Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. Εντωμεταξυ σκεφτομουν πόση πλάκα θα είχε να πηγαίναμε στο μαγαζί και να μην λέγαμε ποια είναι η καθεμιά!! και από συμπεριφορές να μαντευε!!
    Η κυριαρχική ξέρω γω θα διάλεγε το τραπέζι και θα έκανε τα κουμάντο γενικά, η υποτακτικη θα συμφωνούσε σε όλα, η brat θα γκρινιαζε για το πόσο καπνιλα έχει το μαγαζί και θα έβαζε λόγια στην κυριαρχική να "καθαρίσει " ζητώντας απ το αφεντικό να ανοίξει τα παράθυρα!! Οι switch μια θα έπαιρναν την θέση του ιδιοκτήτη δίνοντας δίκιο μια θα έσκυβαν στο αφτι μου θάβοντας το παλιομαγαζο που μας έπνιξε στο θυμίαμα..!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

2. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Δεδομενου του οτι το μερος ειναι στην ουσια μια μεγαλη μπαρα δεν χωραει πολυς γεωπολιτικος προσανατολισμος.

Ολες onboard λοιπον και θα κανω το παν για να φυγετε χαρουμενες.  

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σοκολάτα σε λατρεύω!!!! θα το ήθελα πολύ αυτό!!!! Αν τα κατάφερνε, εγώ θα έμενα speechless!

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσωωωωω χαχαχαχα

4. Dracon

Απλα επεξεργασου το, δεν απαιτηθηκε σχολιασμος.

5. Lady Nawashi

Μα θέλω... αλλά το αφήνω καλύτερα...

6. Dracon

There's a good girl.

Trot along now...

7. Lady Nawashi

Trot you say...I'm not a mare!
    Αλλά εντάξει, θα το κάνω...

Σας αφήνω σνιφ σνιφ...

8. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Κλωτσιές..θέλω...μάλλον...κάποιες φορές...

9. Dracon

Κυριολεκτικά;

10. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Μην κάνεις ζέσταμα...  

11. Dracon

xD

12. χμμμμ ξερω κατι καλο για αυτο...........το απογευμα μου εκανε βεντουζεσ η θεια μου............χαχαχαχαχαχαχαχ............αστειο ειναι.οκ??