Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 6 Ιουνίου 2009.

1. Jomaru

Jomaru Guest

θυμαμαι πριν μερικα χρόνια. ημουν στη Πατρα και συζητουσα με μια κυρια μεσω νετ , κλασσικα, αυστηρη και δυναμικη βεβαια μεσω των ηλεκτρονικων μηνυματων δεν πιθεσαι και πολυ ευκολα. μιλησα με μερικες αλλες κυριες που την ηξεραν και με συμβουλεψαν να μεινω μακρια της, οτι ηταν επικινδυνη. τολμω να πω οτι αυτο και μονο με εκανε να θελω να την συναντησω πιο πολυ. κανονισαμε να βγουμε. συναντηθηκαμε στον ηλεκτρικο σταθμο της περιοχης της. την ειδα. φορουσε ενα λευκο φορεμα. σαρραναταρα με αρκετα κιλα παραπανω. πεδιλα με μεγαλο τακουνι βαμμενα μαυρα τα νυχια της στα χερια στα ποδια και σκοτεινα ομοοια βαμμενη στο προσωπο. μου ειχε ζητησει οση ωρα ειμαστε εξω να κοιταω χαμηλα. το εκανα. πραγματικα αυτο το παιχνιδι μου αρεσε πολυ. μου εδωσε το χερι της για χειροφιλημα, μπροστα σε πολυ κοσμο, η καυλα μου με ζαλισε. πλησιασε δίπλα μου ψιθυρισε μεσα στο αυτι μου ''δεν επρεπε να το κανεις αυτο'' πριν καταλαβω καλα καλα τι εννοουσε μου ζουλιξε την καυλα μου.. τοσο μεχρι να δακρυσω..

''ακολουθησε με'' ειπε. προχωρουσαμε για ωρα, την ακολουθουσα. δεν ηξερα που με πηγαινε. δεν ενιωσα φοβο για το τι θα μου συμβει αν και περιμενα δυσαρεστα πραγματα. με οδηγησε σπιτι της. μπηκαμε σε αυτο. και οπως περιμενα μου ζητησε να αφαιρεσω τα ρουχα μου. εμεινα γυμνος μπροστα της. αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι δεν χρησιμοποιησε κανενα σχολιο για να με ταπεινωσει. απλα με κοιταζε. ησυχη πολυ ησυχη. εβγαλε το εσωρουχο της μου το εδωσε και μου ζητησε να την παιξω και να χυσω πανω του. το εκανα, μαλιστα εχυσα αρκετα γρηγορα. εκεινη στεκοταν μπρος μου και απλα με εβλεπε. αγερωχη και αεικινητη. δεν ειχε κανεναν μορφασμο στο προσωπο της. οταν εχυσα και σκουπισα καλα το πεος μου με αυτο. το πηρε και πηγαμε στο μπανιο. στην τουαλετα μου ζητησε να το κατουρησω το εκανα οπως ζητησε. μετα με διεταξε να το βαλω στο στομα μου. σιχαθηκα πολυ. παρα πολυ. αλλα δεν αρνη8ηκα. το εβαλα, τα βρωμικα υγρα μου με πλημμυρισαν. εβαλε ταινια στο στομα μου. με μπουκωσε και με φιμωσε. μου ζητησε να πλυνω τα χερια μου και να την ακολουθησω. καθως επλενα τα χερια μου. ειδα τον εαυτο μου στον καθρεφτη. αισθανθηκα ασχημα πραγματικα ασχημα.

γυρισα στο σαλονι. σχεδον ειχα καταλαβει οτι θα με εδερνε. τοσο πολυ δεν το περιμενα. γονατισα μπροστα της. αυτο που μου ελεγε παντα ειναι οτι δεν της αρεσουν τα σεξ εργαλεια και οτι της αρεσει να δερνει με αντικειμενα του σπιτιου.

για αρχη.. πηρε μια μυγοσκοτωστα και αρχισε να με δερνει στα κωλομερια. ετσουζε αρκετα αλλα απλα ειχα οσο πιο πολυ μπορουσα το στομα μου για να μην ρουφω τα βρωμικα μου υγρα. δεν αργησε να το καταλαβει. πηρε την μπαλαντεζα και αρχισε να με χτυπαει με λυσα. δεν αντεξα δαγκωνα απο τον πονο το εσωρουχο της, συντομα τα γονατα μου λυγισαν εκεινη γδυθηκε ανεβηκε πανω μου και συνεχισε να με χτυπαει... σταματησε αποτομα..

2. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Πέρασες καλά;Ένιωθες ασφάλεια;Ήταν όπως τα περίμενες;Περιμένουμε τη συνέχεια...

3. koyot106

koyot106 New Member

Τελεια η γυναικα