Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. Κοιτα κορίτσι.. δεν ξέρω τι νομιζεις οτι παιζει μεταξύ εσού και της @RaniaCross αλλά είναι δική ΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΔΙΚΉ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ για να μην αναγκαστω να την τσουρομαδησω..

2. dom_factor

dom_factor New Member

Αν βρεις κανα καλο, στειλε μου pm

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Έτσι σου είπανε;;;;   δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση αλλά πολύ θα ήθελα να απαντήσει... να δούμε   Για έλα εδώ μισό λεπτάκι καλό μου.... @RaniaCross πες στη @sokolata ότι τρέφει αυταπάτες  

4. RaniaCross

RaniaCross New Member

5. Lady Nawashi

Δεν μοιράζομαι τα παιχνίδια μου....  

6. RaniaCross

RaniaCross New Member

den kserw alla mou aresei h sokolata(@sokolata ) , duskola antistekomai

7. Lady Nawashi

8. Σε διεκδικώ λόγω παλαιότητας!!

9. Καλό θα ήταν να αρχίσεις!  

10. Εγώ της προσφέρω the real thing και εσύ πας να την καταφέρεις με δύο υποκατάστατα?!με ορό γάλακτος και σκόνη σοκολάτας κάτω από 20%???!!! Οοοοχι αγάπη μου!

11. RaniaCross

RaniaCross New Member