Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

Για να απαντηθεί αυτή η ερώτηση προηγείται η εξής κατά τη γνώμη μου, πόση σημασία έχουν τα χρήματα γενικά για το υ στη ζωή του;

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση @rea.. και ωραίο νήμα  

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Πάντως σε άντρες υποτακτικούς είναι το findom πολύ συχνό. Και γιατί να κρίνουμε τα βίτσια του καθενός; Δικαίωμα του.

Στις γυναίκες υπό, και καλά πιο σπάνιο, αν και σκληροπυρηνικοί αφέντες που έχω μιλήσει είναι απόλυτοι. Θυμάμαι έναν, είχε στείλει κάποιους κανόνες, και μου έχουν μείνει τα «θα με βλέπεις να πηδάω άλλες, θα μαγειρεύεις, θα δουλεύεις για εμένα και θα μου τα ακουμπάς γιατί είσαι η πουτανα μου»

Βασικά με χάλασε το μαγείρεμα όχι τα υπόλοιπα! Έλεος, τι με πέρασε; Την μαργαρίτα στο Μάστερ σεφ;  

Παντως για τα νιουμπις που λέμε, καλό είναι πάντα να ελέγχουν αν αντί για Μάστερ έχουν μπλέξει με Μαλακα (με Μ κεφάλαιο).

3. bluesky

bluesky Regular Member

Αχ, τη Μαργαρίτα του Μάστερ σεφ την αγαπώ!!!! Μου φτιάχνει τη διάθεση και όποιος την έχει θα τρώει καλά!!

Πέρα από την πλάκα.. Δεν έχει διαφορά ένας Αφέντης να θέλει τον έλεγχο και τη διαχείριση τον οικονομικών της σκλαβας του από το να είναι ένας χαραμοφαης;;;

4. rea..

rea.. Contributor

Νομίζω, όσο χώρο επιτρέπει η άγνοια.
    Δεν είναι τυχαία η επιλογή της κατηγορίας θεμάτων που επέλεξα για να τοποθετήσω το νήμα μου.

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Ξεκινάει μεγάλη συζήτηση. Πχ έχουν αξια τα χρήματα; Τι αγοράζεις με αυτά; Τι είναι τα «πολλά» χρήματα; Και τον Τζεφ Μπέζος να ρωτήσεις του λείπουν, και τον γύφτο να ρωτήσεις που πουλάει καρπούζια, του λείπουν. Και ξέρετε τι παίρνουμε όλοι στο τέλος.

Τωρα σε bdsmικο επίπεδο, υπάρχουν δυο ενήλικοι που σχετίζονται σε μια δυναμική με συναίνεση. Και όλα είναι ανοιχτα. Για κάποιους μπορεί να είναι όριο, για άλλους όχι.

6. rea..

rea.. Contributor

Εύλογη απορία, τίποτα από τα δύο τελικά. Θυμάμαι όμως να το ψάχνω, να το ερευνώ σαν θέμα, για να καταλάβω.

7. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Αναπόφευκτο λοιπόν το να προσεγγιστεί με vanilla κριτήρια και περπτωσιολογία, Όπερ και εγένετο

8. -Volt-

-Volt- Contributor

το κ σε όλα αυτες τις περιπτώσεις επί περιπτώσεων εργάζεται;
    το κ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει δικά του χρήματα;

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το Κ παίρνει ό,τι θέλει από το υ του χωρίς να χρειάζεται κάποια πρόφαση ή δικαιολογία.

10. rea..

rea.. Contributor

Ναι καταλαβαίνω τι λέτε.

11. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Γενικότερα η άποψη μου περί findom περιορίζεται σε μία πρόταση:
    "Να πας να δουλέψεις"

Last edited: 23 Μαρτίου 2021
  12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Προσωπικά μόνο προβληματισμό και ενδοιασμούς μου δημιουργεί το πιο πάνω "σκηνικό". Ή για να το πω πιο καθαρά μόνο αποστροφή και άρνηση μου προκαλεί όλο αυτό. Από όποια μεριά κι αν προέλθει, η ιδέα και μόνο με "χαλάει" πραγματικά και αρνούμαι να μπω σε τέτοιους ρόλους.

Αν σε κάποιους αρέσει και το κάνουν με συναίνεση, καλώς το κάνουν, δεν με αφορά. Όσο και όταν όμως με αφορά, το αφήνω κατηγορηματικά εκτός. Ναι στα κεράσματα, ναι στις εξόδους και τα δωράκια, όχι όμως σε εκ του πονηρού και περισσού χορηγίες που με μαθηματική ακρίβεια χαλάνε καρδιές και σχέσεις.

Δεν έχει να κάνει με το πόσο τσιγκούνης, γενναιόδωρος ή σπάταλος είναι κανείς, αλλά με το τι προσδοκίες (και απαιτήσεις) έχει από τον εαυτό του και την άλλη πλευρά.

Last edited: 23 Μαρτίου 2021