κανενας...

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Τρελό κόλλημα, μαζί με το βλέμμα...Φτάνει και περισσεύει, για να βρεθείς "αλλού"...
    Το πως "σπάει"...ξεδιπλώνεται η κουλουριάζει...Οι παύσεις και τα ρυάκια της...
    Σαν ταμπούρο που δίνει στα μάτια τον ρυθμό...Μαζί να ηχούν στ' αυτιά και στα μάτια τα δικά μου...
    Να πλέκει σκέψεις, επιθυμίες...
    Φωνή/πινέλο και καμβάς να ξορκίζει του περίγυρου το σκυθρωπό τοπίο...
    Σαν θρόισμα τα φύλλα να σκορπάει της ανίας...
    Φωνή/σπηλιά ζεστή, να κάνει πορνογραφικό το καθήκον στην γαλήνη...
    Χαραμάδες ν 'ανοίγει σε ατσαλένιους τοίχους...Και να στάζει αποδράσεις σε κείνες τις χάρβαλες ψυχές...
    Που μόνο ελάχιστες φωνές αναγνωρίζουν χρώμα...

Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2014
  3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Θα σας τη σπάσω τώρα, αλλά είμαι "υποχρεωμένος" να επισημάνω πως η φωνή είναι το μέσον , το όχημα που μεταφέρει τα μέσα μας, τα συναισθήματά μας.
    Η χροιά παίζει ασφαλώς ένα ρόλο, αλλά φανταστείτε την ποιό βαθειά, αισθησιακή φωνή να απαγγέλλει μονότονα την προπαίδεια....
    Το πιό σημαντικό είναι τι φέρει η φωνή μέσα της, τι εκφράζει...αυτό είναι που μας γοητεύει η απογοητεύει.
    Ολες οι φωνές αναγνωρίζουν χρώμα, φίλε μου Σκοτάδια, αρκεί να το αναγνωρίζουν και οι ψυχές που εκφράζουν. Αυτές είναι ελάχιστες...

4. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αυτό το λες γιατί δεν έχεις ακούσει τον καθηγητή των οικονομικών να λέει χαμηλόφωνα και αισθησιακά ότι "σύμφωνα με την ισορροπία κατά Nash, θεωρούμε δεδομένη την στρατηγική που ακολουθεί ο ανταγωνιστής και ανάλογα μ' αυτή την πολιτική, χαράζουμε κι εμείς την δική μας κυριαρχούσα στρατηγική". Και εκεί που ετοιμάζεσαι να γείρεις και να σε πάρει γλυκά ο ύπνος στο μάθημα, να σκέφτεσαι ότι αντί να χαράξεις στρατηγική, σε χαράζουν εσένα αλλιώς.  

5. underherfeet

Ααακριβώς!!!
    Σκέφτεσαι...πάει να πεί επεξεργάζεσαι δεδομένα.Η φωνή- χροιά είναι ένα απο τα δεδομένα που διαθέτεις.Αν τα υπόλοιπα ήταν κοντός, κοιλαράς, φαλακρός ,με χρυσό δοντάκι (για να σταθώ μόνο στα δεδομένα της εξωτερικής εμφάνισης ) θα σκεφτόσουν πάλι να σε χαράζει "αλλιώς";

6. Black Butterfly

Δεν έχω φωτογραφία, αλλά και να είχα, δεν θα την έβαζα. Μεσημέρι είναι και δεν θέλω να σου κοπεί η όρεξη. Με πιάνεις;  

7. underherfeet

Σε πιάνω, αλλά και πάλι νομίζω πως όσο και να φετιχοποιούμε κάτι,αν η συνολική εικόνα δεν καλύπτει τα στάνταρντς που έχουμε θέσει,δεν λειτουργεί το πράγμα.
    Πριν αναφέρθηκα μόνο στα εξωτερικά στοιχεία.Δεν είναι μόνο αυτά....
    Και για να δώσω ένα προσωπικό παράδειγμα,όσο ωραία πόδια και αν είχε η Γεωργία Βασιλειάδου, δεν θα μου έκανε κούκου να γονατίσω και να της τα γλύψω.
    Μπορεί βέβαια αυτό να άλλαζε, αν συγχρωτιζόμουν μαζί της ,αν δεν σκεφτόμουν την εικόνα Βασιλειάδου , αλλά την οντότητα Βασιλειάδου .Εσύ με πιάνεις; 

8. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Ακόμη και ο ήχος που κάνουν τα χείλη την ώρα που ανοίγουν για να σου μιλήσει.
    Ο ήχος που κάνει όταν σε πλησιάζει για να μυρίσει αν έχεις φορέσει άρωμα.
    Όταν ξεροκαταπίνει που δεν πρόσεξες και τώρα πρέπει να τιμωρηθείς.

Οι ήχοι που παγιδεύουν το μυαλό και μουδιάζουν το κορμί.
    Βεεεέβαια....

9. Black Butterfly

Αμέ! Σε πιάνω και με το παραπάνω. Έφερες λίγο ακραίο παράδειγμα, βέβαια, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι βρέθηκε τουλάχιστον ένας που έβρισκε ερωτική την Βασιλειάδου (μάλιστα υπήρξε και δεύτερος), επομένως όλα είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με αυτά που σου βγάζει ο άλλος την δεδομένη στιγμή. Δεν θα ξαναρωτήσω αν με πιάνεις, γιατί ξέρω πως ναι.  

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Φίλε μου Under...και το βλέμμα μέσον είναι...και εκφράζει συναισθήματα...Αν το πάμε έτσι όλο το σώμα όργανο είναι που αναπαράγει κάποιους "ήχους" πιο εσωτερικούς...Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι "επιφανειακές" του νότες, δεν θα ξυπνούσαν τίποτε σε κανέναν...

Για φωνή εννοούσα και τη η "φωνή" περικλείει...Δεν ήθελα να σεντονιάσω, για αυτό περιορίστηκα...Αν με διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά, θα καταλάβαινες ότι δεν έκανα μια ελεγεία στην ξερή φωνή...Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις να διαβάζεις ανάμεσα στις "γραμμές"... 

Υ.Γ. Για μένα τουλάχιστον όλες οι χροιές δεν είναι ίδιες...Δεν πάνε να είναι το άρμα για τις ομορφότερες και βαθύτερες σκέψεις η λόγια...Κάποιες ακόμα και την λίστα με τα ψώνια να μου απαγγέλνουν, με ακουμπούν διαφορετικά...Αλλά όπως πάντα, ο καθένας με τς διαστροφές του και με τα γούστα βρε παιδιά...Αλίμονο αν φτάσουμε να θεσπίσουμε και το τι πρέπει να ξυπνάει πάντα μια φωνή η μια χροιά στους άλλους... 

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

προσωπικα δεν με απασχολει και ιδιετερα... αρκει βεβαια να μην τσιριζει... κατα τ αλλα το βλεμα και το υφακι γενικοτερα ειναι που μετρανε.

12. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line