Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η 16χρονη τρανσέξουαλ Kim Petras που κάνει θραύση στην Ευρώπη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 28 Ιουλίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

το θεμα του κατα ποσο οι εγχειρισμενες τραβεστι χυνουν μετα την αλλαγη φυλου ειναι θωλο. καποιοι λενε πως χυνουν και καποιοι αλλοι πως πλεον δεν χυνουν η τουλαχιστον δεν εχουν τον οργασμοο που ειχαν σαν αντρες, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος κατα την αλλαγη φυλου τα αρχιδια και η βαλανος δεν κοβωνται. δηλαδη γινεται μια τρυπα, χωνονται μεσα τα αρχιδια και το πεος και με λιγο κοψε ραψε το πουτσοκεφαλο πλεον σπρωχνεται κατω στην βαση για να σχηματισει την "κλειτοριδα" και η τεχνητη μήτρα, οπου απο εδω και εξης θα χρησιμοποιειται σαν μουνακι, ειναι η τρυπα που μεσα εχει τα αρχιδια.

ξαναλεω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. παντως με αυτην την λογικη αφου υπαρχουν τα αρχιδια και το πουτσοκεφαλο τοτε θα πρεπε να χυνουν,

αντε καληνυχτα  

2. extreme32

extreme32 Regular Member

Kαληνυχτα και καλημερα μαζι. Ακουσα μια απο τις συνεντευξεις που δινει αερα πατερα η πιτσιρικα. Εκει ακουσα καποιες ατακες που με μπερδεψαν ακομα πιο πολυ κι ελπιζω να μην φταινε τα αγγλικα μου. Λεει οτι η οικογενεια της την είχε δεχτει σαν κοριτσακι, ομως αργοτερα που αναγκαστηκε να παει στο σχολείο τα πράγματα έγιναν πιο πολυπλοκα. Δηλαδή σε ποια ηλικια πηγε σχολειο; Στα έξι; Ε μεχρι πεντε χρονων εμενα με ρωτουσαν οι κομμωτριες της μαμας μου "αααα τι καλοοο... αγοράκι είναι ή κοριτσάκι;" κι εγω εβγαζα την τσαπού και τους έδειχνα. Αυτοι οι γονεις μηπως ελεγαν "αγορακι μας ειπαν, αλλα δεν μοιαζει και κοριτσακι ετσι ξανθό που είναι και με τα κοτσίδια που του κάνουμε; Μηπως να του κοψουμε την τσαπού;" Μετα βεβαια είχε μια φωτογραφία που ειναι σε ενα αλογο και ελεγε οτι ήταν 12 χρονων. Εμενα μου φανηκε ακριβως ίδια με τώρα. Εκει λοιπον είχε βυζια. Και σκεφτομαι οτι οκ, υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις. Αφου εχει βυζια και τοσο γλυκα χαρακτηριστηκα και κοριτσιστικη φωνη , καπου κανω λαθος. Αλλα εκει στο βιντεο λεει πως ήδη η γονεις της ειχαν αρχισει να δινουν στο παιδι θηλυκες ορμονες. Στα δωδεκα; Γιατι, για να μη βγαλει μουσι; Εχει και μια φωτογραφια με τον αδερφο της ο οποιος εχει ιδια μουρη μονο που ειναι μελαχρινος και εχει πιο χυμα κουρεμα και αντρικα ρουχα. Στα 16 λοιπον του το εκοψαν λεει η δημοσιογραφος παρουσιαζοντας το σαν τελικο σταδιο. Ε ναι, αν στα 12 επαιρνε ορμονες......ειναι ενα τελικο σταδιο. Ωραια εφηβεια.... Τουλαχιστον ας κραταγε λιγο το πουλι της να δει τι κανουν με αυτο μηπως αλλαζε γνωμη στην πορεια. Αν γινει πχ ενεργητικη λεσβια δηλαδη δεν θα τους σιχτιριζει ολους μετα;

Thread Status:
Not open for further replies.