Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 7 Νοεμβρίου 2009.

  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    ελπιζω να μην μου ερθει άλλο ενα μπαν μουαχαχα

    αυτο το θεμα ειναι εμπνευσμενο απο διαφορες σκεψεις μου και απο μια συζητηση στο mirc καθως συναντω εκει κοσμο που μου δημιουργει την απορια για την μη συμμετοχη του στο φορουμ. αλλωστε το φορουμ δημιουργηθηκε καπως ετσι..


    οποτε ας το παρω λίγο απο την αρχη.. μου εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα οι υπερογκες αναλυσεις γυρω απο την καυλα μας ομως σε δυο θεματα θα σταθω αν και υπαρχουν τοσα πολλα. αυτα με τσινουν περισσοτερο.

    1. ο ανικανος αφεντης εκεινος που δεν του σηκωνεται καλα καλα και για να μη του φυγει η σκλαβουλα του την μοιραζεται δινοντας την σε φιλους του... ρε ελεος  τι ειναι αυτά που λετε? η πορνεία... τι σχεση εχει με το bdsm?? α ξεχασα το βαφτισαμε τιμωρια μουαχαχα..

    2. η αγαμητη αφεντρα... ολα τα εχω ακουσει αλλα αυτο το οτι ο σκλαβος δεν πρεπει να κανει σεξ με την αφεντρα γιατι ετσι λεει τιμωρειται?? ρε τι ειναι αυτα που λετε... το bdsm ειναι σεξουαλικη δραστηριοτητα , ξεκολληστε.


    γενικα Get A Life..
     
  2. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    μην νομιζεις πως θα παρεις απαντησεις .και αν παρεις θα ειναι ειρωνικα σχολια οπως παντα

    ---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

    στο σπιτι πνιγμενου μην μιλας για σχοινια
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα


    Καλά κάνει και μιλάει, μιά και είναι σοβαρά θέματα αυτά που θέτει, και δεν έχει γίνει, όντως, αρκετή κουβέντα γύρω απ' αυτά...
    Αλλά το εάν θα προχωρήσει ένα νήμα ή όχι, εξαρτάται κι από το πώς το αρχίζει κανείς. Γιά τόσο σοβαρά ζητήματα θα περίμενα προσωπικά, μιά πιό σοβαρή και ολοκληρωμένη εισήγηση...


     
  4. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

      τροπος προσεγγισης του θεματος ειναι ως αρμοζει στο θεμα που θιγει
     
  5. Eri

    Eri

    Μα δεν καταλαβες ακομα????

    Το μπου ντου σου μου δεν ειναι σεξουαλικη δραστηριοτητα....ΕΙναι φιλοσοφια......Και στη φιλοσοφια ολα τα γυρνας κατα πως σε βολευουν αναλογως τα κεφια.......Λογια βλεπεις......
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα


    Δε λέω, είναι μιά οπτική κι αυτή... Θίγοντας όμως κάποια προβλήματα, δεν θέλεις να γίνει διάλογος, σχετικά; Ήθελες απλώς "να τα βγάλεις από μέσα σου";


     
  7. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    εχω δει καποια σοβαρα θεματα που για απαντησεις πηραν ειρωνικα σχολια ας πουμε για τα ορθογραφικα λαθακια...εκτος αν πρεπει να βγαλεις πανεπιστημια για να εισαι του χωρου
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα


    Κανένα σοβαρό θέμα που τέθηκε με σοβαρό τρόπο, δεν αντιμετωπίστηκε με ειρωνία γιά τα οποιαδήποτε "λαθάκια", ποτέ. Και θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η απόδειξη γιά το αντίθετο.


     
  9. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    παντως οσον αφορα αυτο που ανεφερες jomaru κραταμε τι μας καλυπτει οτι δεν ....next
     
  10. Jomaru

    Jomaru Guest

    mind για ακομη μια φορα δεν απαντας στην ουσια του θεματος αλλα μιλας γενικα αν θες γενικη συζητηση για το πως θα πρεπει συμφωνα με εσενα να γραφονται τα θεματα τοτε ανοιξε μια ξεχωριστη συζητηση.. ειναι κατι που το κανεις κατ ' εξ ακολουθηση στα θεματα μου.. αν δεν σου αρεσει ο τροπος που γραφω μην συμμετεχεις στην συζητηση , αλλιως μην κατακερματιζεις και αποπροσανατολιζεις μια συζητηση απλα και μονο για να εκφρασεις την μη συφωνια σου στον τροπο εκφρασης του νηματοθετη..

    * εμ κοριτσια δεν σας ακουσα..
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    Όπως αναρωτιέσαι για τους Αφέντες/ρες, αναρωτήσου και για τους υποτακτικούς που σχετίζονται μαζί τους... ένα σύστημα είναι.
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    1. Αμφιβάλλεις οτι μπορεί κάποιοι και κάποιες να καυλώνουν με αυτές τις ανταλλαγές; Ακόμη και όταν ονομάζονται ή όταν είναι πραγματικά τιμωρίες; Και να μην πρόκειται για πορνεία; ( Έλεος δλδ!!!!  )

    Πιστεύεις οτι η εμπειρία σου είναι τόσο επαρκής ώστε να σου επιτρέπει να έχεις αυτό το attitude απέναντι σε θεωρίες που προέρχονται από υπερβολές και κόμπλεξ και που σπάνια αντικατροπτίζουν την πραγματικότητα ρεαλιστικά;

    Επίσης, για ποιόν λόγο έχουν αρχίσει να σου την δίνουν στα νεύρα οι υπέρογκες αναλύσεις γύρω από την καύλα μας; Αν έτσι την βρίσκουμε, για τί μας κατηγορείς; Δεν καταλαβαίνω.

    Καλά κάνεις βέβαια και εκφράζεις την δυσαρέσκειά σου, αλλά θα ήταν πιστεύω ωριμότερο να το κάνεις με λιγότερο προκλητικό και ειρωνικό τρόπο.

    Χμφ!!