Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. RaniaCross

RaniaCross New Member

xaxa akoma kalutera

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Τα παλιά μοντέλα αποσύρονται  

3. Lady Nawashi

Ααααα μην το πάμε έτσι γιατί αν είναι, έχω πολλά να τη προσφέρω που εσύ δεν τα ονειρεύτηκες ποτέ  

4. Lady Nawashi

και εσύ τέκνον Βρούτε; εγώ ψηφίζω να σε βάλουμε στη μέση και να σου αλλάξω τα φώτα...

5. Lady Nawashi

Έτοιμη... πάντα και παντού, έλα αν σου κοτάει    

6. Lady Nawashi

Θέλω να πω ότι είχα ένα σέσσιον και με τις δύο σοκολάτες... Τις έγλυψα μέχρι θανάτου...

Σόρρυ @RaniaCross , ατύχησες... αν θες να τις γευτείς, μόνο από το στόμα μου  

7. View attachment 47593

8. Lady Nawashi

έχουμε και λέμε... ο Dracon με έκανε αγελάδα, η Siren μου λέει ότι δεν χωράω (ποιος;;;; εγώ το μπιμπελό!) στην βαλίτσα της, εσύ με έκανες ελέφαντα... δεν ξηγιέστε καλά   χαχαχα

9. Μαζί μας εκανα ελεφαντινες!!! Και αν θες να μάθεις τις θεωρώ και πολύ σέξυ

10. dom_factor

dom_factor New Member

Θελω να ερθει το 2022

11. Γιατί;

12. θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην μητερα μου....που δεν με εμαθε μονο να περπαταω μονο απο μικρη ..αλλα και ...οταν πεφτω να σικωνομαι και να συνεχιζω.....να ζω