Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος jael, στις 13 Ιουλίου 2007.

  1. Yiannis

    Yiannis Regular Member

    Απάντηση: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007



    Oντως απιστευτο !!! Το ειδα και εγω.... Ρε παιδια λετε να προκειται για συνωνυμια ?!?!?
    Γιατι να ερθει η Rivera στην Ελλαδιτσα και μαλιστα να δουλεψει σε ενα μικρο φτηνιαρικο
    στριπτιτζαδικο ? ? Μονο οι συνταξιουχοι καλλιτεχνες οταν δεν περναει η μπογια τους πλεον
    στα υπολοιπα κρατη, τότε ερχονται στην Ελλαδα μονο.

    Μου κανει εντυπωση.


    Υ.Γ : Για συνωνυμια θα προκειται , Αν ειναι η RIVERA του OWK σιγουρα δεν θα της αρεσε να την αποκαλουν "ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ" οπως την διαφημίζει επι λέξη το
    strip-tease club ΤΕΣΣΕΡΑ.
     
  2. jael

    jael Regular Member

    Re: Απάντηση: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007


    Ωχ τώρα το είδα κι εγώ ότι στο site την αναφέρει ως "πορνοστάρ". Πάντως δεν πρόκειται για συνωνυμία. Η αφίσα πάντως που αναρτήθηκε σε στάσεις λεωφορείων της πόλης ήταν φοβερή!
     
  3. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Αυτή είναι ρε παιδιά.
     
  4. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Το Σάββατο το βράδυ έιχα την τιμή να παραβρεθώ στο Club TESSERA παρέα με έναν πολύ καλό μου φίλο. Είδα και εγώ τις αφίσες στην πόλη της Αθήνας με τη διαφήμιση του show αυτού. Ξαφνιάστικα γιατί ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί το show σε στριπτιτζάδικο, στο μέσω του καλοκαιριού και μάλιστα από μια γνωστή Mistress, και όχι μόνο, του O.W.K.. Δεν πίστεψα και εγώ ότι μπορεί να είναι η συγκεκριμένη και μάλιστα σε ένα τέτοιο χώρο. Έτσι δεν έδωσα πολύ σημασία. Διάφορες συγκυρίες τελικά με οδήγησαν σε αυτό το club. Λίγο πριν ξεκινήσει τη λειτουργία του, είδα την Rivera, μια πολύ όμορφη τουλάχιστον για μένα γυναίκα, να καταφθάνει με το βοηθό της που ήταν ντυμένος στα μαύρα αρκετά fetish. Το κανονικό show του καταστήματος ξεκίνησε με αναφορές στο συγκεκριμένο γεγονός. Οι προτζέκτορες έδειχναν διάφορα φιλμάκια σχετικά με τη Rivera. Έκανε δύο εμφανίσεις των 40 λεπτών περίπου η κάθε μία. Για μένα προσωπικά το show ήταν πάρα πολύ καλό. Θα το σύγκρινα σε κάποια σημεία του με το show του TG. Καθαρά γερμανικό στυλ με μια Rivera εντυπωσιακότατη σε ότι έκανε μαζί με το σκλάβο της. Άρεσε και στον κόσμο αν και από ότι κατάλαβα δεν ήταν σχετικός με τέτοιου έιδους show. Κανένας δεν την ήξερε, εκτός από μένα και χωρίς να υπερβάλω, γιατί όση ώρα παρακολουθούσε το show του μαγαζιού κανένας δεν την πλησίασε να της πει έστω και ένα γεια. Αφού τελείωσε το πρόγραμμα μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. Ήταν πολύ απλή και προσιτή. Με την αφορμή του show έγινε αρκετή διαφήμιση-προβολή του καναλιού που έχει σε ένα δορυφορικό κανάλι, του site και των διάφορων φιλμ που έχει κάνει. Πραγματικότητα είναι ότι δεν γίνονται συχνά τέτοιου είδους γεγονότα στη Ελλάδα. Άρα άξιζε τον κόπο, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του. Το TESSERA λοιπόν πρόσφερε κάτι όμορφο. Αλλά και όχι μόνο. Το τι έγινε εκτός του show της καταπληκτικής Rivera ήταν αναπάντεχο και αρκετά πρωτότυπο. Μάλλον θα δώσω περιγραφή σε άλλο thread. Ο κόσμος είχε πολύ καλή διάθεση εκείνη τη βραδιά. Με το καλό και κάποιο άλλο παρόμοιο γεγονος στο κοντινό εύχομαι μέλλον.

    Fetish και kinky διάθεση σε όλους.  
     
  5. Striker

    Striker Regular Member

    Μοναχα show και φωτογραφιες με τον κοσμο εκανε? Τιποτα παραπανω? Τουλαχιστον το show ειχε κατι απο workshop ή μονο performance ηταν?
     
  6. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Εσύ τι έκανες; Φωτογραφήθηκες μαζί της;
     
  7. Yiannis

    Yiannis Regular Member

    Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Επισης μπορει να ηταν απλα εξόριστη, συνταξιουχος και ξεπεσμενη απο το
    Βασιλείο της, για να καταντησε να βρισκεται στο στριπτιτζάδικο ενος μικροσκοπικου
    κρατιδιου σαν το δικο μας ....

    Απο τα σαλόνια στα αλώνια......

    Μπορει να προκειται και για συνωνυμια... Ποια νορμαλ στο μυαλο Κυρια θα εφευγε
    απο τον θησαυρο της στο OWK για να ερθει στην Αθηνα που η λεξη BDSM ειναι
    ΑΓΝΩΣΤΗ και οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι καποια κολλητική ασθενεια ή κατι.

     
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Σκεφτηκες οτι εκανε το πρωτο βημα σε μια ''παρθενα'' αγορα???
    Μην ξεχνας πως ειναι Pro!
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    μπορει να ειναι marketing για να μαζεψει μεγαλυτερη πελατεια το OWK. σου λεει για παμε να κανουμε ενα show να ψησουμε μερικους υποψηφιους πελατες !!!
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Λογω οτι ειμαι πολυ μακρια απο την Αθηνα, και απουσιαζω σχεδον εικοσι χρονια απο την Ελλαδα, μηπως μπορω να μαθω αν καποιος κανη πολυ κεφι τις ολες αυτες καλλιτεχνιδες, θα μπορουσε να παη μαζι τους για μια βραδια?

    Στη προκειμενη περιπτωσι η καλιτεχνιδα ειναι η Carmen Riviera. Τι γινεται αν καποιος την γουσταρη πολυ?? Δεν μπορη να κλειση προσωπικο ραντεβου μαζι της?
     
  11. jael

    jael Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Carmen Rivera δεν είναι παρά περιστασιακώς συνεργάτιδα του OWK. Έχει δικό της site και fun club. Άλλωστε νομίζω ότι το OWK δεν χρειάζεται καμία διαφήμιση πια...
     
  12. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Ναι φωτογραφήθηκα και εγώ μαζί της. Βασικά είχε ο βοηθός της μια φωτογραφική μηχανή. Είχα και εγώ όμως τη δική μου, την οποία είχα για άλλο σκοπό, χωρίς εξτρά μπαταρίες. Η χρήση του φλασ μείωσε την ενέργεια στις μπαταρίες. Στο τέλος η φωτογραφική μηχανή υπολειτουργούσε. Κάποιες φωτο δε βγήκαν και τόσο καλές, και το redeye βγήκε εκτός.

    Η Rivera ήρθε όντως σε μια παρθένα αγορά όπως γράφει ο Kits. Αν και κάποια καλιέργεια υπάρχει ήδη από τα sex video club όπως Videorama, το internet και τις όποιες prodom δραστηροποιούνται στην Ελλάδα. Ετσι λοιπόν ήρθε για να προωθήσει τη δουλειά της. Το site, τη συμμετοχή στο OWK, τις ταινίες, το προγραμμα της στο κανάλι που τη φιλοξενεί, το Premiere στη Γερμανία. Και φυσικά Sado Μ το στούντιο της όπου με 250 euro την ώρα προσφέρει λίγη και ψεύτικη απόλαυση. Τα τοπικά προϊοντα είναι πιο φθηνά, αλλά πάλι ακριβά.
    Ακόμα και αν ξέπεσε πρέπει να επιβιώσει και αυτή με τον τρόπο της. Ο ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα είναι απίστευτα μεγάλος. Χιλιάδες site είναι φτιαγμένα για να διαφημίσουν prodoms. Aυτή έκανε ένα show σαν επίδειξη ας πούμε της δουλειάς της.

    Το show ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό απόλυτα fetish και αισθησιακό. Προσωπικά το απόλαυσα. Η Carmen Rivera ήταν φανταστική. Το τονίζω φανταστική. Στη φαντασία μας ίσως να μοιάζει με την ιδανική αφέντρα. Μια showwoman σχεδόν αψεγάδιαστη. Δεν είναι όμως έτσι όλες οι αφέντρες στην πραγματικότητα. Καλλίτερα όμως.
    Δημιουργούν πρότυπα λοιπόν. Όσοι καλοί, (ή κακοί) προσέλθετε (αρκεί να έχετε κάποια λεφτά και όρεξη για ψευδαισθήσεις).

    Συγνώμη αλλά το workshop και το performance τι είναι?

    Γενικά ο κόσμος ήταν αυτός που έδωσε τη δική του παράσταση. Υποψήφιοι γαμπροί, bi curius γυναίκες, και το αποκορύφωμα live sex στη σκηνή από θαμώνες του καταστήματος. Μια κυρία πολύ πεινασμένη για εμπειρίες, συνοδευόμενη μάλιστα από κάποιον, ανέβηκε στην πίστα για ένα στριπτιζ. Όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πρότεινε από τα μεγάφωνα να τις κάνει παρέα και κάποιος από τους πελάτες. Έτρεξε ένας πιτσιρικάς. Όμως ή ίδια έιχε άλλα σχέδια. Πρώτα τον πηδ...ε (αρκετά επιδέξεια στην τέχνη του sex) και μετά την πηδ...ε. Οργανωμένη ήταν με προφυλακτικά και όχι μόνο. Αφόυ τελειώσανε, το παλικάρι σίγουρα, αντήχησε στο μαγαζί το επιφώνημα ΑΞΙΟΣ. Χειροκροτήματα ασταμάτητα. Επιίσης η εν λόγω κυρία προς το τέλος της βραδιάς χρησιμοποίησε για την ικανοποίηση της ένα ανδρικό ομοίωμα που επίσης είχε μαζί της. (μήπως ήταν στημένα? Μάλλον όχι). Αυτά μπορεί να γίνονται στο εξωτερικό σε αντιστοιχα club συχνά. Εδω είναι αλλιώς.

    Φοβερή και η μουσική στο club. Ο DJ ήταν πολύ καλός. Η Carmen "έντυσε μουσικά η ίδια το προγραμμά της".

    Fetish Queen σίγουρα. Η Αθήνα θα κάνει και άλλα τέτοια events. Ήδη ήρθαν οι TG καθώς και άλλοι καλλιτέχνες που δε θυμάμαι τα ονόματα τους (στο forum θα βρείτε ποιοι είναι αυτοί).