Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 7 Νοεμβρίου 2009.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα


    Μην αρπάζεσαι, χωρίς λόγο...

    Δεν είχα καμμία επικριτική διάθεση. Αλλά, να, κοίταξε: Μου λες "δεν απαντάω στην ουσία του θέματος". Πώς να απαντήσω; Έθεσες κάποιο ερώτημα, στο αρχικό σου ποστ; Αυτό λέω. Ξεκινάς ένα νήμα γιά σοβαρότατα ζητήματα, βοήθησέ το λιγάκι, ή αν θες, βοήθησε εμάς, γιά να κάνουμε μιά σωστή κουβέντα. Ειλικρινά σου ομολογώ, πως έτσι όπως τοποθέτησες τα πράγματα (σαν δηλώσεις δηλαδή, κι όχι σαν ερωτήματα), δεν ξέρω από πού να τα πιάσω, αν δεν είναι βέβαια απλά να πω "συμφωνώ" ή "διαφωνώ", τελεία.




     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    Ωδη ειναι αυτο? Εχω για τηλεγραφημα το περασα.
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    Από κάπου πρέπει να με γνωρίζεις εσύ.
    Δεν μπορεί......................... 
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Υπάρχουν κι άλλα ανέκδοτα αγαπητέ γύρω από το θέμα "σεξ και bdsm". Να σου πω ένα από τα δικά μου χρονικά ; "Ο σκλάβος μπορεί να τον χώνει στην Κυρία του, αλλά ποτέ να εσκσπερματώνει". Super lol. Συμφέρει. Κάνεις έτσι οικονομία και στο σπέρμα. Nα διαφωνήσω μόνο στο ότι το bdsm είναι κυρίως σεξουαλική δραστηριότητα. Η σεξουαλική δραστηριότητα στο bdsm είναι μια παράμετρος όπως σε όλες τις σχέσεις, δεν είναι μόνο αυτό, όπως σε όλες οι σχέσεις άλλωστε, αλλά οι αγάμητες και οι μαλάκες (συγνώμη αλλά δεν βρίσκω κοσμιότερους όρους) έχουν καταφύγει σε δεκάδες δικαιολογίες και θεωρητικολογίες που ανακάλυψαν μια μέρα στη Φιλοσοφία του bdsm επειδή είναι ανίκανες και ανίκανοι να ερωτευθούν, να αγαπήσουν, να πάρουν και να νοιώσουν ηδονή. Ο μεν μαλάκας αρκείται στο να αυτοικανοποιείται, η δε αγάμητη δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει έρωτα. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ψυχρότητα μην ξεχνάς. Θα κλείσω με ένα δεύτερο ανέκδοτο από τα χρονικά του bdsm. Η Αφέντρα κοιμάται μονίμως ντυμένη παρουσία του σκλάβου. 'Ετσι πρέπει, επειδή κι αυτό κάπου το διάβασε. Super lol ΙΙ. Κι αυτό συμφέρει. Κάνει έτσι οικονομία χρόνου...που να ντύνεσαι και να ξεντύνεσαι κάθε βράδυ και πρωί. Κοιμάσαι με τα ρούχα και εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο. Το καλοκαίρι βέβαια βγάζεις την μπέμπελη αλλά τι'ναι ο πόνος μπρος στα κάλλη και στο status. 'Οντως ξεκολήστε, ακριβώς όπως το είπες. Μεταξύ καλογερικής και πορνείας υπάρχει και ο μέσος δρόμος. 'Οχι άλλοι θεωρητικολογούντες ζηλωτές, μου θυμίζουν τους πρώτους χριστιανούς και τη Χριστίνα Λουκά. Αν στο bdsm δεν υπάρχει έρωτας, αγάπη, τρυφερότητα και σεξ στις σωστές αναλογίες, πας στο τρελοκομείο αργά ή γρήγορα, κι αν αυτός ο τραγέλαφος ακατάσχετης θεωρητικολογίας εκτοπίσει από τις ζωές μας λέξεις όπως 'Ερωτας καιΑγάπη είμαστε χαμένοι. Ο έρωτας και η αγάπη θέλουν σώμα !
     
  5. Απάντηση: Re: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα



    αααααχαχαχαχαχαχαχα απολαυστικότατος!
    + 746 rep
     
  6. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    ωραιοςςς ο hephestus
     
  7. Jomaru

    Jomaru Guest

    KAI να προσθεσω κατι ακομα σχετικα με το φορουμ
    1. ειμαι στο φορουμ της καυλας , οχι της διανοησης (περι τροπου γραφης)
    2. με αφορμή την Γεωργία (στις πόσες αφέντρες/σκλάβες εχω την καταλληλη εμπειρία για να εκφραζω την γνωμη μου? ) ΕΛΕΟΣ!!!!!
     
  8. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Φίλε Jomaru ,
    έχω την αίσθηση πως ο τρόπος με τον οποίο έχεις επιλέξει να καταδείξεις τα κατά την άποψή σου κακώς κείμενα , σε κάνει να χάνεις ενδεχομένως το δίκιο σου.
    Ανεξάρτητα από το κατά πόσο συμφωνώ ή όχι με τα όσα είπες , δε μπορώ να μη σταθώ σε αυτό.

    Δώσε λίγη βάση αν θες και σου υπόσχομαι ότι θα μιλήσω μετά και γι’ αυτά στα οποία αναφέρθηκες.Λοιπόν.

    Εάν σε ενδιαφέρει το να ξυπνήσεις κάποιον από το λήθαργό του , δεν ξεκινάς να του μιλάς λέγοντάς του :

    “Είσαι μαλάκας , γι’ αυτό και για εκείνο κλπ κλπ.”

    Γιατί ο άνθρωπος έχει τον εκπληκτικό αμυντικό μηχανισμό ο οποίος καιροφυλακτεί και κλείνει αυτομάτως τα αυτιά του , μετά από λέξεις σαν κι αυτές.Ακόμα κι αν είναι φίλος σου.Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι κατά βάση άγνωστος.
    Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν το μήνυμα που θες να μεταδώσεις λαμβάνεται κάπως έτσι :

    “Είσαι μαλάκας …. … .. .. …. .. …. … …….. … “

    Στη θέση σου λοιπόν θα προσπαθούσα να εντρυφήσω (τουλάχιστον αρχικά) στην απλή αλλά και τόσο σημαντική έννοια της αντιμετάθεσης.Κοινώς , απλά θα το έβαζα στο τέλος.Νομίζω ότι τότε θα είχα να αναμένω πολύ καλύτερα αποτελέσματα , από ένα μπαν , όπως είπες κι εσύ.

    Όλα τα παραπάνω βέβαια να σου πω ότι θα είχαν λόγο ύπαρξης μόνο από τη στιγμή που θα με ενδιέφερε το αποτέλεσμα.Γιατί μπορεί να υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να έβρισκα ότι αυτό δε με αφορά τελικά.
    Ειδικά αν ξεκινούσα να γράφω παραθέτοντας χαχανητά για το μπαν που αναμένω , θα αναρωτιόμουν για το κατά πόσο αυτή η πιθανότητα θα άρχιζε να μετατρέπεται ενδεχομένως στο μυαλό των όσων με διάβαζαν , σε βεβαιότητα.
    Ίσως τότε να ξανασκεφτόμουν πριν ανοίξω νήματα με παρόμοιο τρόπο.

    Γιατί αν τελικά ήξερα ότι το μόνο που θα μπορούσα να αναμένω θα ήταν μια γενική απάντηση της μορφής…”άλλος ένας μαλάκας” , θα με προβλημάτιζε το γεγονός ότι η κουβέντα τελικά θα κινδύνευε να τελειώσει με την εικόνα δύο πλευρών από μαλάκες , να σφάζονται για το ποιος έχει την πρωτοκαθεδρία.
    Μιλάμε για συντέλεια δηλαδή , όχι πλάκα…Επικοινωνία μηδέν.

    Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνει στην κουβέντα ο φον Μάλαξ και λέει τα εξής.

    Αν ο μαλάκας είναι ένας , τότε η υπόθεση είναι εύκολη.Όλοι μπορούν να τον αντιληφθούν και καθένας λαμβάνει τα μέτρα του μακριά φυσικά από αυτόν.
    Αν όμως είναι πολλοί , τότε η υπόθεση μπλέκεται και σηκώνει κουβέντα.

    Τούτο με βάζει σε σκέψεις….Όπα., τι είπε τώρα το άτομο.Σηκώνει κουβέντα ?

    Δηλαδή πως θα μπορούσα να ανοίξω μια κουβέντα , τέτοια από την οποία να φαίνεται ότι οι μαλάκες είναι τελικά περισσότεροι , απ’ όσοι χρειάζονται για να βγει μια εύκολη απόφαση ?

    Και χρησιμοποιώ τη λέξη "φαίνεται" , γιατί τελικά όλοι όσοι μπαίνουν σε μια κουβέντα είναι εκτός των άλλων και εν δυνάμει μαλάκες.Όπως και κάθε τι άλλο φυσικά.Από κει και πέρα υπάρχει η απέραντη θάλασσα των επιλογών.

    Γι αυτό μου λέω.
    Ας μη μαλακίζομαι άλλο κι ας περάσω στο κυρίως θέμα το οποίο έχασα στην προσπάθεια να αποδείξω ότι είμαι "Ο" μαλάκας.


    Απαντώντας λοιπόν σε αυτά τα οποία αναφέρεις να σου πω τα εξής...

    Συμφωνώ με τα όσα λες φίλε Jomaru.Διαφωνώ επειδή τα λες εσύ.
     
  9. Jomaru

    Jomaru Guest

    παρα 12 λέξεις και 2 σημεία στίξης είσαι εκτός θέματος.. το πως γράφω ή εκφράζομαι παραμένει προσωπικό μου θέμα.. αν οι συνομιλητές σε μία συζήτηση δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην συζήτηση και αντ' αυτου κρίνουν τον συνομιλητή τότε θα μπορούσα μόνο να τους κατατάξω στο ''κύριος τίποτα''. ο αστεϊσμός μου περί μπαν πίστευα ότι θα γινόταν κατανοητός.

    για άλλη μια φορά συνειδητοποιώ ό,τι σε τούτο το φόρουμ , οι περισσότερες απαντήσεις στα θέματα είναι άσχετες του πραγματευόμενου περιεχομένου του εκάστοτε θέματος , προκλητικές, ειρωνικές κ.τ.λ.
    συνήθως εναντιον του νηματοθέτη..

    χαίρομαι που Enthralling kernel G μπαίνεις στον κόπο να γράψεις τόσο μεγάλη απάντηση και να αφιερώσεις για το θέμα 12 λέξεις... όσο για τον τρόπο χρήσης των λέξεων συμφωνώ και διαφωνώ σου εύχομαι να πέτυχες τον σκοπό σου... αν δεν ηταν χειμωνας θα σου έλεγα πάντως να πάρεις ένα Δέλτα - MAGNUM :lol2:   
     
  10. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    Πόσο ... ωωωωωωωωω πόσο συμφωνώ με αυτό!
    πες τα ρε jomaru που νομίζουν ότι όλα είναι σοβαρά!
    καλά έκανες και έβαλες και το κατάλληλο σηματάκι πριν από την απάντηση σου! μην τύχει και κανένας πάρει στα σοβαρά ότι λες και έχουμε τραβήγματα!!
     
  11. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: Απάντηση: Η ωδή στον ανίκανο αφέντη και στην αγάμητη αφέντρα

    το σηματάκι αναφερόταν στον Mindmaster.. διάβαζε καλύτερα..
     
  12. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    @ hephestus
    Αν και νομίζω ότι πας το πράγμα στα άκρα για να στηρίξεις τις θέσεις σου - αν και αναφέρεσαι σε male sub/slave που μου είνια διάφοροι - αν και αναφέρεσει επίσης στις κυρίες τους που αυτές και να μου είναι παντελώς αδιάφορες, θα συμφωνήσω με τα ακόλουθα!
    Είναι η ουσιά του bdsm και όποιος πει κάτι άλλο, είναι εδώ για λάθος λόγους.

    @ jomaru
    Όμως κανένας δεν μπορεί να στερήσει από κανένα το δικαίωμα να ερευνήσει την καύλα του - και ένα forum - πέρα από το να γνωρίστείς με διάφορα και διάφορες / διάφορους, δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο από λόγια του αέρα. θα πρότεινα λοιπόν να αφεθούν όσοι θέλουν να θεωρητικολογήσουν να το κάνουν - όσοι προκρίνουν ότι θέλουν να γαμήσουν, με τις ευχές μας να επιδοθούν σε αυτό ασυστόλως μέχρι να λειώσουν,δεν αντέχω όμως άλλες ανόητες αντεγκλήσεις επί του τούβλυ και του σάμαλι.

    Κοντολογίς:
    νομίζεις ότι ο bdsm είναι μόνο το γαμήσι καλέ μου Jomaru; με γειά σου και χαρά σου .. κοίτα να το ευχαριστηθείς.
    νομίζεις ότι όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι και εσύ ο μόνος ικανός; μπράβο καλό μου παιδί - έτσι είναι - εσύ να μένεις επικεντρωμένος όπου θες.
    δεν θες να θεωρητικολογείς; μην το κάνεις ... άσε τους άλλους να το κάνουν για σένα ή μόνο για αυτούς τους ίδιους.
    δεν σε απασχολεί να κάνεις κάτι καλύτερο από ότι κάνεις ή να το κάνεις κάπως καλύτερα; μην το κάνεις... δεν σε ανάγκασε κανένας να ασχοληθείς με αυτό ούτε να έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα με τους άλλους
    σε πειράζει η θεωρητικολογία; μην μιλάς ... εσύ να γαμείς, εγώ μαζί σου είμαι .. κάνει καλό στην υγεία .. άσε τους άλλους να μιλάνε.

    εκτός βέβαια αν πιστεύεις ότι όσοι μιλάνε καλά βγάζουν εύκολα γκόμενες - οπότε φοβάσαι ότι θα χάσεις την πρόσβαση στις σκλαβίτσες/ντομίτσες! ε! τι να κάνουμε! έχουν και οι αποφάσεις μας κάποιο τίμημα! δεν μπορεί να τα θες όλα δικά σου!

    ---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

    διαβαζω καλό μου .. και τα σηματάκια και όσα γράφεις και μέσα από τα σηματάκια και πίσω από τα σηματάκια .. εσύ νομίζεις ότι κρύβεσαι .. αλλά δεν πειράζει .. όπως σου είπα .. εγώ μαζί σου είμαι