Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η cross και ο 55αρης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ntina_crossdresser, στις 6 Αυγούστου 2008.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Τι ειναι το κωλομουνακι?
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Βέλε τη φαντασία σου να δουλέψει, όπως και εμείς.
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Από παλαιότερο νήμα μου (Λεξικό Αναθεωρημένο) - ίσως φανεί χρήσιμο, πέρα από τη διάθεση αστεϊσμού:

    Θα επιχειρήσω, τώρα, να διευκρινίσω ορισμένους ειδικότερους όρους, όσους συχνά χρησιμοποιούνται αδοκίμως ή με αμφιλεγόμενο τρόπο. Παραπέμπουν όλοι στην ομοφυλοφιλία.
    1) Cross dressers: οι κατ' ιδίαν παρενδυτικοί. Αρέσκονται να φορούν ρουχισμό του άλλου φύλου, κατά τις ερωτικές συνομιλίες τους και είναι κατά κανόνα άνδρες. Συνηθέστατα στραπονίζονται ή ρέπουν προς την υποτακτικότητα, αλλά δεν είναι αναγκαστικά ομοφυλόφιλοι. Πούστης δεν είναι όστις επιθυμεί ενίοτε να εμφιλοχωρήσει στον πρωκτό του αντικείμενον τι, αλλά όποιος διέπεται από διηνεκή λιμπιντική ενόρμηση προς το ίδιο φύλο. Επίσης, η επιθυμία να φορείς δικτυωτές κάλτσες με ζαρτιέρες, όταν συνουσιάζεσαι, δεν σε καθιστά αυτομάτως αδελφή. Ομοίως, η στραπονίστρια δεν είναι πάντοτε λεσβία.
    2) Transvestite, τραβεστί: δημοσία παρενδυτικός, με έντονες - ουχί όμως αποκλειστικώς - λουγκρικές διαθέσεις. Υποβάλλεται σε εξωτερικές σωματικές μεταπλάσεις, ήτοι αποκτά σιλικονάτο στήθος, ξυρίζεται ολικώς, υφίσταται γενική αποτρίχωση. Μπορεί να είναι ενεργητικός ή παθητικός, γεγονός που συμβάλλει στην επαγγελματική του επιτυχία, όταν εκπορνεύεται. Δεν κάνει θεραπεία ορμονών για να μεταλλαγεί. Ελάχιστες γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία διότι οι τζιβιτζιλικούδες τύπου butch (ανδρογύναια) περιορίζονται σε μικρότερης έκτασης παρεμβάσεις (αποψίλωση κεφαλής, έλλειψη μακιγιάζ, ανδρικές ή ατσούμπαλες φορεσιές).
    3)Transexual: σεξουαλμεταβατικοί, οι οδεύοντες προς πλήρη εκτεθήλυνση, απαραιτήτως με τη χρήση ορμονών - που προσδίδει γυναικεία μορφή και πλαστικότητα στο κορμί, απομειώνοντας κατά το διάστημα λήψης την ικανότητα στύσεως. Pre-op, δηλαδή ανεγχείριστοι. λόγω κοινωνικών διακρίσεων και περιθωριοποίησης, αντλούν, στις πλείστες περιπτώσεις, εισόδημα από την πορνεία. Αισθάνονται παιδιόθεν θήλεα και δεν εμπίπτουν στην ποικιλότροπη κατηγορία του κίναιδου. Η περίπτωση τους δεν έχει σχέση με την κοινή πουστία και η σεξουαλμεταβατικότητα τους απορρέει από αυθεντική υπαρξιακή αγωνία. Προβληματίζονται δεινά όταν αναλογίζονται τη δυνατότητα αποκοπής του ανδρικού τους μορίου. Τούτη τους στερεί σημαντικό μέρος ηδονής (το κρίσιμο) και εφόσον εκδίδονται απογοητεύει τους πελάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους επιθυμούν να οπισθοβληθούν και όχι να οπισθογεμίσουν. [Σημείωση: η μαγκοπρεπής λέξη "τραβέλι" είναι γελοιωδεστάτη, καθότι συγχέει και μπερδεύει τα πάντα με τα πάντα, και η εκφορά της προσιδιάζει αποκλειστικώς σε έφηβους τσουτσουνοπιάστες με φιλοδοξίες ψιλονταβά - συχνάζουν εποχούμενοι σε βέσπες, στη Συγγρού κατά τα ξημερώματα].
    Ολίγιστες είναι οι σεξουαλμεταβατικές γυναίκες, μολονότι οι προσθετικές πληθύνονται και τελειοποιούνται υδραυλικώς.
    4) Transgendered: οι σεξουαλμεταβάντες, όσοι άλλαξαν φύλο με χειρουργική μέριμνα. Αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικής προσαρμογής, δίχως αυτά να είναι ανυπέρβλητα. [Εξαιρετική η σχετική ταινία με τη μεγάλη Vanessa Redgrave. Στα καθ' ημάς ενδιαφέρον είναι το βιβλίο της Καρλότας, που μάλλον θέλει να ανακτήσει τον θυσιασθέντα ψώλον].


    Περαιτέρω εξειδικεύσεις, παραλλαγές ή αυτοτελή είδη ομόφυλων επαφών.
    5) Αμφισεξουαλικοί: η έννοια χαρακτηρίζει μόνον όσους δύνανται να ερωτευθούν ή έστω να φλερτάρουν κατά μόνας και όχι ανά ζεύγος, με σκοπόν την γάμευσιν, άτομα και των δύο φύλων, συνάπτοντας ερωτικούς δεσμούς, ενίοτε μακροχρόνιους και μονογαμικούς, με άνδρες ή γυναίκες αδιακρίτως. Εν ουδεμία περιπτωσει χαρακτηρίζεται αμφί, όποιος/α κατά τη διάρκεια hard swap (ανταλλαγή συντρόφων, σε προκεχωρημένες μορφές) μεταξύ swingers (παρτουζιαραίων) ψωλαρπάζει από το/τα έτερο/α άρρεν/α η μουνοπλακώνεται, αν είναι θήλυ, με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες κυρίες.
    [Το λαϊκότροπο "μπινές", παραπέμπει κυρίως σε αγοραίες μορφές ανδρικής ερωτικής συνάφειας. Η λέξη "κωλομπαράς", όπως σημειώσαμε, υποδηλώνει αμφίπλευρους ή πουσταραίους που μετατρέπουν το υποτιθέμενο "κουσούρι" τους σε τίτλο τιμής, επειδή τάχα μου είναι κάργα ενεργητικοί - τελούν εν εξαλείψει, ακόμα και στα μονοπάτια του ανδρικού εκπορνεύεσθαι].
    6) Closet queens: οι αδήλωτες και κρυπτόμενες ουρανίστριες ή "λούγγρες". Εν γένει, οι κρυπτόπουστες, όσοι ξεσκίζονται στους δημόσιους καμπινέδες, οι βασίλισσες του απόπατου (Closet=WC, εν προκειμένω το άδυτον). [Προ ετών το είδος εγνώρισε, παρ' ημίν, αξιοσημείωτη εξάπλωση μεταξύ των καταστηματαρχών της οδού Ευριπίδου και περιχώρων (τυράδες, εκδοροσφαγείς, ιχθυοπώλες κοκ), ήτινες ξεβρακώνονταν πίσω από τις κολώνες της δεξιάς πλευράς του πορνοκινηματογράφου "Αθήναιον", στην πλατεία Κοτζιά, και τους τον φόραγαν αστραπιαία φαντάροι που περίμεναν όρθιοι στο πίσω μέρος της αιθούσης - χιλιάρικο, τότε, η έγχυσις. Στο αριστερό, όπως έμπαινες, καθόντουσαν οι μονήρεις μαλακισταί και στα εκ δεξιών καθίσματα, οι προσβλέποντες σε απλή πίπα. Η closet queen είναι καλός οικογενειάρχης και γονιός, πολλές φορές πολύτεκνος και άκρως ανδροπρεπής στην όψη (μύσταξ, δασύτριχον στέρνο, μπάκα). Αν τον αποκαλέσεις "ψωλοπαίρνουλα" μπορεί να σε σφαγιάσει].
    Ο ανδροκοίτης με τοιαύτες επιρρέπειες, σε νεαρότερη ηλικία και διάφορο περιβάλλον, είναι πολλάκις παιδεραστής (ιδίως εάν σπουδάζει Θεολογική ή συμμετέχει σε Χριστιανικές Ενώσεις νεολαίας ή είναι ακροδεξιός εθνοπαραληρηματικός), λατρεύει κατά το κοινόν αγορίστικες σουφρίτσες, όταν δεν αξιοποιεί τη φανταρία και εσχάτως τους απόρους μετανάστες προς ανακούφιση του δικού του, ευερέθιστου κλανιά. Σπανίως χρησιμοποιεί λιπαντικό αφεδρώνος, για να μη μένουν κηλίδες στα εσώβρακα που παραδίδει στη σύζυγο προς πλύσιν. Αν ανευρεθούν παρόμοια λεκεδάκια, τα αποδίδει σε υγρές πορδές και φουσκαντεριές.
    Περιττόν ειπείν, πουστρόνια φύονται αφειδώς στους νέους παραδείσους της αλλαξοκωλιάς, τα γυμναστήρια και τα μποντιμπιλντεράδικα, που έχουν εκτοπίσει τις σχολές κομμωτικής, τα παντελονάδικα και τα ειδικευμένα μπαρμπέρικα προηγούμενων δεκαετιών. Επίσης ψωλοδεκτικοί είναι όλοι ανεξαιρέτως οι λαμογιοπορτιέρηδες των clubs και πολλοί παρκαδόροι, πάντα με ανρρενωπή θωριά. Στα πάρκα συχνάζουν, ως ερασιτέχνες, οι σπυριάρηδες σπασίκλες και τα γερόντια, σε αναζήτηση του γρανιτώδους Αλβανού. Αυτοί είναι ευεπίφοροι και στις κακοποιήσεις, τις ληστείες και τα συναφή.
    Υπάρχει και νέο είδος, κατακλυστικά παρόν, αλλά δίχως παγιωμένα εισέτι χαρακτηριστικά. Είναι οι πισωβρόντηδες των ΜΜΕ που κατακλύζουν οθόνες και κοσμικο-καλλιτεχνικά δρώμενα. Αποτελούν συχνά μετεξέλιξη του αιδήμονος πουστράκου διανοούμενου της μεταπολίτευσης, στις νέες συνθήκες του υπερκαταναλωτισμού, του αδηφάγου ανταγωνισμού για μια θέση στον ήλιο (και το σκουπόξυλο), του εκχρηματισμού των πάντων. Δεν αναφέρομαι στους ψιψινάκηδες: αυτοί είναι εκσυγχρονισμένα κατάλοιπα της αλήστου μνήμης φτερούς ή κουδουνίστρας., με όπλο την τρομοκρατική αθυροστομία - δεν έχουν πλέον πέραση. Έχω κατά νου τους απειράριθμους εργάτες της "κοινωνικής ενημέρωσης" και της gay απελευθέρωσης, όσους προσβλέπουν να στρατολογηθούν στο συνδικάτο του θεάματος.
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    απαπα μα κατι αποριες που εχεις ωρες ωρες!
    τσαμπα οι ωρες που εχασα μαζι σου, τιποτα δεν εμαθες!ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ!!!!!
     
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Η cross και ο 55αρης


    Εαν το αναφερω θα με πουν κακή και μοχθηρη.
    Anyway, η λεξη αυτη προηλθε απο ατομα ειτε ενεργητικα, ειτε παθητικα, ειτε και τα δυο μαζι.
    Περικλειει μεσα της ενοχη και μη αποδοχη της αληθειας.
    Π.χ. ο αντρακλας, ο βαρβατος κωλοπηδα, (εγω μιλω στα ισια), ενα αγορι, ή μια τραβεστι, ή μια trans pre op (ΜΗ εγχειρισμενη).
    Για να μην του "ξινισει η κρεμα" του χαλασει δηλαδη η ιδεα πως ξεσκιζει μουνακια και (γαμει και δερνει), πετα την ατακα "σου ξεσκιζω το κωλομουνακι σου", ωστε το δευτερο συνθετικο της συγκεκριμενης λεξης να "καλυψει", να κρυψει αν θελεις την ενοχη. 
    Η λεξη αυτη υιοθετηθηκε φυσκα και απο ατομα που ΔΕΝ αποδεχονται ουσιαστικα αυτο που ειναι.
    Που για καποιο λογο αρνουνται να κοιταξουν την αληθεια καταμματα.
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Εννοείς "πισώπλατα"...  
     
  7. εσεις εχετε κανει διατριβη στο αντικειμενο;-)
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Δεν ξέρω αν οι χρήστες της λέξης 'κωλομουνάκι' είναι συμφιλιώμενοι με τον εαυτό τους ή δεν είναι. Σίγουρα, έχουν πρόβλημα τοπολογικού προσδιορισμού του 'εμπρός' και του 'όπισθεν'.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής λόγω άγνοιας: Καταλαβαίνω τους διαχωρισμούς, μου είναι απολύτως κατανοητοί.

    Ο άντρας που πάει με μια τραβεστι ή τρανσέξουαλ, τι τον ελκύει?
     
  10. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    πρέπει μάλλον να πω οτι είμαι αυστηρότατα παθητική και οτι μου αρεσουν οι ΑΝΤΡΕΣ..... αν και δεν ξέρω αν αυτό ειναι το καταλληλο μέρος...
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Γλυκεια μου υπαρχει διαφορα και μαλιστα μεγαλη.
    Π.χ, πηγαινω με μια τραβεστι σημαινει πως εχω σαφως ομοφυλοφιλικες τασεις, πηγαινω στο κρεβατι με ενα αγορι που ντυθηκε γυναικα (σημαντικη η λεξη ντυθηκε), ειδικα για αυτην την περιπτωση.
    Ενα αγορι δηλαδη που μεταμφιεστηκε σε γυναικα φορωντας γυναικεια ρουχα (transvestite) και που οταν τα πεταξει απο πανω του ανεμελα στα παρκέ θα ειναι και παλι ενα αγορι.
    Ενα αγορι που μπορει να κυκλοφορει σαν αντρας οπουδηποτε εαν δεν φορα τα συγκεκριμενα γυναικεια ρουχα.
    Εδω ο επιβητορας αρσενικος "ξεγελα" τον εαυτο του κρυβοντας την ενοχη του για την επιθυμια του να "πηδηξει" αγορι, πισω απ τα φουστανια και τις κυλλοτες που φορεσε το παθητικο ετερον ημισυ.
    Με την τρανσεξουαλ την μη εγχειρισμενη τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα.
    Ο αρσενικος ενεργητικος ανδρας εχει μπροστα του μια γυναικα, αποτριχωμενη, με στηθος που κυκλοφορει σαν γυναικα παντου και παντα.
    Τον διεγειρει αυτο το "μπλεγμενο" το ερμαφροδιτο αν θελεις και ο συγκεκριμενος αρσενικος ουτε κατα διανοια θα πηγαινε στο κρεβατι με μια τραβεστι ή ενα αγορι γενικα.
    Τον διεγειρει αφανταστα πως η τρανς δεν θα κολλωσει σε τιποτε, πως θα του κανει ο,τι θελει και πως μετα θα χαθει μεσα στην νυχτα χωρις καμμια αλλη απαιτηση (περαν της οικονομικης εαν ειναι επαγγελματιας).
    Σε εναν αντρα παθητικο παλι, η τρανς παιζει τον ρολο του υποκαταστατου της γυναικας που φορα στραπ ον.
    Εδω και στις δυο περιπτωσεις δηλαδη, που ο αντρας συνευρισκεται σεξουαλικα με την τρανς ελκεται μονον απο τα θηλυκα της στοιχεια, λαμβανοντας υπ' οψιν του οτι εχει να κανει με το λεγομενο τριτο φυλο, την πεοφορουσα γυναικα δηλαδη.
    Πεοφορουσα μεν, αλλα σιγουρα γυναικα.  
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η cross και ο 55αρης

    Σ ευχαριστώ πολύ Mirella μου για τις διευκρινήσεις.