Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η 16χρονη τρανσέξουαλ Kim Petras που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 28 Ιουλίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η 16χρονη τρανσέξουαλ που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Οταν φτανει ενα παιδακι να παιζει εν γνωσει του το παιχνιδι αλλων
    και ετσι εξυψωνεται,αφενος εχει ηδη χασει τη ψυχη του αφετερου
    καταδεικνυει και τη σαθροτητα(μπλιαχ) του συστηματος!

2. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Η 16χρονη τρανσέξουαλ που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Το γεγονός είναι, πως δεχόμενο (το παιδάκι) την πρόταση αυτή ουσιαστικά υποβοηθήθηκε για να κάνει την αλλαγή φύλου ώστε αργότερα να το πουλήσουν ως σπουδαία είδηση και ως φρέσκο προϊόν στους παιδεραστές οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν από την Αγγλία ως τη Γερμανία(όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) για να το θαυμάσουν.

Το παραπάνω φυσικά μεταφράζονται ως ευρώ για τα ταμεία των δημοσιογραφο-παρα(προα)γωγών.

Μπορεί το παιδάκι να δει μακριά και να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί στο ίδιο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους;
    Ούτε καν σε αυτήν την ηλικία που βρισκόμαστε δεν είναι εύκολο να το κάνουμε.

Δεν μπορεί να υπάρχει ισότιμη σχέση με τα παιδάκια XnX. Φυσικά και χρειάζεται διαμεσολάβηση κι έλεγχος στη συμπεριφορά τους.

3. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

το θεμα ειναι πως υπαρχει σιγουρα οικονομικο οφελος απο καποιους. ας δουμε ομως την υποθεση σε βαθος.

Ενα ομοφυλοφιλο θυληπρεπες αγορακι εχει ταλεντο στο τραγουδι. το παιδι αυτο υποφερει και αισθανεται να βρισκεται σε ξενο σωμα, παραλληλα το ταλεντο που εχει στο τραγουδι ενδεχομενως να την βοηθησει να εχει μια καλυτερη και πιο ευπορη ζωη τραγουδωντα,ς απο το να στραφει στην πορνεια (χωρις να σημαινει πως οσοι κανουν αλλαγη φυλλου στρεφονται αν και συνηθως ετσι γινεται)

Βλεπουν το ταλεντο της διαφοροι ατζεντιδες και σκεφτονται πως και λογω της ιδιαιτεροτητας της η υποθεση αυτη θα παρει δημοσιοτητα.

Απο εδω και περα το θεμα ειναι το εξης.

Το αγορακι που προχωρησε σε αυτην την χειρουργικη επεμβαση το έκανε γιατι ενιωθε παγιδευμενο σε ενα ξενο σωμα και με την θεληση του ?

ή παραμυθιαστηκε απο την βιομηχανια του θεαματος με λογια του τυπου "αυτο ειναι ενα προτετελεσμενο γεγονος, κανε την αλλαγη φυλου οσο γινεται πιο γρηγορα και θα εχεις μια λαμπρη καρριερα" ? και εδω επισης δεν μπορουμε να ξερουμε απο ιατρικης φυσεως αν ειναι απολυτα ασφαλες να γινει τετοια επεμβαση σε αυτην την ηλικια. η μηπως παρακαμφθηκαν νομοθετικα πλαισια και ιατρικες διαγνωσεις που απορρίπτουν την αλλαγη φυλου σε τοσο μικρη ηλικία ??

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πάντως,έχει ωραία φωνούλα ​

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Η 16χρονη τρανσέξουαλ που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Είναι ζήτημα των γιατρών και των παιδοψυχολόγων για το τι πρέπει να κάνει το παιδάκι που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα.

Δεν είναι καθόλου των δημοσιογραφίσκων αλλά ούτε και των μουσικών (και ... άλλων) παραγωγών.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Η 16χρονη τρανσέξουαλ που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Καθώς μιλάμε για μια χώρα με πολύ αυστηρή νομοθεσία σε τέτοια ζητήματα, υποθέτω πως αυτοί είχαν τον πρώτο λόγο. Τώρα, αν οι μουσικοί και λοιποί παραγωγοί το αξιοποίησαν εμπορικά, είναι άλλο ζήτημα (φυσικά κατακριτέο).

7. XnX

XnX Love Through Discipline

Απάντηση: Η 16χρονη τρανσέξουαλ Kim Petras που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Βασικά προκύπτει κι ένα άλλο ζήτημα. Πόσο μπορεί να θεωρηθεί παιδί ένα άτομο ηλικίας 17 ετών (με την έννοια ανώριμο σεξουαλικά); Χωρίς να το έχω ψάξει αρκετά τα περισσότερα 17χρονα που έχω γνωρίσει (ή που ήμουν κι εγώ) δεν είναι και τόσο αθώα όσο θα ήθελαν αρκετοί παιδόφιλοι ώστε να καταφέρουν να τους ερεθίσουν.

Τώρα εδω όσον αφορά τα του καθορισμού του φύλου δεν το έχουν(με) λύσει καλα καλά άτομα που διαθέτουν πληθώρα εμπειριών, δεν είναι λίγο υποκριτικό το να κατηγορούμε την kim;

8. Trve

Trve New Member

Eγω ειχα πηδηξει απο τα 6 μου μια 8χρονη..."εκμεταλλευομενη" τραβο?...αραχτε  

9. Emma

Emma Contributor

10. extreme32

extreme32 Regular Member

Δεν εχω παιξει ακομα τα βιντεακια για να ακουσω τη φωνη. Συμφωνω με Elysium και με Kaveiros στα περισσοτερα. Οχι στο θεμα των παιδεραστων. Πολλα παιδακια σε αυτη την ηλικια εχουν ήδη κανει αυτα που ο ο παιδεραστης δεν εχει δει στον υπνο του. Ομως παραμενουν παιδακια. Δεν ξερω την ιστορια για το ποσο βασανιζοταν στο θυλικο σωμα. Παντως κι εγω στα 16 μου που ειχα ντυθει τις αποκριες κοριτσακι με κοτσιδια το ιδιο θα μπορουσα να ισχυριστω. Οτι εχω γυναικειο κορμι. Οχι απλα γυναικειο. Μουναρα!!!! Μου την επεσαν πολλοι εκεινο το βραδυ. Αφου αρχισα να περπαταω σαν χειβυμεταλας για να καταλαβουν οτι δεν ειμαι κοριτσι. Μετα ηρθαν οι τριχες που φυτρωσαν παντου. Ποσο σιγουρο ηταν αυτο το παιδι οτι πρεπει να κανει μια τετοια κινηση σε τοσο μικρη ηλικια; Και ποιοι έδωσαν την αδεια τελικα γι αυτη την αλλαγη;

11. extreme32

extreme32 Regular Member

Ξερουμε λεπτομεριες; Ειχε θηλυκες ορμόνες; Ειχε στήθος; Ποσο λαθος ηταν το σωμα του; Στη συνεντευξη νομιζω καποια πραγματα τα λεει αλλα δεν ειχα το χρονο να τα ακουσω ολα.

12. extreme32

extreme32 Regular Member

και επειδη είμαι και λιγο ασχετος. Τωρα αυτο το πλασμα που αποφασισε να κοψει το κεντρο της σεξουαλικότητας του, θα μπορει να εχει οργασμους ή θα εχει μονο εγκεφαλικούς (μη ΄χέσω); Ποσο προλαβε να τους χαρεί τους κανονικούς; Τελος παντων δηλωνω αγνοια. Μπορεί να μην εχουν κανενα νόημα αυτα που λεω....

Thread Status:
Not open for further replies.