Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΕΛΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

........αν και θα προτιμουσα να διαβαζα ετσι..χαχαχαχαχαχαχα...       ....σορρυ, δεν αντεξα... 

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σιγά μην μου έμενε μυαλό για διάβασμα!!! χαχαχα απορώ με την κοπελιά, μπράβο της  

ΘΕΛΩ, ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ  

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ξέρει μασάζ;
    Να μια ενδιαφέρουσα πληροφορία  

4. Lady Nawashi

Ε το κατα δύναμιν, αν και θέλω να μάθω περισσότερα   απλά μου αρέσει να κάνω τον άλλο να χαλαρώνει  

5. Dark_Explorer

Μα στην άλλη κοπελιά αναφερόμουν μιας και αποποιήθηκες την προσφορά.
    Πάντως για να ξηγούμαι, δεν μπορώ τα χαϊδεματάκια. Ένα καλό βάρος στην πλάτη μου να ισιώσω. Ειδικά τελευταία που μ'έχει πεθάνει η μέση μου  

6. Lady Nawashi

χαχαχα αααα ε εντάξει, δεν είναι τίποτα, το μυαλό δεν λειτουργεί!

καλέ, το μασάζ δεν είναι χαιδεματάκια (τουλάχιστον για μένα!) έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης σε σημεία που είναι "σφιγμένα" και την τριβή, όχι το χαιδεμα. παπαπα αν είναι απλά να "πασπατεύω" τον άλλο, θα το πω "χαιδεμα" και θα το ξεκαθαρίσω χαχαχα

7. Dark_Explorer

Απ'την άλλη δε θέλω και να με σφίγγουν. Άσε, είμαι κι εγώ περίπτωση γι'αυτό και δε θέλω να με ακουμπά κιανείς  

8. Lady Nawashi

όχι σφίξιμο, πώς θα το καταφέρω; θαρρώ δεν γίνεται χαχαχα χμμμ αυτό κι αν το κάνω καλά, απλά έχω κοντά τα χεράκια μου και μένω ήσυχη χιχιχιχ

9. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Να έρθω δύο λεπτά να ισιώσει η πλάτη;  

10. Lady Nawashi

Eιιι, και εγώ από μια μεριά να βλέπω  

11. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Είναι πολύ εξειδικευμένες τεχνικές, δεν ξέρω αν θα τις πιάσεις με τη μία, θα σου κάνω σεμινάρια.. 

12. Lady Nawashi

Τέλεια! ^_^ Η καλύτερη μου, περιμένω με ανυπομονησία !!! χεχεχε μην μου υπόσχεστε πράγματα είμαι άτιμο ψιψίνι εγώ