Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Βαλτή είσαι καμάρι μου; εννοείται ότι κάνει   κάτι μου λέει ότι τα λατρεύει    

2. moxito

moxito Travel for the dream!!!

@open_mind οχι μπλοκακια...Μαυρα Οπως ειναι και το αγαπημενο χρωμα στις γοβες μου   !!!

3. Lady Nawashi

@t.n.b.t. ... εγώ τα έχω χαμένα ή κάτι δεν πάει καλα;;;; χαχαχαχα  

4. moxito

@open_mind εδω τα βαφω..Δεν θα τα καθαριζω... 

5. open_mind

open_mind Regular Member

@moxito Είναι με σίδερο και γυαλί.... δεν χρειάζονται βάψιμο... Tα μπαλκόνια μπρος-πίσω το θέλουν όμως το νεράκι τους....  

6. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Θέλω κάποιοι να σταματήσουν όλη μέρα την φλυαρία και να βοηθήσουν συλλογικά στο ξεσκόνισμα, που με έχει πιάσει η μέση μου απ' το σκούπισμα-σφουγγάρισμα, συν τα ψώνια-μαγείρεμα, συν στρώσιμο-πλύσιμο-άπλωμα, συν τα λουλούδια που ανέρχονται 140 είδη σε 90 γλάστρες, συν τα σκυλιά από 4 ώρες την ημέρα (κυνηγητικά ζωή να 'χουν) και την @kathavra να διαβάζει τα βιβλία αυτοβοήθειας της απ την ώρα που θα ξυπνήσει το πρωί μέχρι να κοιμηθεί το βράδυ.!

7. moxito

Θα τα περασω και αυτα ενα χερακι... Αλλα με την στολη εργασιας μου... 

8. Lady Nawashi

Χμμμ, παιδιά έχω να πω ότι τέτοια περίοδο κρίσης καλό είναι να κάνουμε οικονομία στο νερό...

καλούνται οι απανταχού squirters να βοηθήσουν  

(δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, ειλικρινά, συγχωρέστε με   )

9. Lady Nawashi

απαπαπα βρε παιδιά νομίζω εδώ χρίζει άμεσης βοήθειας το θέμα  

10. whisperer

whisperer Regular Member

Λοιπον...
    επειδη η αγαπητη @t.n.b.t. ειναι απασχολημενη και λογω της δημοφιλιας του φιλτατου @moxito θα δημιουργηθει προβλημα στη τηρηση σειρας προτεραιοτητας για το καθαρισμα των σπιτιων αναλαμβανω να δωσω λυση.
    Θα διοργανωθει διαγωνισμος -του οποιου βεβαια τα κριτηρια θα θεσω εγω-και αναλογως τις επιδόσεις θα καθοριστει και η σειρα προτεραιοτητας.

11. Lady Nawashi

αμέσως, να επωφεληθείς...   επίπεδο, φίλτατε... επίπεδο... είμαι σίγουρη ότι τα κριτήρια θα είναι αντικειμενικά (yeah right) ....

12. whisperer

whisperer Regular Member

τι μονο εσεις θα επωφελειστε?
    τα κριτηρια θα τα θεσω εγω λεμε,ειμαι αντικειμενικοτατος