Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος KAIseR, στις 10 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Όχι. Απλά έγινε η αρχή και πήραν θάρρος  
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

    Ουτε για το γκολ στο 87 εγραψε τιποτα ο Θουκ... μαλακιες θουκοιδιδη.
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    ΚΑΙΖΕΡ
    θελω να σε γνωρισω να τα πουμε απο κοντα γιατι βαριεμαι να γραφω, ασε που με την πρεσβυωπια που κουβαλαω λογω ηλικιας μου ειναι και δυσκολο επισης .
     
  4. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM



    Τα βίτσια, βέβαια τα απέδιδε στην αριστοκρατία της εποχής του. Για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε και ως επαναστάτης . Με τις σκληρές και υπερρεαλιστικες περιγραφές του απεδίδε μια εικονογραφία της εποχης του ,που κατ΄εμε δεν απειχε και από την πραγματικότητα. στους αιώνες εκείνους,τα περιγραφόμενα στο κειμενό σου,αλλά και του Ντε Σάντ ,θεωρούνται όντως σαν περιγραφές που σκοπό ειχαν να σκανδαλίσουν και να προκαλέσουν την ταξη των ευγενών που ανήκε. Ο Ντε Σάντ δεν ηταν ηπιωτερος απο τις πολιτικοκοινωνικοοικονομικες πρακτικές του Ροβεσπιέρου που άντιπαρέταξε την ΑΡΕΤΗ του στην ακρατη Τρομοκρατια , την θεική βία όπως την αποκαλούσε. Ομως ο ενας περιεγραφε και ο αλλος έπραττε , το θέμα στην ουσία του εινα η αγριότητα της ανθρώπινης φύσης που δεν έχει όρια,η ψυχασθένεια ειναι συνυφασμένη με την ανθρωπινη φύση αλλα ποιος ειναι ο ορισμός της? Σήμερα χρησιμοποιύμε το BDSM σαν διανοουμενιστικη προσεγιση του sex σαν παρεκλιση, δεν ξέρω αν είναι παρεκλιση, η αν προσομοιώνουμε καταστασεις αγριών ενστίκτων σε εκλογικευμένα όρια ηδονης ,ομως το θέμα αφορά στο πολιτικό σύστημα του ανθρωπου, σε αυτο μαλιστα η αγριότητα ειναι ανήκουστη και ειρησθω εν παρόδω οι Αθηναίοι την εφήρμοσαν επιτυχώς στους Μηλιείς, απο τοσο παλιά.
    Είναι ψυχασθενείς οι
    Στάλιν, οι Αθηναίοι Στρατηγοι ,ο Μ.Ναπολέων, ο Μπούς ? η κάνουμε επιλογές κατα το δοκούν
     
  5. Είστε όλοι ανόητοι και προκατειλημμένοι.

    Το νήμα δεν αναφέρεται στον Θουκιδίδη, αλλά στο ΘΥΚΥΔΙΔΗ, όπως εμφανώς και πολύ σωστά προνόησε να γράψει ο νηματοθέτης στον τίτλο.

    Αφήστε κατά μέρος την κακεντρέχειά σας, ανόητες έχιδνες και μη θολώνετε τα νερά, όπως κάνουνε οι πράκτορες των σκοτεινών δυνάμεων και οι σιωνιστές, και απαντήστε αν σας βαστάει στην ουσία του παρόντος νήματος, αστικοδημοκρατικές φραγκόκοτες: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM....

    Για να φανεί η γύμνια των επιχειρημάτων σας, επιτέλους
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Aldur, διν ουμιλείς σουστά την ελληνικήν κι δια ταυτα παρανουείς. Ι ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ κι ου Θουκυδίδ(η)ς ειν του ένα κι του αυτού πρόσουπου. Εξ' απ' ανίκαθεν.
     
  7. Τσε θοτ, ρε πατριότ;;;;; Ουλούθε;
     
  8. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

    Εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένη, αγαπητέ...
     
  9. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

    Εισθε τοσο ΑΘΩΑ, ειμαι στη διαθεση σας
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

    Απορώ ειλικρινά, γιατί εκπλήσσεσθε και τί προσπαθείτε ακόμη να καταλάβετε, όλοι σας...

    Είναι μήπως η πρώτη φορά, που βλέπετε κάποιον -ο οποίος κατά 99% θα αποδειχθεί κομήτης, καθόσον θεωρώ υπερβολικό το "διάττων", μιά και συνήθως συνοδεύεται από το "αστήρ"- που άμα τη εμφανίσει του, αρχίζει να γεμίζει τις σελίδες με βαρύγδουπες, αστήριχτες, προκλητικές αερολογίες, με μοναδικό σκοπό να τραβήξει πάνω του την προσοχή διά της μεθόδου της ενοχλήσεως όλων των υπολοίπων;



    .

    Και μιά και το ανέφερε -διά των λόγων μου το αληθές βεβαίως-, αγαπητή sorriso, είστε ΤΟΣΟ αθώα;
     
    Last edited: 11 Δεκεμβρίου 2008
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    ουρε ζαγαρια τι μουλουγατι κι διεν σκαμπαζου ντιπ?
     
  12. Zondag

    Zondag Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΘΥΚΥΔΙΔΗΣ ΚΑΙ BDSM

    Αν αποδεχθείς την αγριότητα της ανθρώπινης φύσης δεν μπορείς να μιλας για συνυφασμένη ψυχασθένεια. Γιατί αν υπάρχει ενα αντικειμενικό κριτήριο αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα αλλο απο την ίδια τη "φυση" και τις επιταγές της. Αφού όμως είμαστε "άγρια θηρία" εκ φύσεως, γιατί να είμαστε ψυχοπαθείς; Απλά εκφράζουμε τη "φυση" μας. Είναι όμως έτσι; Τι είναι τότε αυτό που "σπρώχνει" κατι να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του θυσιάζοντας την ίδια τη ζωή του; Γιατί κάποιος κλείνετε μια ζωή σε ένα εργαστηριο ψαχνοντας την θεραπεία μιας ασθένειας που θα σωσει εκατομυρια ζωές; Μήπως είναι αυτός ο ψυχοπαθής? Εγω λέω ότι αυτός ειναι ο "εξελιγμένος"

    Η "φυση" απαιτεί την "εξέλιξη των ειδών". Την εξέλιξη προς κάτι ανωτερο. Αυτό είναι που σου διαφευγει. Και οι εποχές αυτο ακριβως εκφραζουν. Διαφορετικά στάδια εξέλιξης του ανθρώπου. Για να κρίνεις λοιπόν κάτι θα πρέπει καταρχήν να το εντάξεις στο πλαίσιο της εποχής του. Δεν μπορείς να κρίνεις τη σημερινή εποχή με κριτηρια εποχής πιθηκάνθρωπων, Σε σχέση λοιπόν με την εποχή τους οι Αθηναιοι ήταν εξελιγμένοι (αφού φιλοσοφούσαν ακόμα και τους πολέμους τους), ο Μεγας Ναπολέων και ο Στάλιν ηταν καθαρα προιόντα της εποχής τους, ενώ ο Μπους ένας άνθρωπος που βομβάρδισε το μισό πλανητη διαβαζοντας την αγία γραφή, είναι προφανως ψυχοπαθής.